fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Christmas Unique Gifts: Πρωτότυπες ιδέες δώρων που θα λατρέψουν οι beauty addicts

Στα Sephora θα ανακαλύψετε μια πληθώρα προϊόντων για όσες αγαπούν την περιποίηση και το μακιγιάζ


Christmas Unique Gifts: Πρωτότυπες ιδέες δώρων που θα λατρέψουν οι beauty addicts

Αδιαμφισβήτητα, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι αλλιώτικα από κάθε άλλη φορά. Κάποιες παραδόσεις, όμως, θα παραμείνουν σταθερές, όπως η επιλογή δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτά που διαλέγετε με αγάπη και χαρά για κάθε σημαντικό άτομο της ζωής σας, για να του χαρίσετε αμέτρητα χαμόγελα. Φυσικά, σε κάθε παρέα δεν μπορεί να λείπει και κάποιος beauty lover, που αγαπάει τόσο το skincare και τα αρώματα όσο και το μακιγιάζ, οπότε τι καλύτερο από το να τους δωρίσετε beauty gifts που θα τους ξετρελάνουν από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Αν ωστόσο δυσκολεύεστε να διαλέξετε ανάμεσα στα ποικίλα Christmas gifts που βρίσκονται μπροστά σας -ή πολύ απλά δεν ξέρετε κυριολεκτικά από που να ξεκινήσετε- εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις ανεπανάληπτες προτάσεις δώρων, που θα ανακαλύψετε στα καταστήματα Sephora, στο sephora.gr, αλλά και στο mobile app Sephora Greece και θα ενθουσιάσουν όλες τις beauty maniacs! 

shutterstock-1743624740.jpg

The Xmas Gift Ideas

Κιτ πολλαπλών χρήσεων-Blockbuster, Sephora Collection: Η νέα υπερπαραγωγή της χρονιάς που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο είναι αυτή η παλέτα που έχει περίπου 60 αποχρώσεις σκιάς ματιών, 3 κρεμώδη eyeliners, 3 σκιές φρυδιών, 3 highlighters, 3 ρουζ, 3 bronzers και 11 glosses. Με την πλούσια συνοδεία 2 πινέλων (για πρόσωπο και μάτια) και 1 μολυβιού για τα μάτια θα ξετρελαθείτε!

Animal eyes-eyeshadow palette, Sephora Collection: Μπεζ, καφέ, χακί... Μια ελαφρώς άγρια ατμόσφαιρα, σαν να είναι εμπνευσμένη από τη ζούγκλα, για αυτήν την παλέτα που περιέχει 8 καλά ισορροπημένες εύχρηστες αποχρώσεις, με ματ, περλέ και μεταλλικά εφέ.

Wild Wishes cotton flower, Sephora Collection: Αφρόλουτρο, ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος και αρωματικό σαπούνι, όλα απαλά αρωματισμένα με άρωμα άνθους βαμβακιού, είναι όσα περιέχονται σε αυτό το pouch. Συνοδεύεται με σφουγγάρι σώματος, που υπόσχεται στο δέρμα σας μια στιγμή χαλάρωσης.

 For makeup addicts

For makeup addicts

Κιτ πολλαπλών χρήσεων-Blockbuster, Sephora Collection, Sephora

Buy me
 Earthy tones

Earthy tones

Animal eyes-eyeshadow palette, Sephora Collection, Sephora

Buy me
 Bodycare at its best

Bodycare at its best

Wild Wishes cotton flower, Sephora Collection, Sephora

Buy me
 Sparkling look

Sparkling look

Your B.right to party Xmas set, Benefit Cosmetics, Sephora

Buy me
 For her

For her

Signature Eau de parfum set, Chloe, Sephora

Buy me
 For him

For him

K by Dolce&Gabbana Eau de toilette set, Dolce&Gabbana, Sephora

Buy me

Your B.right to party Xmas set, Benefit Cosmetics: Χαρίστε στην επιδερμίδα και στα φρύδια σας την περιποίηση που χρειάζονται! Ενυδατώστε βαθιά με τη Total Moisture Facial Cream, φροντίστε τα φρύδια σας με το Browvo Conditioning Primer, ελαχιστοποιήστε την εμφάνιση των πόρων με το The POREfessional Hydrate Primer & φωτίστε την περιοχή των ματιών με την κρέμα ματιών It’s Potent. Έρχεται έτοιμο για δώρο με τη μεταλλική του συσκευασία που μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε.

