fbpixel

Search icon
Search
Chris Martin & Dakota Johnson: Το απόλυτο love story κι η σπουδαία, δημόσια εξομολόγηση
PEOPLE & MOMENTS

Chris Martin & Dakota Johnson: Το απόλυτο love story κι η σπουδαία, δημόσια εξομολόγηση

Υπάρχει πιο ρομαντική κίνηση;


Είναι μαζί από το 2017 και ποτέ δε θέλησαν να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους. Αντιθέτως, ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι απολαμβάνουν τη ζωή τους, όπως ακριβώς θέλουν. Ωστόσο, ο Chris Martin προχώρησε πρόσφατα σε μία σπουδαία κίνηση, στο πλαίσιο της συναυλίας των Coldplay στο Λονδίνο. Ο τραγουδιστής αφιέρωσε ένα τραγούδι στην αγαπημένη του, Dakota Johnson κι αυτή, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Άθελά του, ο τραγουδιστής έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε μία εποχή όπου αυξάνονται οι κακοποιήσεις κι οι καταγγελίες των γυναικών. Ένας άνδρας που εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του και δεν φοβάται ή δεν κρύβεται, δεν είναι αδύναμος. Έχει τεράστια αξία κι είναι πιο δυνατός από όλους τους υπόλοιπους!

Η ειλικρίνεια κι ο αυθορμητισμός πάντα κερδίζουν!

The story

Γνωρίστηκαν μέσα στο 2017 και λίγο καιρό μετά, παραδέχθηκαν τον έρωτά τους. Η σχέση της Dakota Johnson και του Chris Martin πέρασε από πολλά στάδια. Αρχικά, πρόκειται για ένα από τα πολύ λίγα ζευγάρια που έχει καταφέρει πραγματικά να κρατήσει κρυφά πολλά κομμάτια της σχέσης του. Όσο κι αν τους κυνήγησαν οι paparazzi, όσα ρεπορτάζ κι αν έγιναν, οι δυο τους προσπαθούσαν πάντα να προστατεύσουν αυτό που δημιούργησαν στη διάρκεια αυτών των χρόνων. Πέρασαν πολλές καλές στιγμές, αλλά κι ορισμένες δύσκολες, όπως όταν χώρισαν και -σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε- τους βοήθησε να τα ξαναβρούν η Gwyneth Kate Paltrow. O γνωστός τραγουδιστής, ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό από το 2003 έως το 2014 και μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά, τη 13χρονη Apple και τον 11χρονο Moses.


Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Paltrow το 2015, το πρώην ζευγάρι πάντως διατήρησε άψογες, φιλικές σχέσεις, με την ηθοποιό να αρραβωνιάζεται τον Brad Falchuk και τον τραγουδιστή να γνωρίζει την Jonhson. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είναι φίλες, με την Paltrow να αποθεώνει την πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του 50 shades of grey σε διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις της. Σε μία από αυτές, είχε σημειώσει πως: «H Dakota είναι μία φανταστική γυναίκα, την λατρεύω». Τον περασμένο Μάρτιο, η Johnson μετακόμισε στην πανέμορφη κατοικία του στο Malibu και κάπως έτσι, όλα έδειξαν να παίρνουν το δρόμο τους...

H δημόσια εξομολόγηση

Το να εκφράζει κανείς δημόσια τα συναισθήματά του, γνωρίζοντας το τι μπορεί να ακολουθήσει δεν είναι εύκολο. Στην περίπτωση του Chris Martin, που έχει δείξει ότι δεν διατηρεί και την καλύτερη σχέση με τα media, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Ο τραγουδιστής, ωστόσο, το έκανε και κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων και φυσικά, περισσότερο της αγαπημένης του. Όλα έγιναν στη συναυλία των Coldplay στο Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου. Η Dakota Johnson ακολούθησε τον διάσημο τραγουδιστή και πήρε τη δική της θέση στην αίθουσα, προκειμένου να τον απολαύσει. Δεν μπορούσε σίγουρα να φανταστεί τι θα συνέβαινε στη συνέχεια της βραδιάς... Πριν να τραγουδίσει ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «My Universe» ο Chris Martin κοίταξε προς το μέρος της ηθοποιού κι ανέφερε πως: «Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο στο σύμπαν μου. Εκεί είναι». 


Αυτό ήταν! Η 32χρονη, Johnson δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού, με τον αγαπημένο της να απολαμβάνει τη στιγμή, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Το κοινό παραληρούσε κι αυτή σίγουρα, ήταν μία από τις πιο δυνατές και σπουδαίες εικόνες που παρακολουθήσαμε όλοι το τελευταίο διάστημα. Δε χρειάστηκε κανείς από τους δύο να βγει και να μιλήσει δημόσια. Να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. Ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ κι αμφότεροι, γνωρίζουν τη σημασία και τη δυναμική της σχέσης τους. 

Το απόλυτο role model στην πιο σκοτεινή εποχή

Ο Chris Martin δε δίστασε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύντροφό του. Η Dakota Johnson ήταν απέναντί του κι αυτός, εξομολογήθηκε όσα νιώθει χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μήπως αυτή η κίνηση, πρέπει να μας αφυπνίσει λίγο όλους; Μήπως εκτός από άκρως ρομαντική είναι και πολύ ουσιαστική; Ζούμε σε μία εποχή όπου -δυστυχώς- σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σκληρών περιστατικών. Γυναίκες βγαίνουν και μιλούν για την κακοποιητική συμπεριφορά του άνδρα ή του συντρόφου τους, ενώ υπάρχουν κι αυτές που δεν προλαβαίνουν καν να μιλήσουν. Η κοινωνία σοκάρεται, όμως η ζωή συνεχίζεται κι ο μαύρος αυτός κύκλος δεν κλείνει ποτέ. Μπορεί το πρότυπο του σκληρού άνδρα που ξέρει να επιβάλλεται μόνο μέσα από τέτοιου είδους πράξεις να συνεχίσει να υπάρχει; Η απάντηση είναι όχι, αλλά τα γεγονότα μας διαψεύδουν.

324391-430788-updates.jpg

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ένας άνδρας δεν κερδίζει τον σεβασμό φωνάζοντας ή χτυπώντας, αλλά όταν είναι ειλικρινής και τρυφερός. Όταν δε φοβάται να εκτεθεί και να μιλήσει μπροστά σε εκατομμύρια μάτια για όσα αισθάνεται για τη σύντροφό του. Όταν παραδέχεται ότι αυτή είναι ολόκληρος ο κόσμος του. Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους Chris Martin και λιγότερους «σκληρούς άνδρες» που απλά σηκώνουν το χέρι τους, ίσως να γίνει και το πρώτο βήμα για την αλλαγή της κοινωνίας μας. Ο διάσημος τραγουδιστής εξομολογήθηκε τον έρωτά του κι εμείς, δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε!