fbpixel

Search icon
Search
Breaking News: H Mary Katrantzou συνεργάζεται με τον οίκο Bulgari και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό
FASHION NEWS

Breaking News: H Mary Katrantzou συνεργάζεται με τον οίκο Bulgari και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Σε μια νέα capsule collection-έκπληξη παρουσιάζουν τις it bags της σεζόν


Μια νέα συνεργασία-έκπληξη μόλις παρουσιάστηκε στον κόσμο της μόδας και πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μας σχεδιάστριες, της Mary Katrantzou με τον διάσημο οίκο Bulgari. H Ελληνίδα designer που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό ενώνει τις δυνάμεις της με τον ιταλικό οίκο και μας συστήνουν μια νέα capsule collection από τις it bags του fashion house, με τίτλο "Bulgari Serpenti Through the Eyes of Mary Katrantzou". 

H iconic σειρά από τις Serpenti τσάντες ανανεώνεται μέσα από τη ματιά της επιτυχημένης σχεδιάστριας, η οποία δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ο οίκος πολυτελών κοσμημάτων ανακοίνωσε τη συνεργασία τους μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, που μας δίνει μια πρώτη ματιά της κολεξιόν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του WWD, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου, ενώ star της καμπάνιας που θα τη συνοδεύει είναι το supermodel Natalia Vodianova, η οποία είναι ντυμένη με δημιουργίες της διεθνούς φήμης designer. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση "Naked Heart Foundation" της Vodianova.

kk.jpg
a.jpg

Όπως είναι φυσικό, οι τσάντες αναδεικνύουν το απόλυτο σχέδιο του οίκου, το ερπετό -το οποίο έχουμε συναντήσει σε άλλες θρυλικές δημιουργίες του Bulgari, αλλά αυτήν τη φορά με ένα νέο twist, που φέρει την υπογραφή της Katrantzou.

Εμπνευσμένη από την ρωμαϊκή αισθητική, η δημιουργός δήλωσε χαρούμενη και ενθουσιασμένη για αυτό της το νέο βήμα, ενώ μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει τη βασική πηγή έμπνευσής της που για ακόμη μια φορά υπήρξε η χώρα μας. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ήθελα να δώσω έμφαση στη σημασία του συμβολισμού, που έχει τις ρίζες του πίσω στην αρχαία Ρωμαϊκή και Ελληνική μυθολογία. Με γνώμονα την ιδέα της μεταμόρφωσης, η πρόθεσή μου ήταν να αναδείξω το Serpenti ως ένα σύμβολο αναγέννησης, μεταμόρφωσης και ίασης».

Έτσι κι έγινε, η Ελληνίδα designer, γνωστή για τα ιδιαίτερα και ανήσυχα prints της μάς ενθουσιάζει και πάλι, συνδυάζοντας επιτυχημένα το κλασικό κι elegant σχέδιο του οίκου με τη μοναδική της ματιά, η οποία δεν θα μπορούσε να μην έχει αναφορές την κουλτούρα της Ιταλίας και της Ελλάδας. 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Katrantzou κρατάει στα χέρια της δύο από τις τσάντες που σχεδίασε για τον οίκο, οι οποίες εντυπωσιάζουν με την λάμψη και την πολυτελή αισθητική τους. Τσάντες-κοσμήματα, που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή, προσδίδοντάς της αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. 

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα υπέροχο ροζ clutch σε σχήμα κεφαλιού φιδιού, αλλά και μια πράσινη μικρή τσάντα. Και τις δύο κοσμούν πολύτιμοι λίθοι και περίτεχνα designs. Συνολικά, όπως έγινε γνωστό, ο σχεδιασμός καθεμιάς από τις τσάντες της καινούριας συλλογής απαιτεί 40 ώρες χειροποίητης εργασίας, κάνοντές τες να μοιάζουν πραγματικά unique. 

bulgari-1.jpg

Στο παρελθόν, ο οίκος έχει συνεργαστεί για συλλογές του και με άλλους εμβληματικούς σχεδιαστές, όπως Alexander Wang, Nicholas Kirkwood, κ.ά, ενώ είχε ενώσει τις δυνάμεις του και πάλι με την Mary Katrantzou στο πολυσυζητημένο show της που είχε πραγματοποιηθεί στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.