Editor's note: Διατηρήστε τα φρύδια σας καλοσχηματισμένα και κάντε τα να φαίνονται γεμάτα και υπέροχα με το Gimme Brow + τζελ φρυδιών με χρώμα (πωλείται ξεχωριστά).

Signature Eau de parfum set, Chloe: Το Chloé Signature Eau de parfum είναι ένα μελένιο, λουλουδάτο, αισθησιακό με μεγάλη διάχυση στον χώρο άρωμα που αναγεννά μια πουδρέ διάσταση του τριαντάφυλλου καταλήγοντας σε κάτι τόσο κομψό και τόσο εθιστικό!

K by Dolce&Gabbana Eau de toilette set, Dolce&Gabbana: Το K by Dolce&Gabbana είναι το άρωμα που γιορτάζει μια νέα εποχή για την αρρενωπότητα. Αναδεικνύει το ιταλικό ταμπεραμέντο και την αίσθηση κάτω από τον μεσογειακό ήλιο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, το σαγκουίνι και το λεμόνι της Σικελίας. Αυτό το φρέσκο και αρρενωπό άρωμα γίνεται πιο ελκυστικό από την πινελιά που χαρίζει το juniper berry. Η εμπειρία ολοκληρώνεται από τον αισθησιακό παλμό του κέδρου που αναμειγνύεται με το πράσινο βετιβέρ. Ο πικάντικος δυναμισμός του K by Dolce&Gabbana, πηγάζει από την απρόσμενη σπίθα του αιθέριου ελαίου της φλογερής πιπεριάς πιμέντο. Αρωματίστε στα σημεία που επιθυμείτε. Για μεγαλύτερη διάρκεια, συνδυάστε το με άλλα προϊόντα της σειράς K by Dolce&Gabbana.

Kiss Gift set, Huda Beauty: Αποκτήστε άμεσα απαλά χείλη με το σούπερ ενυδατικό Silk Lip Balm σε 2 πανέμορφες αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης για τα Χριστούγεννα - Sugar & Spice. Αυτές οι όμορφες αποχρώσεις θα σας προετοιμάσουν σε δευτερόλεπτα.

 Lips stories

Lips stories

Kiss Gift set, Huda Beauty, Sephora

Buy me
 Big lashes

Big lashes

Damn Girl! Ornament, Too Faced, Sephora

Buy me
 Face care

Face care

Maracuja Oil Xmas ornament, Tarte, Sephora

Buy me
 Glowy vibes

Glowy vibes

Highlighter Mini celebration ornament, Becca, Sephora

Buy me
 Great gift set

Great gift set

All I want for Christmas is sexy lips & lashes, Too Faced, Sephora

Buy me
 Must-have

Must-have

Wild Wishes sequin makeup bag, Sephora Collection, Sephora

Buy me

Damn Girl! Ornament, Too Faced: Μια όμορφη διακοσμητική έκδοση μακιγιάζ για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτή η μάσκαρα δίνει στις βλεφαρίδες πολύ έντονο μήκος, πυκνότητα και όγκο.

Maracuja Oil Xmas ornament, Tarte: Αυτή η vegan πολυδραστική περιποίηση, που παρασκευάζεται από σπόρους maracuja, κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή, φωτεινή και λεία. Μπορεί να συνοδέψει κάθε ρουτίνα ομορφιάς που χρειάζεται λίγο περισσότερη ενυδάτωση: καλό είναι να εφαρμοστεί κάτω από την ενυδατική κρέμα, να αναμειχθεί με ένα φον ντε τεν, να μαλακώσει τα μαλλιά ή ακόμα και να περιποιηθεί τα πετσάκια των νυχιών!

Highlighter Mini celebration ornament, Becca: Ένα προϊόν λάμψης σε μέγεθος ταξιδιού με κρεμώδη σύνθεση που γίνεται ένα με την επιδερμίδα για φυσική και φωτεινή λάμψη ως διακοσμητικό.

All I want for Christmas is sexy lips & lashes, Too Faced: Αυτό το σετ περιέχει την Best Seller Better Than Sex mascara σε mini μέγεθος και το Lip Injection σε μίνι μέγεθος στην απόχρωση της... τσιχλόφουσκας.

Wild Wishes sequin makeup bag, Sephora Collection: Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς μια «χιονοστιβάδα» λάμψης;! Παγιέτες δύο όψεων σε στιλ χαμαιλέοντα, αντιπροσωπευτικές του trend Wild Wishes θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα!

Info: https://www.sephora.gr/el/

Mobile app Sephora Greece

Facebook: SEPHORA

Instagram: @sephora_greece