fbpixel

Search icon
Search
Bright looks: Οι πιο ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων της σεζόν
THE LOOK

Bright looks: Οι πιο ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων της σεζόν

Διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε


Οι βροχερές μέρες της άνοιξης αρχίζουν να μας αποχαιρετούν και τη θέση τους έρχονται να πάρουν τα ηλιόλουστα πρωινά και οι λίγο υψηλότερες θερμοκρασίες. Όλη αυτή η φωτεινότητα και η αισιοδοξία θα θέλαμε να αποτυπωθεί και στα καθημερινά μας σύνολα. Άλλωστε είναι κι ένας πολύ εύκολος τρόπος για ανεβάσουμε την διάθεση και την ψυχολογία μας στα ύψη. Τα χρώματα λειτουργούν ως σύμμαχος για ολοκληρωμένα και trendy looks. Οι σωστοί συνδυασμοί αποχρώσεων έχουν τη μαγική ικανότητα να μας χαρίσουν πολύ μοντέρνα και update outfits που σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα θέλουν να τα μιμηθούν.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με την εικόνα σας, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο stylish colour combos για τις πολύχρωμες ανοιξιάτικες ημέρες.

Γαλάζιο & Μπεζ

colours-4.jpg
Image source: @naamiross

Ξεκινώντας από τους ήρεμους και «ήσυχους» τόνους σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το γαλάζιο με το μπεζ. Είναι κι ένας εύκολος τρόπος για να παρουσιάσετε σύνολα, βασισμένα στην all time classic αισθητική, πάντα με μοντέρνες πινελιές. Επιλέξτε ένα γαλάζιο πουκάμισο αν θέλετε και σε oversized γραμμή και ταιριάξτε το με μπεζ cigarette trouser που θα αναδείξει τη σιλουέτα σας. Ολοκληρώστε με καφέ loafers και μία καμπαρντίνα. Και μόνο στην ιδέα μοιάζει υπέροχο.

Πράσινο & μαύρο

colours-5.jpg
Image source: @leoniehanne

Αν προτιμάτε τις πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά παράλληλα θέλετε να ακολουθείτε και τις τάσεις τότε θα λατρέψετε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να αναδείξετε τα μαύρα κομμάτια σας με τον κατάλληλο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε πράσινα στοιχεία. Μπορεί να αφορούν τόσο ενδύματα για να το κάνετε all the way αλλά και αξεσουάρ αν επιθυμείτε πιο διακριτικές εμφανίσεις. Κινηθείτε από σκούρες αποχρώσεις μέχρι neon για περισσότερη λάμψη.

Γκρι & Κίτρινο

3-uBE2Z.jpg

Αυτές οι δύο αποχρώσεις, οι οποίες σύμφωνα με το Ινστιτούτο χρωμάτων της Pantone ανακηρύχθηκαν ως τα χρώματα της χρονιάς, ταιριάζουν καταπληκτικά μεταξύ τους. Η φωτεινή απόχρωση του κίτρινου αναδεικνύει μ’ έναν μοναδικό τρόπο την πιο μουντή αίσθηση του γκρι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα συνδυάσετε. Ένας από αυτούς που ξεχωρίζουμε είναι να δημιουργήσετε ένα total grey look και να το απογειώσετε με κίτρινα αξεσουάρ και υποδήματα. Από την άλλη πλευρά και για λίγο πιο απλές εμφανίσεις μπορείτε να συνδυάσετε απλά το γκρι παντελόνι με το κίτρινο top σας και να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις στα accessories , όπως το μαύρο ή το λευκό.

Μπλε & Πορτοκαλί

colours-2.jpg
Image source: @ninasandbech

Ίσως αυτή η κατηγορία αφορά περισσότερο αυτούς που επιλέγουν συχνά χρώματα στην εικόνα τους και δε διστάζουν να πειραματιστούν με αυτήν. Το πορτοκαλί, μία από τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος θεωρείται must για τη φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Μπορεί να νιώθετε ότι είναι δύσκολο και απαιτητικό χρώμα αλλά σίγουρα θα το λατρέψετε μόλις το δοκιμάσετε. Συνδυάστε το με μπλε τόνους και δημιουργήστε μία εικόνα, γεμάτη χρώμα και πολύ fashionable αισθητική. Αν ανήκετε στους τολμηρούς «παίξτε» με τα υποδήματα και την τσάντα σας και η statement εικόνα σας θα εντυπωσιάσει.

Λιλά & Σαφράν

colours-1.jpg
Image source: @emilisindlev

Οι παστέλ αποχρώσεις μας απασχολούν ιδιαιτέρως από την περασμένη χρονιά και όπως όλα δείχνουν θα αργήσουμε να τις αποχωριστούμε. Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιλέγουν πιο ουδέτερες τόνους, σίγουρα θα μπορείτε να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Μία από τις αποχρώσεις που είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες για το επόμενο φθινόπωρο είναι αυτή του σαφράν. Εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με το λιλά για να του δώσετε περισσότερη λάμψη και φωτεινότητα.