fbpixel

Search icon
Search
Celebrity houses: Περιηγηθείτε στη φανταστική rustic κατοικία της Taylor Hill στην πόλη Nashville των ΗΠΑ
INTERIORS

Celebrity houses: Περιηγηθείτε στη φανταστική rustic κατοικία της Taylor Hill στην πόλη Nashville των ΗΠΑ

Μέσα στους καλαίσθητους χώρους του supermodel


H Taylor Hill είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς αγγέλους της Victoria Secret, έχοντας αφήσει το δικό της στίγμα στις πασαρέλες αλλά και στις μεγαλύτερες fashion καμπάνιες. Με μεγάλα, εκφραστικά μάτια κι ένα λαμπερό χαμόγελο πάντα χαραγμένο στο πρόσωπό της, γίνεται συχνά το πρόσωπο για το οποίο όλοι μιλούν, χάρη στην απίθανη ομορφιά και το αξιοθαύμαστο σώμα της, αλλά και για τη συμβολή της στον χώρο της μόδας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχώς θέλουν να μαθαίνουν για την προσωπική της ζωή, τη διατροφή που ακολουθεί ώστε να διατηρεί αυτό το σώμα, αλλά και τους χώρους όπου περνά τη ζωή της και χαλαρώνει έπειτα από ένα απαιτητικό runway. Όσο για το τελευταίο, την απάντηση δίνει μέσα από το tour που εξασφάλισε το AD στην εκπληκτική της κατοικία, η οποία βρίσκεται στην πόλη Nashville των ΗΠΑ.

c2a9alyssarosenheck2021-30.jpg


Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο περιοδικό, βρισκόταν για καιρό σε αναζήτηση του ιδανικού για εκείνη σπιτιού, καθώς οραματιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα το μέλλον της σε μια κατοικία που θα φέρει τις προσωπικές της πινελιές και θα μετατρεπόταν στο απόλυτο περιβάλλον στο οποίο θα άφηνε πίσω τους έντονους εργασιακούς ρυθμούς. Τελικά, ένα κτίσμα στο Manhattan κέντρισε το ενδιαφέρον της και της δημιούργησε την επιθυμία να θέλει να το κάνει δικό της.

Όλα, όμως, άλλαξαν μέσα της όταν επισκέφθηκε έναν καλό της φίλο στην πόλη Nashville. Μαγεμένη από το σκηνικό, χωρίς δεύτερες σκέψεις θέλησε να κάνει τον συγκεκριμένο τόπο μέρος της ζωής της και να αγοράσει εκεί το δικό της σπίτι. Η «άγρια» ομορφιά και τα εντυπωσιακά στοιχεία της φύσης, έγιναν η αρχική αφορμή για να μαγευτεί, αλλά στη συνέχεια έγινε «ένα» με την ηρεμία που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, καθώς και οι τόσο «ζεστοί» άνθρωποι που διαμένουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές της πόλης.

c2a9alyssarosenheck2021-19.jpg


Ένα rustic σπίτι έγινε δικό της, ενώ η διαδικασία για να το βρει δεν κράτησε πάρα πολύ. Ό,τι κι αν έβλεπε ήταν ένα πραγματικό όνειρο γι' αυτήν και το design που είχε στο μυαλό της μπορούσε να αποτυπωθεί κάλλιστα σε όλα τα πιθανά ακίνητα που είχε κατά νου. Μέσα σε ένα κατάφυτο σκηνικό, η κατοικία στην οποία κατέληξε, μετατράπηκε στο απόλυτο dreamy house για την ίδια -έτσι ακριβώς όπως το είχε φανταστεί εξ αρχής.

Από χώρο σε χώρο, βλέπουμε πως η ανεπιτήδευτη, τόσο γήινα βγαλμένη αισθητική σύμφωνα με την οποία έχει διαμορφωθεί ο σχεδιασμός, εναρμονίζεται τόσο υπέροχα με της εξωτερικές συνθήκες και τη natural γοητεία. Αυτό που πρώτα τραβάει την προσοχή μας είναι οι κυριαρχούσες επιφάνειες από ξύλο σε μια σκούρα απόχρωση, οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε κάθε σημείο του σπιτιού, τόσο στο εσωτερικό περιβάλλον όσο και στο εξωτερικό. Οι earthy τόνοι, παράλληλα, συνθέτουν το σκηνικό, το οποίο μοιάζει σαν να έχει βγει απευθείας από παραμύθι.

c2a9alyssarosenheck2021-15.jpg


Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, οι αντίκες διεκδικούν πολλές θέσεις μέσα στο σπίτι και προσδίδουν έναν πολύ ιδιαίτερο, vintage χαρακτήρα που «πλημμυρίζει» κάθε γωνιά. Σερβίτσια βγαλμένα από άλλη εποχή -η ίδια λέει πως ανήκουν στη γιαγιά της-, εντυπωσιακές, super cozy πολυθρόνες, μερικά δερμάτινα στοιχεία που χαρίζουν μοντέρνες νότες, φυτά για extra χρώμα, λευκώματα μόδας και handmade χαλιά είναι όλα όσα υπάρχουν από δωμάτιο σε δωμάτιο και λειτουργούν σαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις του interior design, χωρίς υπερβολές και κανένα περιττό στοιχείο.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Πηγή: Architectural Digest