fbpixel

Search icon
Search
Celebrity Houses: Μέσα στη μινιμαλιστική κατοικία της Shakira στο Miami
INTERIORS

Celebrity Houses: Μέσα στη μινιμαλιστική κατοικία της Shakira στο Miami

Το πανέμορφο σπίτι της star που είναι διαθέσιμο προς πώληση


Η Shakira αποτελεί μια από τις πιο επιδραστικές stars όλων των εποχών, έχοντας χαρίσει μερικές από τις πιο hot επιτυχίες που έχουν μείνει μέχρι σήμερα αξέχαστες και συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει. Μπορεί να μένει στηνη Ισπανία με τον Gerard Pique και τα δύο τους παιδιά, όμως η σταρ έχει κι ένα σπίτι στην Αμερική που είχε αγοράσει στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είχε μετακομίσει στο Miami, αγοράζοντας μια έπαυλη 3.38 εκατομμυρίων δολλαρίων στη γειτονιά Biscayne Bay. Εκεί, έζησε για πολλά χρόνια, όμως πλέον το ανακαίνισε και το πουλάει.

Η έπαυλη βρίσκεται μπροστά στην προβλήτα του Miami με μαγευτική θέα και ιδιωτική πρόσβαση. Πρόκειται για μια κατοικία που έχει τον τρόπο να «κόβει» την ανάσα χάρη στο εκπληκτικό design της. Ένα σύγχρονο κτίσμα που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του interior design. 

fl-bz-prime-property-shakira-20180806.jpg


Μια διώροφη μεζονέτα, η αρχιτεκτονική της οποίας βασίστηκε στο μοντέρνο design, με διαχρονικά στοιχεία κι έντονες τις μινιμαλιστικές αναφορές. Το πρώτο χαρακτηριστικό που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, είναι το ονειρικό exterior design της κατοικίας -γεμάτο στοιχεία της φύσης, αλλά και πολυτελείς λεπτομέρειες που δημιουργούν τις βάσεις για το απόλυτο living κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, μια μεγάλη πισίνα κάνει την εμφάνισή της στην κεντρική αυλή, ενώ οι χαλαρωτικές ξαπλώστρες την περιβάλλουν. Τραπεζαρίες, μικρά και μεγάλα σαλόνια εξωτερικού χώροι ανήκουν και αυτά το outdoor σκηνικό και γίνονται τα απόλυτα καλοκαιρινά spots για αξέχαστα barbeque nights.

Με μια ματιά στο indoor σκηνικό, βλέπουμε πως όλα τα δωμάτια χαρακτηρίζονται για το πόσο ευήλιοι και πανέμορφα διαμορφωμένα είναι. Η αρμονία είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό αντικρίζοντάς τα και αυτό έχει να κάνει με τους γήινους τόνους που κυριαρχούν, με τις glam προσθήκες που κάνουν level up στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και με τη luxury αίσθηση που γίνεται ολοκάθαρη από γωνιά σε γωνιά. Ο μινιμαλισμός έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να εξασφαλιστεί το συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα.

023-dining-room-5687150-large.jpg


Οι luxury γραμμές είναι αυτές που κυριαρχούν και σε αυτές όπου βασίστηκε ο σχεδιασμός της κατοικίας. Τα θερμά χρώματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, εξασφαλίζοντας cozy διάσταση, με κάποιες glam λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν το σκηνικό. Τα μεγάλα παράθυρα, στο μεταξύ, κάνουν τους εσωτερικούς χώρους να γίνονται «ένα» με τους εξωτερικούς, ενώ παράλληλα προσφέρουν εκπληκτική θέα στον κήπο.

Το σπίτι διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και επτά bathroom areas, ενώ το πρώτο που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας δεν είναι κάτι άλλο πέρα από τον απίστευτο και πολύ προσεγμένο κήπο. Ο τέλειος συνδυασμός της μινιμαλιστικής διακόσμησης με δόσεις πολυτέλειας που αναβαθμίζουν ολόκληρο το σκηνικό.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!