fbpixel

Search icon
Search
Beauty Update: Η Selena Gomez και άλλες celebrities συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα brands ομορφιάς
BEAUTY PEOPLE

Beauty Update: Η Selena Gomez και άλλες celebrities συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα brands ομορφιάς

4 απίστευτα νέα που θα ξετρελάνουν όλες τις beauty lovers


Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram και γενικότερα στο Διαδίκτυο, τελευταία θα έχετε σίγουρα συναντήσει posts, φωτογραφίες, πρόσωπα και sites, που ανακοινώνουν όλα τα νέα λανσαρίσματα και τις συνεργασίες στη βιομηχανία της ομορφιάς, που υπογράφουν celebrities αλλά και παγκοσμίου φήμης beauty brands. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τις πιο hot αφίξεις που «τρέχουν» στον χώρο της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή και θα ενθουσιάσουν κάθε beauty lover. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι αυτά και να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη wish list σας από τώρα!

MAC Viva Glam starring Rosalia, MAC Cosmetics

egv5j0fwaaex355.jpg


Η πρωτοποριακή τραγουδίστρια, Rosalia, βραβευμένη με GRAMMY και Latin GRAMMY βραβεία, ενώνεται μαζί μας για το λανσάρισμα του VG26 -το ολοκαίνουριο, limited-edition, φλογερό κόκκινο M∙A∙C VIVA GLAM κραγιόν που γιορτάζει 26 χρόνια δωρεάς του 100% της τιμής του! Με επιρροές από φλαμένκο, ρυθμούς της πόλης, ηλεκτρονική μουσική –αλλά και με έναν φεμινιστικό χαρακτήρα– η 27χρονη τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη ενσαρκώνει το πάθος, το θάρρος και την πρωτοτυπία που εμπνέει εμάς και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

«Είναι τιμή να είσαι το πρόσωπο του VIVA GLAM 26 και να υπερασπίζεσαι έναν σκοπό προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει τη μοναδικότητα και δίνει πίσω το 100% της τιμής πώλησής του» δήλωσε η Rosalía όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει ούσα η νέα M∙A∙C ακτιβίστρια.

«Το απίστευτο χάρισμα, η ενέργεια και η δύναμη της Rosalía αποτελούν την ιδανική ενσάρκωση αυτού του έντονου, πλούσιου κόκκινου» σημειώνει ο Baltasar González Pinel - Director of Makeup Artistry. «Έχοντας τις ρίζες της στο φλαμένκο, η τέχνη της Rosalía συνδυάζει διαφορετικά στιλ και συναισθήματα -παίρνει ρίσκα, είναι γεμάτη γενναιοδωρία, έχει αυθεντική λάμψη».

Good to know: Από το ’94, το M∙A∙C VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως -και συνεχίζει! Το όραμα της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δημιουργήσει ένα υγιές μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Κάθε ευρώ της τιμής πώλησης του συγκεκριμένου lipstick υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μελών της κοινότητας LGBTQIA, καθώς επίσης και ατόμων που πάσχουν από HIV / AIDS.

Τα VIVA GLAM I, II και III είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης M·A·C και στo www.maccosmetics.gr, ενώ το νέο VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24 Σεπτεμβρίου στα ίδια σημεία.

Rare Beauty by Selena Gomez

https-hypebeastcom-wp-content-blogsdir-6-files-2020-09-selena-gomez-rare-beauty-first-collection-foundation-eyeliner-lipstick-mist-2.jpg

Και ναι... το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου brand της τραγουδίστριας Selena Gomez αποτελεί πια πραγματικότητα. Εστιάζοντας στην «αποστολή« του να γιορτάσουμε την ατομικότητα και να προωθήσουμε την αυτο-αποδοχή, η εταιρία της που ακούει στο όνομα Rare Beauty διεισδύει στη σφαίρα ομορφιάς με μια σειρά προϊόντων όπως foundations και κραγιόν που καλύπτουν κάθε τόνο επιδερμίδας και φυσικά κάθε γούστο. Πιο συγκεκριμένα, το Liquid Touch Weightless Foundation θα διατίθεται σε 48 αποχρώσεις, ενώ must-try λέγεται πως θα είναι το concealer του brand το οποίο θα αφήνει ένα cake-less αποτέλεσμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Όσο για τα χείλη, το label θα κυκλοφορήσει 12 αποχρώσεις του Lip Souffle Matte Lip Cream, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το With Gratitude Dewy Lip Balm. Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της εταιρίας. 

New Stunna Lip Paints & Gloss Bomb Shades, Fenty Beauty by Rihanna

https-hypebeastcom-wp-content-blogsdir-6-files-2020-09-rihanna-fenty-beauty-stunna-lip-paint-underrated-unmatched-gloss-bomb-mini-shades-release-1.jpg


Η Fenty Beauty της Rihanna θα προσθέσει αρκετές νέες αποχρώσεις στις σειρές Stunna Lip Paint και Gloss Bomb. Το Stunna Lip Paint, το μακράς διαρκείας υγρό κραγιόν της Fenty Beauty, έχει κυκλοφορήσει σε δύο καινούρια χρώματα, το φωτεινό ροζ με το όνομα "Underrated" και το κόκκινο με το όνομα "Unmatched". Η Rihanna μάλιστα θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μίνι Gloss Bombs, ιδανικά για να κάνετε touchups στο μακιγιάζ σας: το φούξια "Ruby Milk", το χρυσό "Cake Shake", το κοράλλι "Taffy Tease" και το ροδακινί "Baby Brut". Οι καινούριες μίνι αποχρώσεις από Stunna Lip Paint και Gloss Bomb της Fenty Beauty θα κυκλοφορήσουν στον επίσημο ιστότοπο της Fenty Beauty στις 14 Σεπτεμβρίου. Stay tuned!

Hunter Schaffer a new global ambassador of Shiseido

smu-hunter-aw20-individuality-hero-look-skin-look-2-closeup-b-rgb-web-3000px-300dpi-1-sn991.jpg


Η Shiseido αναζητά την ομορφιά παντού. Στην εταιρία η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, όταν η εξωτερική εικόνα και η εσωτερική πληρότητα συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία. Η ηθοποιός και καλλιτέχνιδα Hunter Schafer ενσαρκώνει ιδανικά αυτήν την αντίληψη. 

«Πιστεύουμε πως όλοι μας είμαστε σε ένα ταξίδι εξέλιξης και σκοπός μας είναι μέσα στο 2020 να ενδυναμώσουμε τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν ακόμα βαθύτερα την μοναδική εσωτερική τους ομορφιά,» δηλώνει ο Yoshiaki Okabe, Chief Brand Officer Shiseido. Ως η νέα Global Brand Ambassador Shiseido Makeup, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην καμπάνια της μάρκας στις αρχές του 2021. 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με κάποια τόσο δημιουργική, εκφραστική και αυθεντική όπως η Hunter» δηλώνει ο James Boehmer, Global Artistic Director για το Makeup της Shiseido. «Εκπροσωπεί πραγματικά τον σύγχρονο ορισμό της ομορφιάς, όπου δεν υπάρχουν κανόνες, όρια και περιορισμοί. Για την Shiseido, η Hunter είναι μοντέρνα και διαχρονική» δηλώνει ο Boehmer. «Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία, που είναι ακριβώς ό,τι παροτρύνουμε τους ανθρώπους, να κάνουν με το μακιγιάζ.» Με τη διάφανη επιδερμίδα και το ατίθασο πνεύμα της, η Schafer αντιπροσωπεύει τη λάμψη και το φως που πηγάζουν από μέσα μας.