fbpixel

Search icon
Search
Celebrities Houses: Μέσα στο υπερπολυτελές & colorful σπίτι της Cara Delevingne στο Los Angeles
INTERIORS

Celebrities Houses: Μέσα στο υπερπολυτελές & colorful σπίτι της Cara Delevingne στο Los Angeles

Οι προσωπικοί χώροι του supermodel θυμίζουν ένα πραγματικό παραμύθι


Η Cara Delevingne αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εποχής της, μετρώντας τη μία επιτυχία και διάκριση μετά την άλλη. Έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως η Chanel και η Fendi, δε σταματά να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει με την ξεχωριστή ομορφιά της και τον καλοσυνάτο χαρακτήρα της. Πρόσφατα, μάλιστα, τη θαυμάσαμε στο φαντασμαγορικό fashion show του Dior στην Αθήνα, όπου βρέθηκε ως καλεσμένη για την cruise 2022 συλλογή του γαλλικού οίκου.

Θέτοντας στο επίκεντρο την αγάπη της για τη μόδα, η υψηλή αισθητική είναι κάτι που τη διακατέχει και αυτό γίνεται εμφανές σε κάθε της εμφάνιση. Διατηρώντας το δικό της ιδιαίτερο στιλ κι επιλέγοντας συχνά πιο ανδρόγυνες ενδυματολογικές επιλογές, χαρακτηρίζεται για τη unique περσόνα που έχει δημιουργήσει, η οποία σαρώνει στις πασαρέλες και τις μεγαλύτερες fashion καμπάνιες.

Το πάθος της για την υψηλή αισθητική που ήρθε σχεδόν αυθόρμητα και φυσικά στη ζωή της, αποτυπώνεται και μέσα από το υπέροχο σπίτι της στο Los Angeles. Πρόκειται για ένα κτίσμα που διακρίνεται για την πολυτέλεια και την αίγλη που αποπνέει, με στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα την Cara και μαρτυρούν το εκλεπτυσμένο και ξεχωριστό γούστο που η ίδια έχει.

1-2N6qo.jpg


Aυτό που μας κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή σε ό,τι αφορά στο design του σπιτιού, είναι τα έντονα χρώματα και η playful διάθεση που κυριαρχούν σε κάθε γωνία. Ο κάθε χώρος χαρακτηρίζεται για το πόσο ευήλιος και φωτεινός είναι, ενώ δείχνει να παίρνει «ζωή» χάρη στις bold αποχρώσεις που έχουν επιλεχθεί, καθώς και τα έντονα μοτίβα.

Συγκεκριμένα, τα αγαπημένα χρώματα του μοντέλου έχουν πάρει τη θέση τους από δωμάτιο σε δωμάτιο, όπως το πορφυρό κόκκινο, το girly φούξια, το μπλε και το πράσινο. Όλα μεταξύ τους, ωστόσο, «δένουν» εκπληκτικά και με απόλυτη αρμονία και αυτό μάλλον οφείλεται σε μερικούς κλασικούς, γήινους τόνους που «ισορροπούν» το colorful το αποτέλεσμα.

Aπό το εξωτερικό της κατοικίας και μόνο, καταλαβαίνουμε πως η παιχνιδιάρικη διάθεση της Cara συναντά με τον πιο καλαίσθητο τρόπο τη σύγχρονη πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα. Καταπράσινα σημεία για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης κάτω από τη σκιά των πανύψηλων δέντρων, μια μεγάλη πισίνα με ξαπλώστρες που χαρίζει αλλά και στην παρέα της όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και αξέχαστα pool parties, αλλά κι extra χώρος που πολλές φορές χρησιμεύει σε events που διοργανώνει το μοντέλο με πολύ κοντινά της πρόσωπα και σε ειδικές περιστάσεις.

2-B0AOy.jpg


Εμβαθύνοντας στο indoor περιβάλλον, βλέπουμε πως ακολουθείται παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία. Χώροι γεμάτοι χρώματα, glam λεπτομέρειες που ενισχύουν τη luxurious αίσθηση που αποπνέεται, «μυστικά» δωμάτια που ακολουθούν το ένα το άλλο και μας κάνουν να νιώθουμε πως το σπίτι είναι πραγματικά τεράστιο, λειτουργικές γραμμές στα έπιπλα και μοντέρνα έργα τέχνης που κοσμούν μοναδικά τους τοίχους και τις επιφάνειες, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Πέρα από τους living χώρους και την ultra stylish κουζίνα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε, υπάρχουν και πολλά extra δωμάτια, όπως playroom όπου το supermodel περνάει στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού με τους ανθρώπους της ζωής της, bar areas, καθώς και θεματικά μπάνια -το αγαπημένο της είναι αυτό με τον θρυλικό David Bowie.

Ακόμα, το δικό της υπνοδωμάτιο αποτυπώνει στο έπακρο την υψηλή αισθητική, σε μια πιο funky εκδοχή. Οι αποχρώσεις του μωβ πρωταγωνιστούν, ενώ το χρυσό χαρίζει διάσταση κι extra πολυτέλεια. Το κρεβάτι είναι ψηλό και αποτελείται από επιφάνειες με καθρέφτη, ενώ οι τοίχοι είναι «ντυμένοι» με μια ταπετσαρία σε τόνους του πράσινου και το μπλε. Σαν bonus, ένας υπέροχος mini κήπος βρίσκεται ακριβώς έξω από το παράθυρο του δωματίου και σε αυτόν η Cara επιλέγει να περνάει τα πρώτα λεπτά αφού ξυπνήσει. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το προσωπικό της dressing room, καθώς κι ένα ευρύχωρο και πολύ φωτεινό μπάνιο.

3-vjI2w.jpg
Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Πηγή: Architectural Digest