fbpixel

Search icon
Search
City’s Treasure: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που αποτελεί σημείο-αναφοράς στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

City’s Treasure: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που αποτελεί σημείο-αναφοράς στη Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το Electra Palace Thessaloniki να ξεχωρίζει


Στην καρδιά της πόλης, το πλήρως ανακαινισμένο Electra Palace Thessaloniki παραμένει εδώ και δεκαετίες το κεντρικό σημείο συνάντησης για Θεσσαλονικείς και επισκέπτες. Παρακάτω, ανακαλύπτουμε τους 5 λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί ορόσημο της Θεσσαλονίκης. 

1. Σημείο Αναφοράς 

265848914-1.jpg

Με εκκίνηση από την εμβληματική θέση του στην πλατεία Αριστοτέλους και με τα περισσότερα σημαντικά μέρη επίσκεψης, την Παραλία, αλλά και την αγορά του κέντρου να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, δίνεται στον ταξιδιώτη η δυνατότητα να αισθανθεί τη ζωντάνια της πανέμορφης πόλης κινούμενος με τα πόδια.

12-lobby-ground-floor.jpg

2. Αρχιτεκτονική Αριστεία

Μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο έχει ντυθεί με μοναδικές αρχιτεκτονικές πινελιές σε όλους τους ορόφους του. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εδώ μια σπάνια ιδιωτική συλλογή Ρώσων εικαστικών, αντίγραφα της συλλογής «Κωστάκη» από εκπροσώπους της Ρωσικής Πρωτοπορίας. Στο εσωτερικό του, η τέχνη πρωταγωνιστεί και αποτελεί από μόνη της σημαντικό λόγο επίσκεψης.

6a9a0093-ok.jpg

3. Θέα & Γεύσεις on Top

Κάθε όροφος συνθέτει ένα εικαστικό ταξίδι, που οδηγεί στο μεγαλειώδες έργο του τελευταίου επιπέδου. Στην κορυφή του ξενοδοχείου, στο “Orizontes Roof garden” με την ανεπανάληπτη θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και τον Όλυμπο, η διαδρομή στην τέχνη μπορεί να συνδυαστεί με μια απαράμιλλη εμπειρία χρωμάτων και αρωμάτων, επιλέγοντας signature cocktails και πιάτα της ελληνικής comfort κουζίνας που απογειώνουν τους γευστικούς κάλυκες.

6a9a8021-ok.jpg

4. Ελληνική Φιλοξενία

Το εγκάρδιο καλωσόρισμα του doorman, η ευχάριστη εξυπηρέτηση των bell boys και το πάντα ευδιάθετο προσωπικό της υποδοχής βρίσκονται σε εναρμόνιση με την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στο εστιατόριο και το μπαρ. Μία μείξη θετικής ενέργειας, διάθεσης και γνώσεων!

02-r417-se1440p.jpg

5. Aξέχαστη Διαμονή

Με την υπογραφή του Ομίλου Electra Hotels & Resorts, η διαμονή στο Electra Palace, για business ή leisure, φαντάζει ιδανική. Είτε είστε κάτοικος είτε επισκέπτης της πόλης, το Electra Palace Thessaloniki αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας «Θεσσαλονίκη».

Info: Electra Palace Thessaloniki, Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη T. 2310 294000 E. reservationsskg@electrahotels.gr, www.electrahotels.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021