fbpixel

Search icon
Search
Chrissy Teigen & John Legend: Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood περιμένει το 3ο του παιδί
PEOPLE & MOMENTS

Chrissy Teigen & John Legend: Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood περιμένει το 3ο του παιδί

Το lovestory, οι δυσκολίες και τα εμπόδια που αποδεικνύουν πως ο έρωτας προσδίδει δύναμη


Chrissy Teigen και John Legend. Για πολλούς, το ζευγάρι αυτό αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα του Hollywood. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια, που διαρκώς μεγαλώνει κι αποτελούν αναμφίβολα πρότυπο. Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2006, στα γυρίσματα ενός music video, στην πορεία προέκυψαν δυσκολίες, κλήθηκαν να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια, αλλά τα κατάφεραν και βλέπουν την οικογένειά τους, να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Πριν από μερικές ημέρες, ανακοίνωσαν πως σύντομα θα έρθει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, πλέοντας και πάλι σε πελάγη ευτυχίας κι εμείς κάνουμε σήμερα ένα flashback στην ιστορία του ζευγαριού.

Η αρχή του παραμυθιού

3-3Cp27.jpg

Η πρώτη γνωριμία έγινε αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2006, στα πλαίσια των γυρισμάτων του τραγουδιού “Stereo”. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν ξεκάθαρο και για τους δύο ότι υπήρχε μία ξεχωριστή σύνδεση, ένα δέσιμο που κρατάει μέχρι και σήμερα. “Μπήκα μέσα στο δωμάτιο όπου ήταν, για να τον γνωρίσω. Τον είδα να σιδερώνει ο ίδιος τα ρούχα του και ξαφνικά πήγα και τον αγκάλιασα! Ξεκινήσαμε το γύρισμα κι ήμασταν μαζί για περισσότερες από 12 ώρες. Εγώ ήμουν με τα εσώρουχα στα γυρίσματα κι αυτός φορούσε ένα κοστούμι. Όταν τελειώσαμε, πήγα να τον αποχαιρετήσω στο ξενοδοχείο του και δεν είπαμε ποτέ “αντίο” εκείνο το βράδυ”, εξηγεί η Teigen, γυρνώντας λίγο πίσω, στην ημέρα που γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της.

Έρωτας με την πρώτη ματιά; Μοίρα; Όπως έχει σημειώσει πολλάκις η ίδια σε συνεντεύξεις της, δε γνωρίζει την απάντηση. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της κι όλα πήραν το δρόμο τους αυτόματα. “Ο γάμος δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για μένα. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος των παραδόσεων. Αυτό που ξέρω, είναι ότι πάντα ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν μαζί του”. Τα λόγια της, αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους, ενώ από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός έχει τονίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις του, ότι στο παρελθόν δεν είχε ξαναβρεθεί σε σταθερή σχέση. Όλα όμως άλλαξαν σε μία ημέρα…

Το πρώτο εμπόδιο

10-QUBBd.jpg

Το 2007, ο John Legend φεύγει για περιοδεία και η Teigen παίρνει την απόφαση να τον ακολουθήσει. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες από την αρχή, ωστόσο το ζευγάρι αντιμετωπίζει μία διαφορετική πραγματικότητα στη διάρκειά της περιοδείας. Η κούραση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έντασης και δεν αργεί να έρθει το “ξέσπασμα”. Ο ηθοποιός ζητάει από το διάσημο μοντέλο να μείνουν για λίγο χώρια, ωστόσο όλο αυτό έχει διάρκεια μίας ώρας! “Ήξερα ότι ήταν αποτέλεσμα της πίεσης και της δουλειάς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε βρεθεί σε μία πραγματική σχέση. Κατάλαβε μέσα σε μόλις μία ώρα πως δεν ήταν ο χωρισμός αυτό που πραγματικά ήθελε και αμέσως επέστρεψε για να ζητήσει συγνώμη. Μέχρι και σήμερα του το θυμίζω μερικές φορές και γελάμε μαζί”. Η Teigen περιγράφει εκείνη την ημέρα, με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η «χρυσή» ημερομηνία

