fbpixel

Search icon
Search
Chiara Ferragni ‑ Fedez: Το παραμυθένιο love story κι η λαμπερή επέτειος του ζευγαριού
PEOPLE & MOMENTS

Chiara Ferragni ‑ Fedez: Το παραμυθένιο love story κι η λαμπερή επέτειος του ζευγαριού

Μία σχέση σαν παραμύθι


Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ιταλικής -κι όχι μόνο- showbiz, που σε κάθε του βήμα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του. Η Chiara Ferragni κι ο Fedez βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο, καθώς συμπλήρωσαν τρία χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Η Ιταλίδα έλαμπε μέσα στο ροζ φόρεμά της, με τον σύζυγό της να ετοιμάζει μία φαντασμαγορική έκπληξη στη λίμνη Como. Σε μία αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο τραγουδιστής ερμήνευσε ένα τρυφερό τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για την Ferragni και το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία. 

Το δικό τους love story

Η αρχή του παραμυθιού

Αύγουστος του 2016. Η Chiara Ferragni διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της, ωστόσο ξαφνικά βρίσκεται στο δρόμο της ο Ιταλός τραγουδιστής. Τότε, όλα αλλάζουν! Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα γεύμα, όντας σε κοινή παρέα κι όλα εξελίχθηκαν αρκετά γρήγορα. «Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», εξηγεί η Ιταλίδα. Ταίριαξαν αμέσως και μόλις ένα χρόνο μετά, αρραβωνιάστηκαν στη Verona, κάνοντας το επόμενο βήμα της κοινής τους πορείας.

240952361-1793222517516428-1301875286010782553-n.jpg
Image source: @fedez



Τον Σεπτέμβρη του 2018, ενώθηκαν κι επίσημα με τα δεσμά του γάμου, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιου, του Leo, που έκλεψε την παράσταση στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Σικελία, στο Dimora delle Balze, έναν πύργο του 19ου αιώνα, όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Περίπου 3 εκατομμύρια followers του ζευγαριού, την παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό κι η Ferragni ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα, με τον οίκο Dior να υπογράφει τη φαντασμαγορική βραδιά. Η Ιταλίδα επέλεξε ένα Haute Couture νυφικό, το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Maria Grazia Chiuri κι έμοιαζε πιο λαμπερή από ποτέ, με τον σύζυγό της να κάνει την εμφάνισή του με μία κλασική δημιουργία, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων. Ήταν η δική τους ημέρα και τη χάρηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μαζί με τον γιο τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Τhe Ferragnez

Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ του Λος Άντζελες και της Ιταλίας, το ζευγάρι παράλληλα με τις πολλές και σημαντικές επιχειρηματικές του δραστηριότητες, πήρε την απόφαση να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα. Τον περασμένο Οκτώβρη, η Ιταλίδα μοιράστηκε μέσα από τα social media την πιο ευχάριστη είδηση. Ανακοίνωσε πως θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, με την οικογένειά της να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και στις 23 Μαρτίου, έφερε στον κόσμο τη μικρή, Vittoria. Ο Leo είναι πλέον ο μεγάλος αδερφός κι η Ιταλίδα influencer κι επιχειρηματίας δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Συμπληρώνοντας τρία χρόνια γάμου, το ζεύγος βρέθηκε στη λίμνη Como, με τον Fedez να ετοιμάζει μία ξεχωριστή έκπληξη. Έγραψε ένα τραγούδι για εκείνη και της αφιέρωσε, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν το dinner τους σε ένα ειδυλλιακό spot.

241125387-376819060723111-8975167164143620095-n.jpg
Image source: @chiaraferragni

«Τρία χρόνια πριν, παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου κι ήταν μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Όλοι όσοι αγαπώ ήταν εκεί. Σε αγαπώ! Για την επέτειο του γάμου μας, βρεθήκαμε στη λίμνη Como και τραγούδησε ένα τραγούδι για μένα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνομαι", ανέφερε μεταξύ άλλων στα social media η Ferragni, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της για την κίνηση του Ιταλού τραγουδιστή. 

Το άλλο πρόσωπο του ζευγαριού

Το ζευγάρι μοιράζεται πολλές από τις προσωπικές του στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έχει χτίσει μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους followers του. Ωστόσο, μέσα στο 2020 και με αφορμή τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Ιταλία εξαιτίας του covid19, η Chiara κι ο Fedez έδειξαν πως διαθέτουν πάνω από όλα για δύο σπουδαίους χαρακτήρες. Η πασίγνωστη fashionista κι ο διάσημος μουσικός κατάφεραν κάτι μαγικό! Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευσαν στα social media ένα video ανακοινώνοντας πως θα έκαναν μια δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να στηρίξουν το ταμείο για τη δημιουργία κλινών στο χώρο της εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνο, ζητώντας από τους followers τους να κάνουν το ίδιο.

87647034-238367540669602-2762237100255890783-n.jpg
Image source: @fedez

Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μόλις 24 ώρες το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, καθώς εμφανίστηκαν περισσότεροι από 165.000 δωρητές από περίπου 92 χώρες, που ακολούθησαν το παράδειγμά τους και στάθηκαν στο πλευρό των Ιταλών «ηρώων» που έδωσαν μεγάλη μάχη όταν το σύστημα υγείας της χώρας δέχθηκε σημαντικά χτυπήματα. Κίνηση με τεράστια σημασία από ένα πολύ λαμπερό ζευγάρι, που ζει τον έρωτά του κι απολαμβάνει τη ζωή κάθε λεπτό, μαζί με τα δυο του παιδιά.