fbpixel

Search icon
Search
Casual Christmas: 5 top εμφανίσεις για την περίοδο των γιορτών
THE LOOK

Casual Christmas: 5 top εμφανίσεις για την περίοδο των γιορτών

Μαζί με το brand AMMA ανακαλύπτουμε τα καλύτερα looks που αξίζει να δοκιμάσετε


Η μόδα των τελευταίων ετών μας έχει δείξει ότι η γκαρνταρόμπα μας έχει ανάγκη από minimal και κλασικά κομμάτια, τα οποία θα μας προσφέρουν άνεση και θα παραμείνουν στη συλλογή μας για πολλές δεκαετίες. Αυτά τα στοιχεία αναζητούμε και από τα outfits που μας συνοδεύσουν στις φετινές γιορτές. Τα Χριστούγεννα λοιπόν, επιλέγουμε την ευελιξία αλλά πάντα με στιλ και μαζί με το αυθεντικό ελληνικό brand AMMA, σας παρουσιάζουμε μία διαφορετική πρόταση που θα λατρέψετε. Μη διστάσετε να ονομάσετε την πιο φωτεινή περίοδο του χρόνου σε "Casual Christmas" και να χαρίσετε στον εαυτό σας μια comfy but still fashionable αισθητική!

Παρακάτω θα ανακαλύψετε 5 top looks που αξίζει να δοκιμάσετε τον επόμενο μήνα!

Black dress 

gh201443eshop.jpg

Ένα μαύρο φόρεμα είναι και θα παραμείνει πάντοτε in fashion. Απογειώνει την κομψότητα και τη διαχρονικότητα που κάθε γυναίκα επιθυμεί να αναδεικνύει στις εμφανίσεις της. Αυτές τις γιορτές μπορείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα little black dresses και να δοκιμάσετε πιο slouchy γραμμές σε midi μήκη. Ένα κομμάτι, το οποίο θα πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με το styling που θα δημιουργήσετε. Για day to night εμφανίσεις που δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα, συνδυάσετε το φόρεμα σας μ' ένα ζευγάρι flat knee high boots. Απογειώστε τη θηλυκότητά σας, επιλέγοντας σχέδια που τονίζουν τα υπέροχα σημεία του σώματος σας, όπως ένα off shoulder dress.

Print on print

gh201611.jpg

Τα μοτίβα θέτονται στο επίκεντρο για ακόμα μία σεζόν. Έτσι κι εμείς δεν γίνεται να μην τους δώσουμε την προσοχή που τους αντιστοιχεί. Κι όμως, μπορείτε να εντυπωσιάσετε, φορώντας μόνο δύο κομμάτια. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέξτε ένα printed co-ord, το οποίο θα αποτελείται από ένα top και wide leg trouser. Plus, μην ξεχνάτε ότι τα prints είναι ένας εύκολος τρόπος για να εντάξετε τα χρώματα στην εικόνα σας. Ολοκληρώστε το super updated look σας με combat boots με κορδόνια κι ένα αντίστοιχο headpiece με μοτίβα. Για να κάνετε το σύνολό σας πιο βραδινό, προσθέστε oversized κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια ή βραχιόλια ενώ τολμήστε μακιγιάζ με smokey eyes για να τονίσετε το βλέμμα σας.

Leather items

gh202874.jpg

Τα leather items αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής περιόδου και μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για casual Christmas επιλέξτε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο θα τονίσει τη μέση και θα αναδείξει τη σιλουέτα σας. Συνδυάστε το μ' ένα second skin top και μπότες. Όσον αφορά το πανωφόρι, ένα puffer ή quilted coat σε oversized γραμμές θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τις τάσεις αλλά και να παραμείνετε ζεστές ακόμα και τις ημέρες με τη χαμηλότερη θερμοκρασία.

Knit dress

gh201795.jpg

Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να δημιουργήσετε casual chic εμφανίσεις, από τα πλεκτά φορέματα. Αποτελούν key-item, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ - όποια και αν είναι η περίσταση. Οι midi εκδοχές τους είναι οι πιο συχνές και πρακτικές και ταιριάζουν υπέροχα με knee high boots αλλά και μποτάκια για πιο cool σύνολα. Κινηθείτε σε ουδέτερες και μοντέρνες αποχρώσεις, όπως είναι το χακί και το πράσινο. Προσθέστε ένα ζευγάρι gold hoop earrings και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Tailored style 

2022-05-11-amma0266.jpg

Αναδείξτε τη σιλουέτα σας μ' ένα high waisted tailored trouser, το οποίο θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες και πιο αδύνατες. Συνδυάστε το μ' ένα crop top στην αντίστοιχη slouchy γραμμή κι ένα ζευγάρι loafers που θα μπορεί να σας συνοδεύσει σε πλήθος εμφανίσεων. Οι κλασικοί συνδυασμοί όπως το εμβληματικό black & white προσφέρουν ευελιξία και κομψότητα. Προσθέστε ένα κόκκινο κραγιόν και είστε ready to shine!

Info: Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311 243127, ammashop.gr, Instagram: @amma_garments