fbpixel

Search icon
Search
Better together: Aperitivo με μήνυμα γυναικείας αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια
PEOPLE & MOMENTS

Better together: Aperitivo με μήνυμα γυναικείας αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Με σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας


Το Pink Dot Café έγινε το σημείο συνάντησης για μία ακόμη sold out εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια. Ο όμορφος χώρος του Apollonia Politeia - Hondos Center αποτέλεσε έναν ακόμη σταθμό στις πρωτοβουλίες του δραστήριου Συλλόγου, που διακρίνεται για την προσήλωσή του στην υψηλή ποιότητα και στο κοινωνικό αποτύπωμα, δίνοντας δυναμική πνοή στη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια. Παράλληλα, οι προσκεκλημένες με την παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα της ενδυνάμωσης και της γυναικείας αλληλεγγύης.

better-together-0076.JPG
Αγγελική Χόντου, Ζωή Παπαγεωργίου & Πετιούλα Κατσάρκα

Η Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την έμπρακτη υποστήριξη όλων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Έκανε, επίσης, ειδική μνεία στην Αγγελική Χόντου ένα πρότυπο γυναικείας επιχειρηματικότητας που κατάφερε να δημιουργήσει και να καθιερώσει το Apollonia Politeia ως τον απόλυτο shopping προορισμό της πόλης. 

better-together-0224.JPG
Γεωργία Γκιούλα
better-together-0135.jpg
Ουαλά Θεοδώρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου την ευχαρίστησε από καρδιάς για τη γενναιοδωρία, τη ζεστή φιλοξενία και τη φροντίδα στο παραμυθένιο Pink Dot Café. Center piece της βραδιάς τα premium cocktails, οι εκλεκτές ετικέτες κρασιού και οι πολύ ιδιαίτερες σε γεύση και εμφάνιση επιλογές finger food, που δημιούργησαν το κατάλληλο mood για συζήτηση.

better-together-0024.JPG
Το Pink Dot Café είναι το πιο Instagrammable και πολυταξιδεμένο spot της πόλης

Δώρο για όλες τις κυρίες της εκδήλωσης ένα κομψό beauty σετ με Dior mini size gifts, ροζ t-shirt με κεντημένο το μότο του event “Better Together” και ένα εκπτωτικό voucher για αγορές από το πολυκατάστημα των διάσημων brands που φιλοξενούνται στο Apollonia Politeia – Hondos Center. Φιλόξενο, κομψό και με απόλυτα Ινσταγκραμμικό design το Pink Dot Café διαθέτει ροζ floral μοτίβα και vintage στοιχεία. Το όραμά του είναι να δημιουργήσει τον καλύτερο ολοήμερο προορισμό για καφέ και φαγητό στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την πρωταρχική επιλογή για party και special occasions. Tο Pink Dot αγαπάει τα party, τις εκπλήξεις, όπως και το να ζει και να μοιράζεται τις πιο γλυκές και meaningful στιγμές του ιδίου αλλά και των φίλων του. 

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Αγγελική Χόντου & Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Dimitris Andritsos Photography