fbpixel

Search icon
Search
Celebrity houses: Μια ματιά στη luxury κατοικία της Sophie Turner και του Joe Jonas στην California
INTERIORS

Celebrity houses: Μια ματιά στη luxury κατοικία της Sophie Turner και του Joe Jonas στην California

Οι προσωπικοί τους χώροι δίνουν την αίσθηση ενός επίγειου παραδείσου


Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι ένα από τα πιο επιδραστικά ζευγάρια της διεθνούς showbiz, με τον φακό των paparazzi να δείχνει ιδιαίτερη συμπάθια στα πρόσωπά τους. Τους έχουμε θαυμάσει μαζί σε αμέτρητες εμφανίσεις, τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και street style clicks και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως μας αρέσουν πολύ μαζί!

Έχοντας τον τρόπο να βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, δεν είναι λίγοι οι fans τους ανά τον κόσμο που υποκλίνονται στο ταλέντο τους και θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν νέα για την προσωπική τους ζωή. Η έκθεση στο γυαλί και η φύση της δημοσιότητας γενικότερα, κάνουν και τους δύο να είναι στο επίκεντρο και να μοιράζονται στιγμές από τη ζωή τους.

sophie-turner-joe-jonas-vanity-fair-close-up-08-03-2019.jpg
Joe Jonas & Sophie Turner


Το τελευταίο διάστημα, φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη κατοικία τους στην California κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εντυπωσιάζοντας τους λάτρεις του interior design. Πρόκειται για ένα κτίσμα που ξεπροβάλει από ένα καταπράσινο σκηνικό και ξεχωρίζει από χιλιόμετρα για την ακαταμάχητη πολυτέλεια που αποπνέει.

Έχουμε να κάνουμε με μια διώροφη μεζονέτα, η αρχιτεκτονική της οποίας βασίστηκε στο μοντέρνο design, με διαχρονικά στοιχεία κι έντονες τις μινιμαλιστικές αναφορές. Το πρώτο χαρακτηριστικό που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, είναι το ονειρικό exterior design της κατοικίας -γεμάτο στοιχεία της φύσης, αλλά και πολυτελείς λεπτομέρειες που δημιουργούν τις βάσεις για το απόλυτο living κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, μια μεγάλη πισίνα κάνει την εμφάνισή της στην κεντρική αυλή, ενώ οι χαλαρωτικές ξαπλώστρες την περιβάλλουν. Τραπεζαρίες, μικρά και μεγάλα σαλόνια εξωτερικού χώροι ανήκουν και αυτά το outdoor σκηνικό και γίνονται τα απόλυτα καλοκαιρινά spots για αξέχαστα barbeque nights.

b934455d998953afe7d46653e7c49f64.jpg


Tο κυρίαρχο υλικό που επιλέχθηκε για την κατασκευή του σπιτιού -τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους- είναι το ξύλο, σε μια ανοιχτόχρωμη εκδοχή που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με τον timeless σχεδιασμό. Όσο για τα πρωταγωνιστικά χρώματα από χώρο σε χώρο, αυτά είναι το κλασικό λευκό, το ανοιχτό καφέ, αλλά και το μαύρο που εξασφαλίζει bold διάσταση.

Με μια ματιά στο indoor σκηνικό, βλέπουμε πως όλα τα δωμάτια χαρακτηρίζονται για το πόσο ευήλιοι και πανέμορφα διαμορφωμένα είναι. Η αρμονία είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό αντικρίζοντάς τα και αυτό έχει να κάνει με τους γήινους τόνους που κυριαρχούν, με τις glam προσθήκες που κάνουν level up στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και με τη luxury αίσθηση που γίνεται ολοκάθαρη από γωνιά σε γωνιά.

Το ζευγάρι έχει την πολυτέλεια να απολαμβάνει την κοινή του ζωή σε αυτήν την υπέροχη κατοικία, που τους προσφέρει κάθε πιθανή άνεση. Οι τεράστιοι καναπέδες και τα κρεβάτια με τα φανταστικά υφάσματα, το super cozy home cinema, τα μπάνια που είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα comforts, καθώς και όλα τα υπόλοιπα που προαναφέραμε συντελούν στη γοητεία αυτού του κτίσματος.

7c94bde7fc12f9fbf3d7e80d77081047.jpg
Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!