3-D1t4d.jpg

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Legend έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, στη διάρκεια των διακοπών τους στις Μαλδίβες τον Δεκέμβρη του 2011. “Είχα τοποθετήσει το δακτυλίδι στην χειραποσκευή του και περνώντας από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, μας ειδοποίησαν ότι έπρεπε να ελέγξουν ένα συγκεκριμένο κουτί που βρισκόταν μέσα σε αυτήν. Η Chrissy ήταν ακριβώς δίπλα μου και εγώ σκεφτόμουν ότι είχα μπορέσει να το κρύψω τόσο καλά κι όλα θα διαλύονταν λίγο πριν φύγουμε για της Μαλδίβες”, εξηγεί ο τραγουδιστής, που είδε την έκπληξη του να κινδυνεύει, αλλά να μην καταστρέφεται τελικά. Ήταν μία παραμυθένια πρόταση γάμου, με το καλύτερο happy end. Δύο χρόνια αργότερα, ο Legend παρουσίασε το τραγούδι “All of me”, που ήταν εξαιρετικά αφιερωμένο στην Teigen. “Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει συχνά, αν και είμαι αρκετά συναισθηματική. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή. Ήταν κάτι εξωπραγματικό”, αναφέρει από τη μεριά της η Teigen, όταν θυμάται εκείνη την ημέρα. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2013, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη λίμνη Como στην Ιταλία και ξεκίνησε κι επίσημα την κοινή του πορεία, με μία όμορφη τελετή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.

Η οικογένεια μεγαλώνει

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί, μέσω ενός μηνύματος στο instagram της Teigen: “Ο John κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, προσπαθούσαμε καιρό τώρα να αποκτήσουμε ένα μωρό. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε και τα καταφέραμε. Δεν βλέπουμε την ώρα να κρατήσουμε στα χέρια μας το μωρό μας και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις ευχές”.

Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο. Το λαμπερό ζεύγος πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές, στην προσπάθεια του να αποκτήσει παιδί, η Teigen ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Το γνωστό μοντέλο έφερε στη ζωή τη μικρή Luna, ωστόσο και πάλι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά. Τα πρώτα σημάδια δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι ένα είδος κλινικής κατάθλιψης που, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, επηρεάζει το 15% των γυναικών και η Teigen ήταν μία από αυτές. Σταδιακά και συγκεκριμένα μερικούς μήνες αργότερα, άρχισε να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της, αν και δεν σταμάτησαν τα σκαμπανεβάσματα.

“Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι κι εγώ είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Υπήρχαν καλές και κακές ημέρες. Όπως πέρασε αυτή η περίοδος”, εξηγεί.

Τον Νοέμβριο του 2017, η Teigen ανακοινώνει ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δύο χρόνια μετά, η οικογένεια εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Vanity Fair. Εμβληματική στιγμή! Ο John Legend και η Chrissy Teigen κρατούν στα χέρια τους τα δύο τους παιδιά, χαμογελώντας και μιλούν για όσα πέρασαν. Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν, ενώ δεν κρύβουν ότι θέλουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους.

Η πιο γλυκιά ανακοίνωση

1-Q5SHN.jpg
H ανακοίνωση της Chrissy Teigen στο Instagram

Δεν πέρασε πολύς καιρός κι η επιθυμία γίνεται και πάλι πραγματικότητα. Η οικογένεια εμφανίζεται στο video clip του νέου τραγουδιού του Legend με τίτλο “Wild” και τα πρώτα σημάδια φάνηκαν εκεί. Η ανακοίνωση έρχεται κι αυτή τη φορά μέσα από τα social media, με την Teigen να γνωστοποιεί ότι είναι έγκυος. Έρωτας σαν παραμύθι; Ίσως. Το σίγουρο είναι πως πέρασαν από πολλά κύματα, ξεπέρασαν πολλά εμπόδια και τελικά, κατάφεραν να δημιουργήσουν την οικογένεια που πάντα ήθελαν.