fbpixel

Search icon
Search
Can't wait: Μια πρώτη ματιά στα άκρως εντυπωσιακά ξενοδοχεία για το 2021
ESCAPE

Can't wait: Μια πρώτη ματιά στα άκρως εντυπωσιακά ξενοδοχεία για το 2021

Ανακαλύψτε τα πιο πολυαναμενόμενα hotels με το πιο ιδιαίτερο design


Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από το ξεκίνημα της νέας καθημερινότητας για ολόκληρο τον πλανήτη, όλοι ψάχνουμε μια «απόδραση» από τις συνεχώς εξελισσόμενες συνθήκες ζωής, στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα ταξίδια και τις απλές, κοντινές εξορμήσεις και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας έχει λείψει και ανυπομονούμε να βιώσουμε και πάλι. Ο κόσμος του design, ωστόσο φαίνεται να εξελίσσεται διαρκώς και να μας εκπλήσσει με όσα καινούρια φέρνει στον κόσμο, κάτι που αποτυπώνεται μέσα από τα πολυαναμενόμενα νέα ξενοδοχεία, τα οποία περιμένουν τους αθεράπευτους ταξιδιώτες όταν ανοίξουν και πάλι τις πύλες τους!

Χαθείτε μέσα στις εικόνες των πολυαναμενόμενων hotels, τα οποία διακρίνονται ήδη για την ακαταμάχητη αρχιτεκτονική τους που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

The Londoner, Λονδίνο

1610974091607450-exterior-aerial.jpg

Το underground Λονδίνο, «πλημμυρίζεται» από πολυτέλεια και λάμψη μέσα από το ξενοδοχείο The Londoner, το οποίο αποτυπώνει με τον πιο luxury τρόπο εκλεπτυσμένο lifestyle της ιδιαίτερης αυτής πόλης. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο κτίσμα του 1900 που, πλέον, φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή των Haslam Studios και παρουσιάζει μια νέα γενιά design, γεμάτη προοπτικές για ένα θαυμάσιο μέλλον για την ιστορία του ξενοδοχείου.

.jpg

Διατηρώντας την παλιά του δόξα, έχουν προστεθεί σύγχρονες γραμμές στα έπιπλα, chic χρώματα που διατηρούν μια timeless αισθητική, αλλά και μεταλλικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν στο έπακρο το όλο design. Με θέα τους πιο κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου, αποτελεί επιτομή της κομψότητας και του comfortable living.

Info: Πρόκειται να ανοίξει μέσα στην άνοιξη και μπορείτε να το εξερευνήσετε εδώ.

Six Senses Botanique, Βραζιλία

2-LPbTI.jpg

Αποτελεί την τέλεια ένωση της ηρεμίας της ορεινής ζωής με σύγχρονα αξιοθέατα και πολυτέλεια! Σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς, περιτριγυρισμένο από βουνά, σε μια έκταση 283 εκταρίων καταπράσινου δάσους του Ατλαντικού, το Six Senses διαθέτει επτά σουίτες και 13 ιδιωτικές βίλες, ενώ 14 άλλες βίλες έχουν ήδη προγραμματιστεί για να προστεθούν.

44.jpg

Συνδυάζοντας όλες τις εποχές του χρόνου, συγκαταλέγεται στα top hotels για φέτος και ξεχωρίζει για το coziness που εκπέμπει και απογειώνει τις αισθήσεις. Ένα συνονθύλευμα από έντονα χρώματα και πολυτελής υφές, παίρνει εκπληκτική διάσταση με το ξύλο που αποτελεί το βασικό υλικό κατασκευής των ξενώνων, αλλά και τα υπερμεγέθη παράθυρα που χαρίζουν breathtaking θέα.

Info: Πρόκειται να ανοίξει μέσα στον Φεβρουάριο και μπορείτε να το εξερευνήσετε εδώ.

Patina Maldives, Μαλδίβες

patina-maldives-fari-islands-the-beach-house-hr.jpg

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μέρος «πολυπλοκότητας» σε μια αληθινή μετάφραση του "island life". Το Patina Maldives βρίσκεται στο νέο αρχιπέλαγος των Νήσων Fari και διαθέτει 90 σύγχρονες βίλες με ένα έως τρία υπνοδωμάτια η καθεμία, καθώς και 20 στούντιο για λιγότερους φιλοξενούμενους.

67.jpg

Όλη η ατμόσφαιρα του τόπου αντανακλάται σε ένα dreamy περιβάλλον βιοφιλικού σχεδιασμό, ενώνοντας απόλυτα τους επισκέπτες με τη φύση. Το μέρος προσφέρει εξατομικευμένες περιπέτειες ευεξίας, διαδραστικά μουσικά προγράμματα και ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες που συναρπάζουν και τους πιο απαιτητικούς στο φαγητό.

Info: Πρόκειται να ανοίξει μέσα στο καλοκαίρι και μπορείτε να το εξερευνήσετε εδώ.

AMAN New York, Νέα Υόρκη

7.jpg

Έχοντας προνομιακή θέα στο θρυλικό Central Park, το AMAN New York σκοπεύει να προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία πολυτέλειας κι εκλεπτυσμένης τεχνολογίας. Μεταξύ των πολλών παροχών του, εξιτάρει τις αισθήσεις το SPA, το οποίο στα 2000 τ.μ. του χώρου όπου είναι στημένο θα προσφέρει μια χαλαρωτική αποφόρτιση από τον γρήγορο ρυθμό της πόλης, καθώς και το Garden Terrace για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να μαγευτούν από τη συγκλονιστική θέα προς το iconic πάρκο.

8.jpg

Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης στην καθημερινότητα της Νέας Υόρκης, αυτό το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο ισορροπεί μεταξύ διαχρονικού design και μοντέρνας ατμόσφαιρας που πρόκειται να ξετρελάνει όλους του τυχερούς που θα το επισκεφθούν. Τα εκθαμβωτικά φώτα της πόλης, εκπέμπονται ακόμα πιο έντονα έπειτα από αυτήν την προσθήκη στους δρόμους της, δημιουργώντας ένα σκηνικό που ο καθένας θα ζήλευε.

Info: Πρόκειται να ανοίξει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 και μπορείτε να το εξερευνήσετε εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Patina Maldives