fbpixel

Search icon
Search
Beauty news: Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της ομορφιάς που αξίζουν την προσοχή σας
BEAUTY PEOPLE

Beauty news: Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της ομορφιάς που αξίζουν την προσοχή σας

Ανακαλύψτε τα & ετοιμαστείτε για ατελείωτο shopping


Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram και γενικότερα στο Διαδίκτυο, τελευταία θα έχετε σίγουρα συναντήσει posts, φωτογραφίες, πρόσωπα και sites, που ανακοινώνουν όλα τα νέα λανσαρίσματα και τις συνεργασίες στη βιομηχανία της ομορφιάς, που υπογράφουν celebrities αλλά και παγκοσμίου φήμης beauty brands. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τις πιο hot right now αφίξεις που υπάρχουν στον χώρο της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή και θα σας κάνουν να γεμίσετε αμέσως το καλάθι αγορών σας και να αποκτήσετε τα πιο πολυαναμενόμενα και must-have προϊόντα. 

Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι αυτά και να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη wish list σας από τώρα!

Self Care by Oysho

self-care-edit-5.jpg


Η Oysho παρουσιάζει τη σειρά Self care και προτείνει ρούχα και αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για την καθημερινή προσωπική σας περιποίηση. Η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει μπουρνούζια από μπουκλέ ύφασμα ή με υφή γκοφρέ από 100% βαμβάκι, διαθέσιμα στα χρώματα ουδέτερο λευκό και ροζ παλ. Σχεδιασμένη για να σας διευκολύνει στην καθημερινή προσωπική σας περιποίηση, η σειρά αποτελείται από μία γκάμα αξεσουάρ για να μαζεύετε τα μαλλιά σας, όπως στέκες μαλλιών με σκρατς, λαστιχάκια μαλλιών με υφή πετσετέ, ένα maxi scrunchie κι ένα σετ με τσιμπιδάκια. 

Όσο για τη φροντίδα του προσώπου, η Oysho ξεκινάει μία ιδιαίτερη συνεργασία με την FOREO, τη σουηδική εταιρία τεχνολογίας που εξειδικεύεται στην περιποίηση του προσώπου.

JLo Beauty

118010563-649464742398540-4916636653179209891-n-gZwLl.jpg

Image Source: @jlo

Η Jennifer Lopez είναι άλλη μία celebrity που αποφάσισε να στραφεί προς τον χώρο της ομορφιάς λανσάροντας τη δική της συλλογή skincare προϊόντων, που ήδη συζητιούνται από θαυμαστές και beauty maniacs χωρίς καν να έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Η ίδια ανακοίνωσε λοιπόν μέσω του Instagram της πως θα λανσάρει το δικό της brand που θα ακούει στο όνομα JLo Beauty και αναμένεται σύντομα. Η beauty line της θα περιλαμβάνει ενυδατικές κρέμες, καθαριστικά προσώπου, μάσκες προσώπου, σαπούνια, κρέμες σώματος, gels προσώπου και πολλά άλλα. Can't wait!

Blonde Perfecting Purple Shampoo by Moroccanoil

moroccanoil.jpg


Η Moroccanoil, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα ομορφιάς εμπλουτισμένα με Αrgan Οil, καλωσορίζει με ενθουσιασμό το νέο Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo, που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της βαφής σας. Αυτό το σαμπουάν διορθώνει την απόχρωση, εξουδετερώνοντας τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους στα ξανθά, ανοιχτόχρωμα ή γκρίζα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά εξισορροπώντας τη λιπαρότητα. Διαθέτοντας την αποκλειστική ArganID™ Τechnology της Moroccanoil, η φόρμουλα του νέου σαμπουάν «κλειδώνει» το χρώμα και χωρίς να περιέχει θειϊκά άλατα, εισχωρεί τις αντιοξειδωτικές δυνάμεις του Αrgan Οil βαθιά στις ρίζες των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην προστασία της επιδερμίδας και προσδίδει υπέροχη λάμψη.

Πώς χρησιμοποιείται: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά, ανάμεσα στο τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα. Αφήστε για 3-5 λεπτά, μετά ξεπλύνετε προσεκτικά. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με το αγαπημένο σας Moroccanoil conditioner.

Hermès Beauty Lipsticks

https-hypebeastcom-wp-content-blogsdir-6-files-2020-08-rouge-hermes-beauty-fw20-lipsticks-limited-collection-1.jpg

Όλες οι beauty addicts θυμόμαστε τη νέα συλλογή κραγιόν που λάνσαρε ο διάσημος οίκος τον Φεβρουάριο. Αυτήν την φορά λοιπόν η εταιρία αποφάσισε να εμπλουτίσει τη lipstick σειρά της προσθέτοντας 3 limited edition φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα ξετρελάνουν κάθε γυναίκα. Αντλώντας έμπνευση από τις φθινοπωρινές νύχτες και τον δροσερό αέρα της fall season που καταφτάνει, οι καινούριες αποχρώσεις προέρχονται από έργα καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Charles Sheeler, John Register και Arduino Cantafora. Πιο συγκεκριμένα, το "Rose Ombré" είναι μια ελαφρώς απαλή ροζ απόχρωση, ενώ το "Rose Pommette" είναι μια satin φόρμουλα με έντονο, πιο χαρούμενο χρώμα. Το "Rose Nuit" τέλος είναι ένα βελούδινο, ματ κραγιόν σε μια παστέλ απόχρωση του ροζ με λεπτές νότες του μπλε. Τα νέα κραγιόν θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ Hermes στις 21 Σεπτεμβρίου. Θα τα λατρέψετε!

Hunter Schafer for Shiseido

smu-huntersustain-self-expressionstill-liplook-fullbody-v1-4x5-20aw-928x523.jpg


Η ηθοποιός Hunter Schafer, γνωστή για τον ρόλο της Jules Vaughn στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Euphoria, έχει ανακηρυχθεί η νέα ambassador για τη makeup line της Shiseido. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα άτομο τόσο δημιουργικό, εκφραστικό και αυθεντικό όσο η Hunter», αναφέρει ο James Boehmer, παγκόσμιος καλλιτεχνικός διευθυντής της Shiseido Makeup, για την ηθοποιό, μοντέλο και υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων της LGBTQ + κοινότητας. Έχοντας λοιπόν μπει κι επισήμως στην οικογένεια της Shiseido, η Schafer θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε μια καμπάνια που θα κυκλοφορήσει το 2021. Μείνετε συντονισμένοι για να γνωρίσετε από κοντά την πολυσυζητημένη συλλογή. 

Pat McGrath x Supreme

supreme.jpg


Το πασίγνωστο streetwear brand Supreme πραγματοποίησε μια σπουδαία συνεργασία με τη θρυλική makeup artist Pat McGrath, που έγινε διάσημη για τα απίστευτα και λαμπερά eye looks που δημιουργεί, καθώς και για τα προϊόντα της που σημειώνουν αμέτρητες πωλήσεις παγκοσμίως. Οι δυο εταιρίες λοιπόν κυκλοφόρησαν ένα απίθανο exclusive lipstick, που ήδη έχει αγαπηθεί. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο packaging που αποτυπώνει την εκκεντρικότητα και τη λάμψη των δύο brands. Ο λόγος για το φλογερό κόκκινο χρώμα και τα χρυσά χείλη που μας καλούν να το φορέσουμε. Ανακαλύψτε το στο επίσημο site της makeup artist. 

Κεντρική φωτογραφία: GUESS & Marciano Spring Campaign 2020