fbpixel

Search icon
Search
Charlotte Casiraghi: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης
PEOPLE & MOMENTS

Charlotte Casiraghi: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Tα δημοσιεύματα θέλουν την εγγονή της Grace Kelly να περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Dimitri Rassam


Η κομψή και αγαπημένη πριγκίπισσα, Charlotte Casiraghiκαι ο σύζυγός της Dimitri Rassam πρόκειται να γίνουν και πάλι γονείς. Κι ενώ τα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο περί ενδεχόμενης εγκυμοσύνης μέσα στον Ιανουάριο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όλα δείχνουν ότι ο Rassam και η Casiraghi θα καλωσορίσουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Charlotte μπορούμε να πούμε ότι τη δείχνει πιο γλυκιά από ποτέ. 

1-J7Ukp.jpg
charlotte-casiraghi-egios.jpg
2-6qmA4.jpg

Η ίδια παρευρέθηκε στο 45ο International Circus Festival του Μόντε Κάρλο. Η 36χρονη συνόδευσε τη θεία της πριγκίπισσα Stefania του Μονακό, η οποία είναι πρόεδρος του Φεστιβάλ, στην εκδήλωση το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος γιος της Charlotte, Raphaël Elmaleh, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην της Gad Elmaleh, καθώς και ο πρωτότοκος Louis Ducruet της Stephanie ήταν επίσης παρόντες. Η πριγκίπισσα έδειχνε να λάμπει για την έξοδο μέσα στο casual chic outfit της, που ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση: μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με ασορτί ζιβάγκο και καρό παλτό. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της iconic ambassador του οίκου Chanel, λίγο μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι περιμένει το τρίτο της παιδί.

Το περιοδικό Voici και το Monaco Daily News ανέφεραν στις αρχές του μήνα ότι η μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Dimitri Rassam. Οι δυο τους είναι ήδη γονείς του 4χρονου Balthazar, ενώ η ίδια έχει ακόμα ένα αγοράκι, τον 8χρονο Raphaël με τον πρώην της, κωμικό Gad Elmaleh. Εν τω μεταξύ, η νύφη της πριγκίπισσας Stefania, η Marie, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Κάτι που εύχεται και το πριγκιπικό ζεύγος αυτήν τη φορά - ένα κοριτσάκι!

3-3kQrR.jpg

Μιλώντας για τις μεγαλύτερες προκλήσεις της μητρότητας στο εξώφυλλο του Town & Country για τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο του 2023, η Charlotte Casiraghi είπε: «Νομίζω ότι κάθε μέρα έχει δύσκολες αλλά και καταπληκτικές στιγμές την ίδια στιγμή. Καθημερινά περνάς στιγμές που ανησυχείς για τα παιδιά σου ή που σε εξαντλούν. Και από την άλλη, έρχονται κι εκείνες οι ώρες που μοιράζεσαι τόσα πολλά μαζί τους και δεν αμφισβητείς καν το γεγονός ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου.»

Η εκθαμβωτική royal αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον παραγωγό ταινιών, Rassam, στο παλάτι των Μονεγάσκων σε μια πολιτική τελετή, την 1η Ιουνίου 2019. Ο γάμος μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί στο 800 ετών "Pink Palace", Παλάτι του Μονακό και είχε ακολουθήσει πολυτελές dinner στο 5*  ξενοδοχείο, «Villa la Vigie» στο Monte Carlo με καλεσμένους τους μεγαλύτερους jet setters της διεθνής σκηνής. 

6-uMepJ.jpg

Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τη βασιλική πλευρά, που να επιβεβαιώνει την είδηση της εγκυμοσύνης της.

«Το γεγονός ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για τη ζωή σου δεν είναι απαραίτητα κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι περήφανος ή να σε συγκλονίζει, γιατί τελικά το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που χτίζεις εσύ προσωπικά με τον εαυτό σου και τους γύρω σου», είχε δηλώσει η Casiraghi στο T&C. «Δεν μπορείς να δίνεις μεγάλη σημασία στο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Που σημαίνει ότι αν μπω σε ένα εστιατόριο και υπάρχουν άνθρωποι που με κοιτάζουν επίμονα, κατά κάποιο τρόπο δεν το βλέπω. Όχι επειδή δεν έχω επίγνωση. Απλά είναι κάτι στο οποίο έχω αποφασίσει να μην δίνω σημασία. Διαφορετικά ασφυκτιώ», συνέχισε να λέει η πανέμορφη εγγονή της Grace Kelly, η οποία είναι η 11η στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο των Μονεγάσκων.