fbpixel

Search icon
Search
Cameron Diaz: Ποιο είναι το δικό της μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο;
PEOPLE & MOMENTS

Cameron Diaz: Ποιο είναι το δικό της μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο;

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει τη δική της ιδανική συνθήκη για τα παντρεμένα ζευγάρια


Είναι μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, που διστάζει να τοποθετηθεί ακόμη και για πολύ σημαντικά θέματα. Είναι μία γυναίκα με γεμάτη καθημερινότητα, που έχει συνδέσει το όνομά της με σπουδαίες επιτυχίες του Hollywood κι έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα. Ωστόσο, η Cameron Diaz αποφεύγει να μιλήσει για πιο προσωπικά, δικά της ζητήματα. Αυτή τη φορά όμως, έκανε τη διαφορά και στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας των ερωτευμένων ζευγαριών, που βλέπουν τον γάμο τους να αντέχει στο χρόνο. Ποιο είναι αυτό;

Μία διαφορετική εξομολόγηση από την ηθοποιό!

Η ιδιαίτερη συμβουλή

shutterstock-309048848.jpg

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως ένα παντρεμένο ζευγάρι πρέπει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν πως και τα μικρά breaks, ακόμη και στη διάρκεια μίας ημέρας, είναι απαραίτητα. Όπως φαίνεται, η Cameron Diaz ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και μιλώντας στο podcast «Lipstick on the Rim» τόνισε πως για την ίδια, τα παντρεμένα ζευγάρια ίσως πρέπει να έχουν ως «κανόνα» το να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. «Θα πρέπει να θεωρούμε φυσιολογικά τα ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα ζευγάρια. Για μένα, το σωστό θα ήταν να έχω εγώ το σπίτι μου κι ο σύντροφός μου το δικό του. Έχουμε το οικογενειακό σπίτι στη μέση. Εγώ θα πάω και θα κοιμηθώ στο δωμάτιό μου. Εσύ θα πας να κοιμηθείς στο δωμάτιό σου. Είμαι εντάξει με αυτό», σημείωσε στην αρχή της τοποθέτησής της η γνωστή ηθοποιός, που όπως φαίνεται, έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογιστική γύρω από ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά πολλά ζευγάρια.

Βέβαια, η Diaz τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει στον δικό της γάμο και έσπευσε να συμπληρώσει πως αυτή ήταν η οπτική της πριν να βιώσει η ίδια αυτή την κατάσταση. «Παρεμπιπτόντως, δεν αισθάνομαι έτσι τώρα, επειδή ο σύζυγός μου είναι τόσο υπέροχος. Το είπα αυτό πριν παντρευτώ». Η γνωστή ηθοποιός, είναι παντρεμένη με τον μουσικό Benji Madden από τον Ιανουάριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2019 απέκτησαν την κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Diaz είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, τονίζοντας πως ήταν αυτός που της έμαθε να εκτιμά πολύ περισσότερο τον εαυτό της, κάτι που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν οι προηγούμενοι σύντροφοί της. 

Η άλλη όψη μίας ισχυρής γυναίκας

shutterstock-79334242.jpg

Όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της, πήρε μία ιδιαίτερη απόφαση. Έβαλε τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα κι από εκείνο το σημείο και μετά, η προσοχή της στράφηκε αποκλειστικά στο μωρό της. Αφιέρωσε όλο το χρόνο της σε αυτό, έκανε focus στην οικογένειά της και κάπως έτσι, έβαλε ένα τέλος στην καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής. Η Cameron Diaz είχε αποφασίσει να θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της κι έδειξε να στρέφεται επαγγελματικά προς μία διαφορετική κατεύθυνση, κάνοντας focus στο «Avaline», τη δική της ετικέτα κρασιού που απέκτησε πολύ γρήγορα αρκετή λάμψη. Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός -ωστόσο- έδειξε να αλλάζει στάση, όταν την προσέγγισε ο στενός της φίλος, Jamie Foxx, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσουν στην κωμωδία «Back In Action».

Και πάλι όμως, τα πράγματα άλλαξαν γι' αυτήν. Όπως φαίνεται, ο χώρος αυτός δεν της ταιριάζει πλέον. Δεν της δημιουργεί τα ίδια συναισθήματα, δεν της χαρίζει την ίδια ευχαρίστηση και η ηθοποιός, πήρε ξανά την απόφαση να αποσυρθεί. Άνθρωποι από το περιβάλλον της, υποστήριξαν πως η ίδια δεν αντέχει πλέον τις πολύωρες μέρες εργασίας που την κρατούν μακριά από τον σύζυγό της Benji Madden και την τριών ετών κόρη τους, Raddix. Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, είναι ξεκάθαρο πως σε αντίθεση με πολλές, άλλες celebrities, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια δεν επιθυμεί να βάλει τη δική της ζωή σε δεύτερη μοίρα, για χάρη της καριέρας της. Δεν είναι αυτή η λογική της. Αντιθέτως, προτιμά να αφιερώσει το χρόνο της στην οικογένειά της, να επικεντρωθεί εκεί, να χαρίσει στα αγαπημένα της πρόσωπα όλη την ενέργειά της. Είναι μία γυναίκα με δυναμισμό, που γνωρίζει τι πραγματικά θέλει και τι είναι αυτό που την ευχαριστεί. Για πολλά χρόνια, η Cameron Diaz ήταν απλά μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία στο Hollywood, που μαγνήτιζε τα βλέμματα μέσα από τους ρόλους της σε μεγάλες παραγωγές. Τώρα, ωστόσο, είναι πολλά περισσότερα και η ίδια, δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ το ρόλο της μητέρας, δείχνοντάς μας μία πλευρά που αγνοούσαμε και η αλήθεια είναι, πως ίσως και να μας αρέσει περισσότερο...