fbpixel

Search icon
Search
Chiara Ferragni: Η πρώτη επίσημη απάντηση για τον χωρισμό με τον Fedez και η αυτοκριτική
PEOPLE & MOMENTS

Chiara Ferragni: Η πρώτη επίσημη απάντηση για τον χωρισμό με τον Fedez και η αυτοκριτική

Η Ιταλίδα έχει μπει σε μία διαφορετική φάση της ζωής της


Οι τελευταίοι μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι για την Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά, είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο που απασχόλησε -κι εξακολουθεί να απασχολεί- όλη την Ιταλία και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μαζί, είδε και τον γάμο της να διαλύεται. Είχε προηγηθεί μία σημαντική περιπέτεια υγείας του -μέχρι πρότινος- αγαπημένου της, Fedez, με την οικογένειά της να δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και την καθημερινότητά της να διαφοροποιείται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Μετά από πολλές φήμες, από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ, η Chiara Ferragni έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλα και μίλησε τόσο για τον χωρισμό, όσο και για τα σκάνδαλα που την επηρέασαν σημαντικά, αλλά και την έκαναν να αναθεωρήσει πολλά.

Τι απάντησε η Ιταλίδα;

Η απάντηση για τον Fedez

Φυσικά, όταν δέχθηκε να παραχωρήσει μία μεγάλη συνέντευξη στο «Che Tempo che Fa», η Chiara γνώριζε καλά πως θα έπρεπε να πάρει θέση για όλη αυτή την ιστορία που έχει προκύψει με τον Fedez. Ήξερε πως θα κληθεί να μιλήσει για το τέλος του γάμου της και να δώσει τις δικές απαντήσεις. Ίσως να το ήθελε κιόλας η Ιταλίδα, καθώς είναι αλήθεια πως έχει ακούσει και έχει διαβάσει πολλά, αλλά η ίδια παρέμεινε σιωπηλή για καιρό. Τώρα, έφτασε η στιγμή να μιλήσει για όλα. Για το σκάνδαλο σχετικά με την απάτη των καταναλωτών, για τον χωρισμό της μετά από 5 χρόνια γάμου με τον Ιταλό star, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται η ίδια την ιδιωτική της ζωή. Τι είπε για πρώτη φορά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό; Η τοποθέτησή της ήταν ξεκάθαρη...


«Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και γι' αυτό δε θα διακόψουμε τη σχέση μας από τη μια μέρα στην άλλη. Και στο παρελθόν είχαμε βιώσει μια περίοδο κρίσης, αλλά αυτή είναι λίγο πιο δυνατή, Πάντα ο κόσμος πιστεύει πως ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, είναι ψεύτικος. Πάντα ο κόσμος θεωρεί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών, κάποιος που με συμβουλεύει, ότι έχω συγκεκριμένη στρατηγική και αποφασίζω ότι εγώ και ο σύζυγός μου θα αποστασιοποιηθούμε για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει κρίση. Αλλά δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει στρατηγική, λυπάμαι που ο κόσμος το πιστεύει αυτό», απάντησε η Ιταλίδα, θέλοντας να βάλει πλέον η ίδια ένα τέλος σε όσα λέγονται, γράφονται και αναπαράγονται όλο το τελευταίο διάστημα. 

Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την Ιταλίδα, αλλά και για όλη την οικογένειά της, καθώς όπως λέει, τώρα προτεραιότητα έχουν τα δύο της παιδιά και το πώς θα βιώσουν όλη αυτή τη νέα πραγματικότητα, τη νέα κανονικότητά τους με όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο. Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Η Chiara δέχεται έντονη κριτική και τα media δεν την αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο, με την πασίγνωστη influencer να βλέπει τις μετοχές της να... πέφτουν και την προσωπική της ζωή να έχει μπει σε πρώτο πλάνο. Η Ιταλίδα καλείται πλέον να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα και όπως φαίνεται όλα όσα έχει περάσει το τελευταίο διάστημα -και προφανώς και τώρα- την έχουν κάνει να αναθεωρήσει πολλά.

Η νέα στάση ζωής

shutterstock-2306079193.jpg

Η εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε πρόσφατα μία μεγάλη έρευνα για απάτη σε βάρος της πασίγνωστης influencer -με τους εκατομμύρια followers στα social media- αλλά και της Alessandra Balocco, ιδιοκτήτριας εταιρίας, που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το pandoro και κάπως έτσι, η Chiara κλήθηκε να βιώσει μία σκληρή πραγματικότητα. Η Ιταλίδα αποτέλεσε κομμάτι ενός τεράστιου σκανδάλου και είδε πολύ κόσμο να της γυρίζει την πλάτη, με τα social media να κατακλύζονται από δεκάδες μηνύματα. «Δε θα έπαιρνα ξανά μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα στο παρελθόν, δηλαδή είτε εντελώς φιλανθρωπικές δραστηριότητες, είτε εμπορικές δραστηριότητες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των δύο εταιρειών μου που απασχολούν σχεδόν 50 άτομα. Πληγώθηκα από τη βία ορισμένων επιθέσεων. Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι, ότι δεν θα τα ξανακάνω στο μέλλον», σημείωσε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε τώρα, δείχνοντας ότι έχει αντιληφθεί πλήρως το τι συνέβη.


Η Chiara, επί σειρά ετών είχε επιλέξει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media και η αλήθεια είναι πως και η ίδια έδωσε τη δυνατότητα στα media να κάνουν focus σε αυτήν. Τώρα -ωστόσο- η Ιταλίδα αλλάζει στάση και μίλησε και γι' αυτό. «Δεν υπάρχει ιδιωτικότητα κι αυτό είναι κάτι που το καταλάβαμε. Ο Federico κι εγώ εγκαταλείψαμε ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής υπέρ της προσωπικής μας ιστορίας. Είναι μια επιλογή. Θα συνεχίσω να το κάνω. Εάν είμαι αυτή που είμαι, οφείλεται στο ότι εκφράζω όσα είμαι. Υπάρχουν και αρνητικές πλευρές, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Υπάρχει ζωή έξω από τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει να τη ζούμε. Κατάλαβα ότι πρέπει να ζούμε περισσότερο στο παρόν, στην πραγματική ζωή. Ακόμα και αν τα social media, είναι η δουλειά των ονείρων μου, η ζωή είναι έξω», κατέληξε στην πρόσφατη συνέντευξή της κι αν κάτι μπορούμε -ίσως- να κρατήσουμε από όλα αυτά, είναι η νέα στάση ζωής και η απόφασή της να πάρει απόσταση από όλους κι από όλα...