fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Beach look: Tα super stylish κομμάτια για να φορέσετε πάνω από το μαγιό

Εντυπωσιάστε με τις εμφανίσεις σας στην παραλία


Beach look: Tα super stylish κομμάτια για να φορέσετε πάνω από το μαγιό

Το Σαββατοκύριακο έχει έρθει και εμείς είμαστε έτοιμοι για σύντομες αποδράσεις και βουτιές στη θάλασσα που θα μας βοηθήσουν να αναζωογονηθούμε και να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Αυτό σημαίνει ότι οι εμφανίσεις μας στην παραλία είναι πολύ συχνές, οπότε καλό θα ήταν να στρέψουμε την προσοχή μας σε κατάλληλα σύνολα γι’ αυτές τις περιστάσεις. Εκτός από τα μαγιό μας υπάρχουν κι άλλα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα και update looks, που θα εντυπωσιάσουν.

Ποια είναι όμως τα beach items που μπορούμε να φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας και να παρουσιάσουμε ένα fashionable beach look, head to toe, το οποίο μπορείτε να το επιλέξετε και από το πρωί μέχρι το βράδυ; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Kaftans

134763714-724413221533797-7688743426145603631-n.jpg
Image source: @camilacoelho

Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές των περισσότερων γυναικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι σίγουρα τα καφτάνια. Τα σχέδια ποικίλουν για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Αέρινες σιλουέτες, φαρδιές γραμμές και εντυπωσιακά designs, συνθέτουν τα «συστατικά» της επιτυχίας αυτών των κομματιών. Δε μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην ευελιξία που τα χαρακτηρίζει, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε all day look, ακόμα και για τις εμφανίσεις σας στην πόλη, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με παντελόνι, ο οποίος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Dresses

119543168-1480322735484221-4689233809258207931-n.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Τα φορέματα ταιριάζουν παντού, ανεξαρτήτως εποχής και περίστασης κι αυτό μας το έχουν αποδείξει επανειλημμένα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν και μία ιδιαίτερη θέση στα beach looks. Τα maxi μήκη είναι ιδανικά για αυτές τις εμφανίσεις. Σας προτείνουμε να επιλέξετε φωτεινά χρώματα για να ταιριάζουν με την εποχή αλλά και να κάνουν υπέροχη αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Από την άλλη πλευρά όμως και η απόχρωση του μαύρου είναι καταπληκτική. Βρείτε αυτό που ταιριάζει και στο στιλ αλλά και με το μαγιό σας και να είστε σίγουρη ότι θα σας βγάλει πολλές φορές «ασπροπρόσωπη» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Shorts or pantaloons

d1ca952b869e47937e4ef114a45d0d41.jpg

Ένα ακόμα κατάλληλο κομμάτι για να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας είναι τα shorts ή και με παντελόνες. Είτε κινηθείτε σε βαμβακερές εκδοχές είτε σε λινές το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Αν μας ρωτάτε, σας λέμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα linen designs. Μπορείτε να τα φορέσετε είτε μόνα τους με το bikini top ή το swimsuit σας αλλά και μ΄ ένα top ή t-shirt. Ακόμα, αν το συνδυάσετε με το ολόσωμο μαγιό σας έχετε την ευκαιρία να το επιλέξετε και για βραδινές σας εμφανίσεις μαζί με ένα ζευγάρι flat sandals και χρυσά κοσμήματα. Η πρακτικότητα είναι το παν στην καλοκαιρινή συλλογή.

Oversized shirts

9d1005defea80d6fc243c3502d8459a1.jpg

Θα έχετε αντιληφθεί πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή σεζόν είναι τα oversized πουκάμισα. Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να το προτιμήσετε και για τις εμφανίσεις σας στην παραλία πάνω από το μαγιό σας. Έχουν μία πολύ αέρινη και χαλαρή διάθεση, ακριβώς ότι χρειάζεται το καλοκαίρι και η θάλασσα. Προσθέστε πολλές χρυσές και λεπτές αλυσίδες για να δώσετε παραπάνω ένταση αλλά και ψάθινα αξεσουάρ, όπως ένα oversized εντυπωσιακό καπέλο.

Skirts

8bf9745a2d13280b7072f589aaa575d6.jpg

Λατρεύουμε τις φούστες και ακόμα περισσότερο λατρεύουμε να τις βλέπουμε με ανατρεπτικού συνδυασμούς. Για να δώσετε μία πιο θηλυκή πινελιά στο beach look σας «παντρέψτε» το swimwear σας μαζί με μία φούστα. Mini ή midi εσείς θα αποφασίσετε το στιλ αλλά και το χαρακτήρα που θέλει να δώσετε στην εικόνα σας. Plus, μία πολύ ωραία επιλογή είναι και οι crochet skirts. Διαλέξτε κι ένα ζευγάρι slides αλλά και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

1

Oceanis mini kaftan

Ancient Kallos BUY HERE

2

Midi Cotton Blue Embroidered Kaftan

Elegance BUY HERE

3

Ankle-length caftan with long sleeves and cord details on the waist and neckline

HYDRA, ZEUS + ΔΙΟΝΕ BUY HERE

4

Medusa Renaissance silk dressing gown

Versace, Luisaworld.com BUY HERE

5

Skirt

Chiarra Ferragni, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

6

Joan black knit dress

Stefania Frangista, Mosty.com BUY HERE

7

Kaftan

Bless me BUY HERE

8

Cotton-blend canvas shorts

MaxMara BUY HERE

9

Beach dress

Pink Label, notos BUY HERE

10

Mini dress

Calzedonia BUY HERE