fbpixel

Search icon
Search
Balcony in the making: Πώς να διαμορφώσετε το μπαλκόνι σας αυτήν την εποχή
INTERIORS

Balcony in the making: Πώς να διαμορφώσετε το μπαλκόνι σας αυτήν την εποχή

Οι διακοσμητικές πινελιές που θα χαρίσουν fall διάσταση σε κάθε γωνιά


Ο Αύγουστος έφτασε σχεδόν στο τέλος του και το φθινόπωρο όπου να 'ναι ξεκινάει, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Η εποχή αυτή μάς κάνει να θέλουμε να αλλάξουμε διάθεση αλλά και διακόσμηση στους προσωπικούς μας χώρους και το μπαλκόνι του σπιτιού μας είναι μια καλή αρχή, δεδομένου ότι ακόμα μπορούμε να περνάμε όμορφες στιγμές με φίλους σε αυτό. Παρακάτω σάς δείχνουμε πώς μπορείτε να το διαμορφώσετε κατάλληλα, ώστε να το μεταμορφώσετε στο απόλυτο fall place to be.

Get inspired!

Tο ξύλο είναι το υλικό που πρέπει να πρωταγωνιστεί

ways-with-wood-after.jpg

Ανεξάρτητα από την εποχή, το ξύλο αποτελεί ένα υλικό που εντοπίζεται σε κάθε σπίτι. Ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ταιριάζει υπέροχα με την όλη ατμόσφαιρα γι' αυτό ήρθε η ώρα να το εντάξετε στο μπαλκόνι σας, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Έπιπλα, συστήματα σκίασης και μικρές wooden λεπτομέρειες μπορούν να δημιουργήσουν τη βάση για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Στρώστε ένα χαλί

black-and-white-geometric-outdoor-rug-with-white-and-brown-couch-and-leather-brown-ottoman-with-plants-and-lights.jpg

Ακόμα και για το μπαλκόνι σας, τα χαλιά εύκολα μπορούν να προσδώσουν cozy χαρακτήρα στην όλη διακόσμηση, ενώ παράλληλα θα σας προστατεύσουν από τα πρώτα κρύα. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε χαλιά που είναι δημιουργημένα με λεπτή πλέξη, έτσι ώστε να εναρμονιστούν με τις παρούσες καιρικές συνθήκες, αλλά και για να σας βγάλουν από τη διαδικασία του να τα καθαρίζετε συνεχώς λόγω της συσσώρευσης ρύπων.

Τοποθετήστε μαξιλάρια

decoist15-52165.jpg

Συνεχίζοντας τη δημιουργία ενός υπέροχου fall σκηνικού, μπορείτε να προσθέσετε extra items που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το final result. Προμηθευτείτε μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και υφές και τοποθετήστε τα στις καρέκλες ή στους καναπέδες σας, χαρίζοντάς τους ένα ενδιαφέρον στοιχείο που ταιριάζει φανταστικά με την εποχή. Επίσης, στρώστε καλύμματα με fluffy υφή που θα «ντύσουν» άκρως φθινοπωρινά τις επιφάνειες όπου θα κάθεστε.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο φωτισμό

258bbbd567eae86074a13a886c3a0a65w-c0xd-w685-h860-q80.jpg

Ο φωτισμός αποτελεί το Α και το Ω για τη συνολική μεταμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου. Κατά τις βραδινές ώρες, αφήστε τον ρομαντισμό να λειτουργήσει σαν κατασταλτικός παράγοντας για μια ultimate εμπειρία χαλάρωσης. Επιλέξτε φωτιστικά δαπέδου με θερμό φωτισμό, σειρές από λαμπάκια, ακόμα και κρυφούς φωτισμούς κάτω από το τραπέζι και το σαλόνι σας. Μπορείτε να βρείτε πληθώρα φωτιστικών, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε το ιδανικό για τα γούστα και τις διαστάσεις του χώρου σας.

Τελειοποιήστε το αποτέλεσμα με φανάρια

6b61acbbcd4c8e9c8eeec2cb66f848e4.jpg

Last but not least, τα φανάρια είναι ένα bonus στοιχείο στη συνολική διακόσμηση που θα απογειώσει την όλη ατμοσφαιρική αύρα του μπαλκονιού σας. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε layering με αυτά, συνδυάζοντας διάφορα μεγέθη, αλλά και mix & match με διαφορετικά στιλ. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαγευτικός θα γίνει ο χώρος σας στη στιγμή!