fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Christmas Eve: Τι να βάλετε στα street parties φέτος

Σας παρουσιάζουμε τους πιο smart casual συνδυασμούς από το Mosty.com


Christmas Eve: Τι να βάλετε στα street parties φέτος

Οι μέρες των εορτασμών έχουν σχεδόν φτάσει και σε περίπτωση που δεν έχετε βρει ακόμα τι θα φορέσετε στις παραμονές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ήρθε η ώρα να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς outfit. Αν αναζητάτε, κάτι επίκαιρο, άνετο αλλά και απόλυτα stylish που θα φορέσετε με στιλ και αυτοπεποίθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Μην ξεχνάτε, it's time to shine! Κάθε χρόνο οι παγιέτες είναι παντού, όμως αναμένεται το 2023 θα είναι λίγο διαφορετικό. Περιμένουμε να δούμε πολλές μεταλλικές αποχρώσεις και πιο quiet luxury εμφανίσεις.  

Ανακαλύψτε τους πιο επίκαιρους party συνδυασμούς και τα αγαπημένα μας pieces στο Mosty.com!

Suiting

rosiehw-2.jpeg
Image source: @rosiehw

Δοκιμάστε το κλασικό suit, που θα σας μεταφέρει αβίαστα από τον καφέ στο απογευματινό party και έπειτα στο dinner. Από τα κλασικά office pants, τα σακάκια αλλά και τα vests, φορεμένα ως tops, αποτελούν go-to επιλογές. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα αναμενόμενα, do it like Hailey και επιλέξτε μια co-ordinating midi φούστα με blazer και knee high boots. 

Sparkles

0aa2fedc42c98a53d011de2382c6862e.jpg
Image source: @alexachung

Τιμήστε την πιο αστραφτερή περίοδο του έτους, επιλέγοντας ένα εξίσου sparkly outfit. Για να δημιουργήσετε ένα πιο laid-back look που θα σας συνοδέψει αβίαστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ταιριάξτε το με flat shoes και ακολουθήστε το wrong coat theory, προσθέτοντας ένα πιο "sporty" πανωφόρι. 

Quiet luxury

sofia-richie.jpeg
Image source: @sofiarichiegrainge

Αν από την άλλη είστε φαν του minimal style, δε χρειάζεται να βγείτε εκτός του comfort zone σας, διότι το στιλ αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, ακόμα και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Επιλέξτε ένα μάξι φόρεμα σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο και off white ή σε πιο statement colours της σεζόν, όπως κόκκινο και πράσινο σκούρο. Συνδυάστε το με μπότες και δώστε βάση στο make-up και το χτένισμά σας.

Silky top

10de18d1504e8275846605aa94305be1.jpg
Image source: @monikh

Μια statement μπλούζα μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα μέχρι και το πιο απλό outfit. Είτε με μανίκια, είτε με halter neck, σε embroidered ή silky εκδοχές, ταιριάξτε τες με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, κατά προτίμηση σε πιο loose ή ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες ή γόβες. Φυσικά, αν πρόκειται για βρίσκεστε συνέχεια σε εσωτερικό χώρο, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με high heel sandals. 

Accessories!

eb947e53a8080982b40ddb907b499900.jpg
Image source: @haileybieber

Ο πιο εύκολος τρόπος να δώσετε έμφαση και έξτρα sparkle σε κάθε σας εμφάνιση - όσο απλή και να είναι - είναι να φορέσετε τα κατάλληλα κοσμήματα. Είτε προτιμάτε τα statement, είτε τα διακριτικά που αποπνέουν ήσυχη πολυτέλεια, μπορείτε να κάνετε stacking από δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια ή ένα ζευγάρι έντονα σκουλαρίκια. 

1

Lingerie dress

Mosty.com BUY HERE

2

Denim pants

Mosty.com BUY HERE

3

Cropped blazer

Mosty.com BUY HERE

4

Faux leather vest

Mosty.com BUY HERE

5

Open-shoulder top

Mosty.com BUY HERE

6

Corset top

Mosty.com BUY HERE

7

Sparkly earrings

Mosty.com BUY HERE

8

Sequin cut-out dress

Mosty.com BUY HERE

9

Silver detail sandals

Mosty.com BUY HERE

10

Knit dress

Mosty.com BUY HERE

11

Sequin crop top

Mosty.com BUY HERE

12

Sequin trousers

Mosty.com BUY HERE

13

Bold coat

Mosty.com BUY HERE

14

Knee high boots

Mosty.com BUY HERE

15

Embellished jeans

Mosty.com BUY HERE

16

Black knit cardigan

Mosty.com BUY HERE

Info

Διεύθυνση showroom: Αγίου Τρύφωνος 43 Α, Κηφισιά
Tηλέφωνο: 2152157007
Official Site: mosty.com
Facebook: mosty.com
Instagram: @mosty_com