fbpixel

Search icon
Search
Blake Lively: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του press tour της
STYLE PEOPLE

Blake Lively: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του press tour της

Τα καλύτερα style moments της ηθοποιού ήταν όλα floral-themed


Κατά την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, "It Ends With Us", η ηθοποιός Blake Lively διοχετεύει την πρωταγωνίστρια Lily Bloom σε ένα μπουκέτο από floral looks από διάσημους οίκους μόδας όπως Versace, Balmain, Vivienne Westwood και Chanel, καθώς και από το indie label Dauphinette με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Colleen Hoover, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, συμπρωταγωνιστούν οι Justin Baldoni, Brandon Sklenar, Hasan Minhaj και Jenny Slate. Ο Baldoni, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές "The Bold and the Beautiful" και "Jane the Virgin", σκηνοθετεί.

Παρακάτω, δείτε όλες τις εμφανίσεις της Lively στην περιοδεία τύπου για το "It Ends With Us"

Το Σάββατο, η Blake Lively ήταν πολύ απασχολημένη στη Νέα Υόρκη με εκδηλώσεις για την ταινία της It Ends With Us και για το Betty Blooms Pop-Up, το οποίο κατάφερε να έχει μια crossover στιγμή. Στο pop-up κατάστημα της στο Chelsea, η ομάδα του Betty Blooms έκανε τον χώρο ανθοστόλιστο, κάτι για το οποίο η Lively τους ευχαρίστησε στο Instagram, γράφοντας: "Έχω ένα όνειρο! Όταν η εταιρεία σου διοργανώνει ένα πάρτι με θέμα το ανθοπωλείο για την ταινία σου".

Pretty in pink

befunky-photo-94.jpg

Φορούσε ένα φωτεινό ροζ σύνολο που αποτελούνταν από ένα μίνι φόρεμα Péro και ασορτί μακρύ παλτό με ροζ γόβες Malone Souliers. Τα κομμάτια ήταν καλυμμένα με κεντήματα και συνδεδεμένους κύκλους από ρητίνη με αληθινά πρεσαριστά λουλούδια κρεμασμένα στο εσωτερικό τους και τα ξανθά μαλλιά της ήταν επίσης πλεγμένα με υφασμάτινα λουλούδια.

Casual chic

befunky-photo-95.jpg

Η Blake Lively με Valentino στην προβολή της ταινίας "It Ends With Us" στις 15 Ιουνίου στο Grapevine του Τέξας.

blake-lively-it-ends-with-us-02.webp

Η Blake Lively, φορώντας Vivienne Westwood, φτάνει στην εκπομπή "Live With Kelly and Mark" στη Νέα Υόρκη.

Chanel flowers

befunky-photo-97.jpg

Συνέχισε το φλοράλ θέμα σε μια Chanel εμφάνιση σε μπλε χρώμα, φορώντας μια μπλούζα και ένα straight παντελόνι. Στη μέση της κρατούσε μια ασημένια τσάντα σε σχήμα λουλουδιού και φορούσε κοσμήματα των Lorraine Schwartz και Ofira. Τελειοποίησε το look με ένα ζευγάρι μπλε Louboutins.

Colour-blocking

befunky-photo-98.jpg

Στη συνέχεια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Versace με κόκκινο και λευκό μοτίβο, κίτρινο καλσόν και κόκκινες γόβες Mary Jane. Άφησε τα μαλλιά της κάτω και κυματιστά.

Mini ensemble

befunky-photo-99.jpg

Το τελευταίο της λουλουδάτο ντύσιμο ήταν ένα μίνι φόρεμα του Oscar de la Renta. Η στράπλες εμφάνιση ήταν φτιαγμένη από ένα υφασμάτινο σχέδιο λουλουδιών που σχημάτιζε ένα μπουστάκι στο πάνω μέρος και ένα ασύμμετρο στρίφωμα στο κάτω μέρος.

Mix & match

blake-lively-nyc-09-c29b24.webp

Μια ακόμα εμφάνιση που εντυπωσίασε δεν ήταν άλλη από τη συγκεκριμένη με mix & match μοτίβων με ένα σύνολο του Christopher John Rogers στη Νέα Υόρκη.

Feminine suit

blake-lively-it-ends-with-us-05.webp

Η ηθοποιός εμφανίστηκε έξω από το CBS στη Νέα Υόρκη με ένα κοστούμι Dior σε παρόμοιους denim blue τόνους. 

blake-lively-florals-06-dc2701.webp

Αναδεικνύοντας ένα πιο τολμηρό, edgy στιλ με την υπογραφή της Dauphinette, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε έξω από το CBS στη Νέα Υόρκη.

Images: @blakelively