fbpixel

Search icon
Search
Celebrity Splits: 5+1 χωρισμοί που «σημάδεψαν» το 2022
PEOPLE & MOMENTS

Celebrity Splits: 5+1 χωρισμοί που «σημάδεψαν» το 2022

Βρέθηκαν στο επίκεντρο και τελικά, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι celebrities επιμένουν να κρατούν τις σχέσεις τους -ειδικά την πρώτη περίοδο- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Όσο εύκολο είναι μοιραστεί κανείς τις στιγμές της απόλυτης ευτυχίας, άλλο τόσο δύσκολο είναι να μιλήσει ανοικτά για τον πόνο και τη λύπη που συνοδεύουν έναν χωρισμό. Μέσα στο 2022, είδαμε πολλά λαμπερά ζευγάρια να ακολουθούν χωριστούς δρόμους -άλλα επιλέγοντας τον εύκολο κι άλλα τον δύσκολο τρόπο- κι εμείς, ξεχωρίσαμε τους χωρισμούς που στιγμάτισαν τη χρονιά που μας αποχαιρετά.

Αγαπήθηκαν πολύ, αλλά...

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone

1-EZMOg.jpg

Όταν ξεκίνησε η σχέση τους, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω τους και κατά γενική ομολογία αποτελούσαν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι για ορισμένους τα 22 χρόνια διαφοράς ήταν πολλά. Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone, γνωρίστηκαν το 2017 και η σχέση τους πέρασαν από πολλά, διαφορετικά στάδια, ωστόσο, στο τέλος δεν υπήρξε happy end. Οι δύο celebrities πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Αύγουστο, αν και προσπάθησαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία σε αυτήν και να παραμείνουν μαζί. Τελικά, ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος και κάπως έτσι, ήρθε η στιγμή για το grand finale.

Shakira & Gerard Piqué

2-JxZJv.jpg

Η σχέση τους ξεκίνησε περίπου 11 χρόνια πριν και μαζί, απέκτησαν δύο αξιολάτρευτα αγόρια, τον Milan και τον Sasha. Η Shakira και ο Gerard Piqué, αποτελούσαν για αρκετά χρόνια το τέλειο ζευγάρι, το απόλυτο πρότυπο και μάλλον και την εξαίρεση στον κανόνα που ήθελε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν γρήγορα βήματα στη ζωή τους, χωρίς το ιδανικό φινάλε. Τελικά -ωστόσο- η κατάληξη και γι΄αυτούς ήταν η ίδια και μάλιστα, το διαζύγιο κι ο χωρισμός συνοδεύονται κι από αρκετή ίντριγκα. Το πρώην -πλέον- ζευγάρι έβαλε ένα τέλος σε αυτή τη μεγάλη σχέση και παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα γράφτηκαν κι ειπώθηκαν πολλά, η ίδια η Shakira τόνισε πως δεν είναι ακόμη η στιγμή για να τοποθετηθεί δημόσια για ό,τι συνέβη σε αυτόν τον γάμο. Πάντως, αυτό που μοιάζει σχεδόν σίγουρο, είναι ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που μερικές εβδομάδες νωρίτερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός όλα αυτά τα χρόνια. Η Shakira αποφεύγει να μιλήσει και την ίδια στιγμή, ο Piqué πραγματοποιεί εμφανίσεις με την Clara Chia στο πλευρό του...

Gisele Bündchen & Tom Brady

3-4GIvp.jpg

Επί σειρά ετών και συγκεκριμένα για 13 χρόνια, η Gisele Bündchen και ο Tom Brady αποτελούσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια σε όλο τον κόσμο. Εκείνη έλαμπε στις πασαρέλες κι είδε το όνομά της να συνδέεται με κορυφαία brands κι οίκους μόδας κι εκείνος, έγραψε -κι εξακολουθεί να το κάνει- τη δική του ιστορία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Και στη δική τους περίπτωση όμως, το φινάλε δεν ήταν ιδανικό. Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε το περασμένο φθινόπωρο πως αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας. Κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια -όπως είπαν- προκειμένου να μη φτάσουν σε αυτό το σημείο, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πως μόνο αυτό θα έκανε πλέον καλό στους ίδιους και τα παιδιά τους, έπρεπε να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Μετά από μία σειρά από φήμες και σενάρια, αμφότεροι επιβεβαίωσαν την είδηση και κάπως έτσι, έβαλαν τέλος σε όλα και μαζί και στον γάμο τους.

Emily Ratajkowski & Sebastian Bear-McClard

4-m1Jij.jpg

Στη σχέση της Emily Ratajkowski με τον Sebastian Bear-McClard όλα έμοιαζαν να γίνονται πολύ γρήγορα και το ένα step διαδεχόταν -εξ αρχής- το άλλο. Πρώτα ήταν η γνωριμία τους, μετά η σχέση που εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε γάμο και φυσικά και το παιδί. Το ίδιο γρήγορα -λοιπόν- ακολούθησε κι ο χωρισμός, καθώς μετά από ένα χρόνο οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος, ήταν η απιστία του Sebastian Bear-McClard, με την Ratajkowski, να επιβεβαιώνει τις φήμες και να βάζει μία τελεία σε όλα τα σενάρια.

Kim Kardashian & Pete Davidson

6-kvWzQ.jpg
Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Kanye West και τα... αμέτρητα επεισόδια που ακολούθησαν, η Kim Kardashian αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της κι η γνωριμία της με τον Pete Davidson ήταν καθοριστική. Η σχέση τους κράτησε περίπου ένα χρόνο και παρά το γεγονός έμοιαζαν να είναι ένα ζευγάρι ερωτευμένο με αρκετό μέλλον, τελικά, η είδηση του χωρισμού ήρθε σαν... κεραυνός, να μας δείξει την σκληρή πραγματικότητα. Όπως αποδείχθηκε πίσω από τις πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις και τα post στα social media, κρύβονταν πολλά και σημαντικά προβλήματα, που οδήγησαν στον χωρισμό τους δύο celebrities, με την Kim Kardashian να είναι ξανά single και να κάνει -όπως λέει- focus στα παιδιά της.

Harry Styles & Olivia Wilde

3-erJh4.jpg


Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Don’t Worry Darling. Η Olivia Wilde είχε αναλάβει χρέη σκηνοθέτη κι ο Harry Styles ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κι αμέσως, ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε μία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους. Λίγο αργότερα, ο Styles και η Wilde, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και πραγματοποίησαν αρκετές κοινές εμφανίσεις, ωστόσο, μετά από περίπου δύο χρόνια, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα, αφού οι προτεραιότητές τους ήταν σε σύγκρουση «Η δημόσια πίεση που ένιωθαν ήταν δύσκολη. Είχαν τα πάνω και τα κάτω τους σε αυτή τη σχέση», ανέφερε στο People άνθρωπος από το περιβάλλον τους και κάπως έτσι, μπήκε ένα τέλος και σε αυτή τη σχέση.