fbpixel

Search icon
Search
Boot trend: Το στιλ που επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Boot trend: Το στιλ που επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο

Και οι πιο stylish τρόποι να το ενσωματώσετε στις εμφανίσεις σας


Αδιαμφισβήτητα τολμηρό και εντυπωσιακό, πρόκειται για το boot style που τραβάει την προσοχή κάθε φορά. Προς μεγάλη μας διευκόλυνση, λοιπόν, οι over-the-knee μπότες επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς ο καιρός όλο και δροσίζει και αυτές αποτελούν μια πρακτική αλλά και άκρως στιλάτη επιλογή.

Οι μπότες μέχρι τον μηρό είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα AW'23 catwalks. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν σε κάθε μία από τις 61 εμφανίσεις στην πασαρέλα του οίκου Hermès, σε κόκκινο, κίτρινο, μαύρο και chocolate brown, και συνδυάστηκαν με τα πάντα, από μεταξωτά φορέματα από πλισέ μέχρι καπιτονέ παλτό. Στην Bottega Veneta ένα LBD ήταν κομμένο μέχρι το μηρό, αποκαλύπτοντας όχι δέρμα, αλλά την μπορντό Intrecciato ύφανση του δέρματος με την υπογραφή του ιταλικού οίκου από κάτω. Στα Lemaire και Khaite, συνδυάστηκαν με δερμάτινα παλτό και aviator jackets. Είναι, με απλά λόγια, ένα από τα πιο εμβληματικά shoes - που δυστυχώς, όμως, δεν είναι easy-to-wear & match. 

Γι'αυτό ήρθε η ώρα να σας παρουσιάζουμε τους πιο updated, street-style approved τρόπους να τις ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας φέτος!

Με trench dress

diletta-bonaiuti-by-styledumonde-street-style-fashion-photography20180928-48a4372.webp
Image source: Style Du Monde

Το trench dress υιοθέτησε η Kendall Jenner στο Fashion Week, και περιμένουμε να το δούμε παντού φέτος. Πρόκειται για ένα match made in heaven με τις over-the-knee boots, ειδικότερα στο slouchy έκδοση (δηλαδή αυτή τη φαρδιά που διπλώνει), που έχει την τιμητική της φέτος. 

Με oversized shirt

over-the-knee-boot-trend-celebrities-304544-1671654568569-image900x0c.jpg
Image source: Backgrid

Επίσης ένας ανίκητος συνδυασμός, αυτός του οversized shirt με μπότες πάνω από το γόνατο. Για να το κάνετε πιο work appropriate μπορείτε να ψάξετε για ένα πιο μακρύ πουκάμισο και από πάνω να φορέσετε ένα αμάνικο vest που θα το συνοδέψει άψογα. 

Με maxi dress

outfits-with-knee-high-boots-295872-1634937591867-image900x0c.jpg
Image source: @femmeblk

Πρόκειται για έναν win-win συνδυασμό, καθώς δεν είναι μόνο απόλυτα chic, αλλά προσφέρει παραπάνω άνεση και ζέστη κατά τη διάρκεια των πιο ψυχρών ημερών της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν. Επιλέξτε ένα sleek zευγάρι over-the-knee boots είτε σε δερμάτινο είτε σε suede τελείωμα και ένα μακρύ, A-line φόρεμα. 

Με shorts & oversized sweater

over-the-knee-boot-trend-celebrities-304544-1671655028665-image900x0c.jpg
Image source: @chrissyteigen

Κατά τη διάρκεια του μεταβατικού καιρού και προτού ξεκινήσουν τα έντονα κρύα, μπορείτε να κάνετε ένα multi-seasonal outfit συνδυάζοντας ένα shorts ή bermuda με ένα oversized sweater. 

Με midi slip skirt

38ed8c9a600521e76345b0b351680752.jpg
Image source: @monikh

Όπως και το slip dress, η slip φούστα ενδείκνυται για την ευελιξία της - και αποτελεί ένα all-season κομμάτι αν συνδυαστεί σωστά. Για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, συνδυάστε τη με μπότες πάνω από το γόνατο και ένα suede jacket. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε πολλά neutrals, όπως το καφέ, το μαύρο και το μπεζ. 

Με demin skirt & καμπαρντίνα

rosie-huntington-whiteley.webp
Image source: @rosiehw

Μπορεί το άσπρο να παραπέμπει στους καλοκαιρινούς μήνες, όμως μην ξεχνάτε πως θεωρείται ένα από τα πιο κολακευτικά χειμερινά χρώματα. Το διεθνές μοντέλο και businesswoman Rosie Huntington Whiteley προτιμάει συχνά το στιλ και η συγκεκριμένη της εμφάνιση μας τράβηξε την προσοχή. Δημιουργώντας ένα 'almost monochromatic' look με denim φούστα που αποτελεί απόλυτη τάση για φέτος. 

Bonus tip: Τολμήστε να επιλέξετε ένα ζευγάρι σε silver τόνους που είναι παντού φέτος. Όσον αφορά το συνδυασμό των over-the-knee boots με τζιν, σας συστήνουμε να το προτιμήσετε μόνο με skinny επιλογές.