fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Black Friday στις high-end τάσεις του χειμώνα & που να τις αποκτήσετε

Ο απόλυτος online προορισμός, Mosty.com προσφέρει τις καλύτερες fashion προτάσεις


Black Friday στις high-end τάσεις του χειμώνα & που να τις αποκτήσετε

Η Black Friday, η ημέρα των απόλυτων εκπτώσεων, έφτασε κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να αποκτήσουμε τα πιο stylish κομμάτια που θα φέρουν «αέρα» ανανέωσης στη winter collection μας. Αναζητείτε τα high-end trends στις καλύτερες τιμές που θα σας μετατρέψουν στην απόλυτη fashionista; Εμείς σας έχουμε τη λύση, καθώς η απάντηση είναι μία

Ο απόλυτος online προορισμός, Mosty.com μετατρέπεται για ακόμη μία φορά, στον καλύτερο «σύμμαχό» μας. Από το πρωί της Παρασκευή 26/11 μέχρι και τη Δευτέρα 29/11 θα συναντήσετε τις καλύτερες προσφορές σε μοναδικά items, διάσημων σχεδιαστών, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο hot day to night σύνολα. Για να κάνετε τις πιο οργανωμένες κι επιτυχημένες αγορές, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα must-haves, στα οποία πρέπει να επενδύσετε. 

Ανακαλύψτε τα και αποκτήστε τα τώρα!

Jacket 

3953c5c5a78ea0af7ad331fbbc2ceb99.jpg
Image source: @thefashionspot

Ένα jacket είναι απαραίτητο καθ΄όλη τη διάρκεια των χειμερινών εμφανίσεων. Κρύβει μέσα του μία πιο «χαλαρή» αισθητική, γεγονός που μας βοηθάει να δημιουργούμε total casual looks, για τις πρωινές μας εμφανίσεις αλλά και για να συνδυάσουμε δύο ή και περισσότερα διαφορετικά στιλ μεταξύ τους, τα οποία θα χαρίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Κάντε τη διαφορά και επενδύστε σ' ένα iconic jacket με prints για all day long σύνολα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

Blazer 

246407607-1441936856221120-2133273624490923317-n.jpg
Image source: @thestreetpie

Ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της winter collection δεν είναι άλλο από τα blazers. Είναι στην κυριολεξία παντού. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και την πιο απλή σας εμφάνιση σε statement σύνολο, με μία μόλις κίνηση. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην γκαρνταρόμπα σας, η ημέρα της Black Friday είναι ιδανική για να αποκτήσετε ένα πολύ καλό και ποιοτικό κομμάτι, ενώ αν είστε λάτρεις των blazers είναι ευκαιρία να μεγαλώσετε τη συλλογή σας. 

Leather 

9b90dbcb672d99fe701c76ef3bac7e1c.jpg
Image source: @whowhatwear

Χειμώνας ίσον δερμάτινα κομμάτια. Κατάλληλα για όλες τις εμφανίσεις, διότι χαρίζουν απαράμιλλο στιλ αλλά παράλληλα μας κρατάνε ζεστές, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Κλασικές επιλογές είναι τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ, αλλά εμείς σας προτείνουμε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, και να κινηθείτε σε bold tones. Αν ανήκετε στις τολμηρές μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο total leather σύνολο. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις με πιο διακριτικό τρόπο, τότε ένα και μόνο δερμάτινο κομμάτι αρκεί! 

Knitwear 

6bba0fbc6db77446b1bd2eff54569d57.jpg
Image source: @elle

Τα πλεκτά κομμάτια καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της χειμερινής μας συλλογή. Από πουλόβερ, cardigans μέχρι κάπες και ponchos υπάρχει ιδιαίτερη ποικιλία σε σχέδια για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Έχουν τη μαγική ικανότητα να σας συνοδεύουν σε όλες τις εμφανίσεις, προσφέροντας την απόλυτη cozy αισθητική που όλες έχουμε ανάγκη. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ανανεώνοντας την collection σας με τον καλύτερο τρόπο. Extra tip: Τα έντονα χρώματα αποτελούν μια must επιλογή του φετινού χειμώνα. 

Jewels 

246266599-471174944076404-5326159423093367658-n.jpg
Image source: @theblondesalad

Τα κοσμήματα αποτελούν βασικό στοιχείο των εμφανίσεων μας. Όσο απλό και αν είναι το look μας ένα chic κόσμημα πάντα θα το αναδείξει καλύτερα. Σας προτρέπουμε να επενδύετε σε διαχρονικά κομμάτια, που όχι μόνο θα τα έχετε στη συλλογή σας μια ζωή αλλά θα σας χαρίζουν ευελιξία σε όλα τα σύνολά σας. Οι προσφορές της Black Friday είναι η πιο ιδανική ευκαιρία για αν αποκτήσετε ένα κόσμημα που δεν θα αποχωριστείτε ποτέ. 

1

Anemone bomber jacket

Stefania Vaidani BUY HERE

2

Taliesin blazer

Stefania Vaidani BUY HERE

3

Yukina kimono

Devotion BUY HERE

4

Vana faux leather dress

Miro BUY HERE

5

Pink leather cropped pants

Miro BUY HERE

6

Stars white knit top

Manolo BUY HERE

7

Gold plated Silver Bracelet

Marina Vernicos BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com