fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Chocolate Brown: Πώς θα φορέσετε την πιο expensive looking απόχρωση του φθινοπώρου

Styling tips για να είστε πάντοτε κομψή και μοντέρνα


Chocolate Brown: Πώς θα φορέσετε την πιο expensive looking απόχρωση του φθινοπώρου

Υπάρχει άραγε πιο φθινοπωρινό χρώμα από το chocolate brown; Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πλούσια γεμάτη εικόνα του αλλά και στη "ζεστασιά" που προσφέρει. Άλλωστε η συγκεκριμένη απόχρωση είναι στενά συνδεδεμένη με πολλά από τα "νόστιμα" που μας αρέσει να γευόμαστε και πρώτα απ' όλα με τη σοκολάτα. Παρόλο που τη φετινή σεζόν τον τίτλο του "βασιλιά" τον έχει κερδίσει επάξια το burgundy, αυτός ο μοναδικός τόνος του καφέ θα έχει πάντα μια σημαντική θέση στη συλλογή μας, όπως αποδεικνύεται και από μεγάλους οίκους, ανάμεσα τους οι Saint Laurent, Celine και Bottega Veneta. 

Πολλοί το παρουσιάζουν ως το νέο μαύρο, χάρη στην κομψότητα, την πρακτικότητα αλλά και το expensive looking που χαρίζει. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashionable styling tips για να το εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις!

Mix it with denim 

fireshot-capture-217-story-body-content-v1-0-1699027160430gif-15002000-assetsynap-contentcom.png
Image source: Net-a-porter

Ένας μοντέρνος και άκρως επιτυχημένος τρόπος για να εντάξετε το chocolate brown στην εμφάνισή σας είναι ο συνδυασμός του με denim items. Μπορείτε να κινηθείτε σε ασφαλή και σίγουρα μονοπάτια και να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι μ' ένα maxi coat brown ή την denim skirt σας μαζί με καφέ πουλόβερ. Από την άλλη, μπορείτε να "παίξετε" με τις υφές και τα στοιχεία της εικόνας, όπως ένα denim shirt μαζί με chocolate brown blazer ή αξεσουάρ σ' αυτήν την απόχρωση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας αυτός ο συνδυασμός είναι απόλυτα φρέσκος. 

Choose suede items 

08fa2f2a1a2f7dfc92696b184c86266b.jpg

Ένα από τα hot υφάσματα της σεζόν, εκτός από το σατέν και το δέρμα, είναι το suede. Αποπνέει υψηλή αισθητική και classy essence, οπότε σίγουρα αξίζει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας προς τα εκεί. Μάλιστα, η επιλογή του σε chocolate brown απόχρωση θα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Επενδύστε σε πανωφόρια και σακάκια σ' αυτήν την εκδοχή, τα οποία θα μπορούν να σας συνοδεύσουν σε πλήθος εμφανίσεων, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Pair it with black items 

w600-q65.jpeg
Image source: @net-a-porter

Όπως απέδειξε και ο Michael Kors στην SS25 επίδειξή του στη Νέα Υόρκη, οι απροσδόκητοι και φαινομενικά αταίριαστοι σχεδιασμοί θα αποτελούν το next big thing της σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι το καφέ με μαύρο, πολλοί fashion gurus το αποφεύγουν εδώ και χρόνια. Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει και να τολμήσουμε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total black σύνολο και να προσθέσετε ένα καφέ πανωφόρι. Αν ανήκετε στους τολμηρούς ταιριάξτε ένα tailored trouser μαζί με πουκάμισο σ΄αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Total looks  

d0726a0c8a94c0b426c8aef389f2dd22.jpg

Αναζητάτε έναν δρόμο που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην επιτυχία; Δεν υπάρχει άλλο από τη δημιουργία ενός total chocolate brown look. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα θέλετε να το επιλέγετε κάθε μέρα. Επιλέξτε αυτό το χρώμα σε όλα τα κομμάτια, ακόμα και στο αξεσουάρ σας. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη λάμψη μπορείτε να κινηθείτε σε μεγάλα κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καρπού σας. 

1

Relaxed-fit wool cardigan

Max Mara BUY HERE

2

Cropped satin shirt

MAX&Co BUY HERE

4

Classic Ultra Mini Platform

UGG, Kalogirou BUY HERE

5

Le grande Bambino

Jacquemus, atticadps.gr BUY HERE