fbpixel

Search icon
Search
Beauty Talk: Τρία hot νέα που πρωταγωνιστούν στον χώρο του skincare
EDITORS' CHOICE

Beauty Talk: Τρία hot νέα που πρωταγωνιστούν στον χώρο του skincare

Ανακαλύψτε τα καινούρια λανσαρίσματα στον κόσμο της περιποίησης


Τα νέα στον χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα του skincare δε σταματάνε να κάνουν ποτέ την εμφάνισή τους. Καινούρια λανσαρίσματα, hot right now προϊόντα που δεν αργούν να γίνουν best sellers, θαυματουργά συστατικά και φρέσκες τάσεις και beauty gadgets είναι μόνο μερικά από τα οποία οι απανταχού λάτρεις της ομορφιάς έρχονται αντιμέτωπες. Εμείς κάνοντας την αναζήτησή μας φυσικά, ανακαλύψαμε 3 beauty news που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πρέπει να γνωρίζετε. Συνεχίστε το scroll down λοιπόν και δείτε ποια είναι αυτά. Θα ενθουσιαστείτε!

Revitalift Laser by L' Oreal Paris

sla-8837-577x360.jpg



Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στο Παρίσι, με σκοπό να επισκεφθεί τα κεντρικά εργαστήρια της L'Oréal Paris και να ενημερωθεί για όλες τις δεσμεύσεις του ομίλου, τις αξίες και τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατηγορία της περιποίησης επιδερμίδας. Τα εργαστήρια άνοιξαν μόνο για την ambassador της L'Oréal, έτσι ώστε να ενημερωθεί από τους επιστήμονες για όλα τα προϊόντα, τις εξελίξεις τους αλλά και την τεχνολογία και τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από αυτά.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η κ. Μενεγάκη ενημερώθηκε ακόμα και για τις αξίες και τις βασικές αρχές του ομίλου που αφορούν την ανάπτυξη και την παραγωγή του κάθε προϊόντος. Συγκεκριμένα, κάθε προϊόν υποβάλλεται σε δοκιμές με πάνω από 600 εφαρμογές με ένα εξαιρετικά αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας. Επιπλέον, κανένα συστατικό δεν χρησιμοποιείται χωρίς πρωτίστως να επαληθευτεί η ασφάλεια του όπως απαιτείται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα καλλυντικά.

Η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της L'Oréal Paris

Έχοντας ενημερωθεί για όλες τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη φιλοσοφία της L'Oréal Paris για την περιποίηση της επιδερμίδας, η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της L'Oréal Paris για τη σειρά Revitalift Laser. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στην Αθήνα, ενώ η Ελένη πάντοτε χαμογελαστή και λαμπερή συμμετείχε ενεργά σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, συζητώντας με τους συνεργάτες της και λέγοντας τη γνώμη της.

ba425299f95b4f8fb0ef2ca068b56efb.png


Η αγαπημένη σειρά Revitalift Laser

Η L’Oréal Paris, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών για σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα, καινοτομεί στην αντιγήρανση με τη Revitalift Laser, μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης η οποία διορθώνει τις ρυτίδες, αναδομεί την επιδερμίδα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Το νέο προϊόν της σειράς είναι οι αμπούλες απολέπισης νυκτός Revitalift Laser x3 με γλυκολικό οξύ. Επίσης, η Revitalift Laser κρέμα ημέρας, που υπάρχει στη σειρά, με κύριο συστατικό το Proxylane, μόριο που έχει επέλθει με φυσικές διεργασίες από ένα σάκχαρο (ξυλόζη) κι έχει πατενταριστεί από τη L’Oreal, υπόσχεται ισχυρή αντιγηραντική δράση. Ακόμα ένα δομικό συστατικό της κρέμας αποτελεί το LHA, ένα β-υδροξυοξύ, παράγωγο του σαλικυλικού οξέος. Must-try!

The Concentrate serum by La Mer

8lm-the-concentrate-relaunch-lab-photo-lime-tea.jpg


Φημισμένο για την εξαιρετική του ικανότητα να καταπραΰνει, να ενισχύει και να ενυδατώνει βαθιά την ευαίσθητη επιδερμίδα, το νέο The Concentrate, παρουσιάζεται εκ νέου με μια μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με την πλέον συμπυκνωμένη μορφή του ευεργετικού ελιξιρίου Miracle BrothTM.Το αγαπημένο serum της La Mer, που ενδυναμώνει το φράγμα της επιδερμίδας, εξελίσσεται, και χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση προσφέροντας τα διπλάσια οφέλη στην ενίσχυση της επιδερμίδας, διατηρώντας πάντα την ίδια πολυτελή, βελούδινη υφή του. Η επιδερμίδα αναδύεται πιο σφριγηλή, πιο ανθεκτική και αισθητά ανακουφισμένη.

Καθημερινά η επιδερμίδα εκτίθεται σε πολλές βλαβερές συνθήκες μία εκ των οποίων είναι οι ελεύθερες ρίζες του περιβάλλοντος, όπως η μικρο-σκόνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονές, που αποτελούν τη βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης. Με ισχυρή προστασία κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης και ορατά καταπραϋντικά οφέλη, το νέο The Concentrate βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας σε ηρεμία, συμβάλλοντας στην πρόληψη ορατών σημαδιών γήρανσης. Η καινούρια αντιοξειδωτική προστασία, που προσφέρει το Lime Tea Concentrate, βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, που προκαλούνται από την περιβαλλοντική ρύπανση, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη ορατών σημαδιών γήρανσης, καταπολεμώντας τα δηλαδή, πριν καν εμφανιστούν.

Το The Concentrate λειτουργεί σαν «υγρός φραγμός» που εμποδίζει επιβλαβείς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική της προστασία και να ενισχυθεί έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων που την κάνουν όλο και πιο εύθραυστη με το πέρασμα του χρόνου.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex by Estee Lauder

anr-synchronized-multi-recovery-complex-grace-elizabeth2.jpg

Βασισμένο σε πρωτοφανή νέα έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο επαναστατικό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal, τώρα το καινούριο Advanced Night Repair στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ, και για πρώτη φορά, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα. 

Το Advanced Night Repair απορροφάται γρήγορα, για να μειώσει την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης, ενώ βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής. Μετά από μια εφαρμογή το δέρμα φαίνεται λαμπερό και γεμάτο ενυδάτωση, μετά από μόνο τρεις εβδομάδες οι γραμμές φαίνονται μειωμένες και μετά τη χρήση μιας συσκευασίας, η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική, με σφριγηλότητα και ζωτικότητα.

Εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής, η αποκλειστική τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal, που εμπεριέχει ένα νέο μικρο-σηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία σε αναμονή, είναι ενισχυμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο, και φυσικά συστατικά, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωσή της γρήγορα κι ενισχύουν τη φυσική δύναμη αναγέννησης νεότητας του δέρματος.

 

Κεντρική φωτογραφία: The Concentrate serum's campaign by La Mer