fbpixel

Search icon
Search
Cannes 2021: O Timothée Chalamet και η Tilda Swinton αποθεώθηκαν στη χθεσινή προβολή της ταινίας τους, The French Dispatch
PEOPLE & MOMENTS

Cannes 2021: O Timothée Chalamet και η Tilda Swinton αποθεώθηκαν στη χθεσινή προβολή της ταινίας τους, The French Dispatch

To χειροκρότημα που κράτησε 9 λεπτά


Τις τελευταίες ημέρες, το Φεστιβάλ των Καννών μάς κεντρίζει το ενδιαφέρον, μιας κι έχει καταφέρει να γίνει talk of the town μετά από την απουσία ενός χρόνου! Με την ίδια λάμψη του μεγάλου κινηματογραφικό event και με διάφορα ισχύοντα πρωτόκολλα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η μεγάλη επιστροφή της εκδήλωσης είναι γεγονός και μας έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως.

Μετά τα πρώτα νέα, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις που έρχονται διαρκώς στο προσκήνιο, τα highlights φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή των διεθνών media και δεν μπορούμε να μην τα αναφέρουμε. Μοναδικές red carpet εμφανίσεις και συναρπαστικές ταινίες που ξεχωρίζουν, είναι ό,τι πιο hot τις τελευταίες ημέρες!

Μια ματιά σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του μεγάλου κινηματογραφικού θεσμού!

Eλληνικός «αέρας»

medium-2021-07-09-7f337d2d8a.jpg

Η Ελληνίδα ηθοποιός Δάφνη Πατακιά, είναι αυτή που σκανδαλίζει φέτος τις Κάννες, μιας και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη ταινία "Benedetta" του Paul Verhoeven. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του εξάλλου, ο Ολλανδός δημιουργός ουκ ολίγες φορές έχει συνδέσει το σεξ με την διαστροφή και το αποτέλεσμα έχει προκαλέσει τεράστιο θόρυβο σε ταινίες, όπως οι «Τέταρτος άνθρωπος», «Σάρκα και αίμα», «Showgirls» και φυσικά το «Βασικό Ένστικτο». Το ίδιο συμβαίνει και στη νέα του αυτή ταινία, που παρουσιάστηκε στο φετινό φεστιβάλ, στην οποία η Ελληνίδα ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή.

Η επιστροφή της Adèle Exarchopoulos

hugolignacbacnordredcarpet74thannualizm2sblhs-ax.jpg

H Adèle Exarchopoulos, εννιά χρόνια μετά τον Χρυσό Φοίνικα -και το σκάνδαλο που τον συνόδευε- του "La Vie d' Adele" επιστρέφει στη δυναμικά στα φώτα της δημοσιότητας ως πρωταγωνίστρια του "Bac Nord" του Cédric Jimenez. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ που έκανε τη λαμπερή του πρεμιέρα στο φεστιβάλ, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Να πούμε πως 28χρονη πλέον Adèle ξεχώρισε με το λευκό της smokin ανάμεσα στο ανδροκρατούμενο cast -η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας μονάδας αστυνομικός σε περιθωριακές, επικίνδυνες γειτονιές της Μασσαλίας. Τα λαμπερά κοσμήματα που επέλεξε και τα προσεγμένα μαλλιά της, λειτούργησαν σαν bonus στην όλη, τόσο εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Το "Bergman Island" και ο λόγος για τον Χρυσό Φοίνικα

vickykriepshampusnordensonbergmanislandmj2kc28rejex.jpg

Από χθες όλοι μιλούν για την ταινία "Bergman Island" της Mia Hansen-Løve, που εντυπωσίασε στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα και πολλοί θεωρούν ότι αυτός θα είναι ο Χρυσός Φοίνικας, πριν καν δουν τις υπόλοιπες παραγωγές που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες, μέχρι τη λήξη του φεστιβάλ.

Με πρωταγωνιστές τους Vicky Krieps και τον Tim Roth, αυτό το κινηματογραφικό ρομάντζο που θέλει μια σκηνοθέτη να φτάνει στον Fårö με τον σύζυγό της και να του αφηγείται την ιδέα ενός σεναρίου που βασίζεται στον πρώτο της έρωτα, έχει καταφέρει να κάνεις τους πάντες να μιλούν περί του story, αλλά και του επιτυχημένου cast.

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έγιναν viral

eadaf3a7fe69db6e7067dc07a660710b.jpg

Τα red carpet looks του φετινού φεστιβάλ δε σταματούν να μας εκπλήσσουν! Από την απίστευτη εμφάνιση της Bella Hadid με δημιουργία Haute Couture '21/'22 Schiaparelli που γοήτευσε τους πάντες, μέχρι αυτήν του Timothée Chalamet και της Tilda Swinton οι οποίοι αποθεώθηκαν στην προβολή της νέας ταινίας του Wes Anderson, "The French Dispatch", όπου και πρωταγωνιστούν, με το κοινό να τους χειροκροτά για 9 ολόκληρα λεπτά. Η λάμψη κορυφώνεται και οι stars κάνουν τα πάντα για να μας εντυπωσιάσουν.

Ας δούμε τις πιο hot right now εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας!
7-of3Bd.jpg
Ο Timothée Chalamet με Tom Ford και η Tilda Swinton με colorful look
8-kFPLG.jpg
H Bella Hadid με Schiaparelli
tina-kunakey-wore-valentino-haute-couture-to-the-benedetta-cannes-film-festival-premiere.jpg
H Tina Kunakey με Valentino

Δείτε στην gallery περισσότερα red carpet looks.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα νέα από το φετινό Cannes Festival!