fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Aυτός ο χρωματικός συνδυασμός απογειώνεται το καλοκαίρι του 2023

The Ultimate Color Combination


Aυτός ο χρωματικός συνδυασμός απογειώνεται το καλοκαίρι του 2023

Ένας χρωματικός συνδυασμός που απογειώνεται το καλοκαίρι του 2023 είναι αυτός του κίτρινου με το πράσινο, μια ένωση επηρεασμένη απόλυτα από τα στοιχεία της φύσης.

THE COLOR TRENDS

Το καλοκαίρι επιβάλλει να αφήσουμε για λίγο πίσω τις σκούρες επιλογές του χειμώνα και να βάλουμε φως στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας. Καθώς η διάθεσή μας ανεβαίνει με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές και τις μικρές εξορμήσεις στην παραλία, τα ανάλαφρα υφάσματα και τα χρώματα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα outfits της πόλης γίνονται πιο αέρινα. Ανάμεσα στις αποχρώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις και φάνηκαν να ξεχωρίζουν σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας για τη σεζόν Spring/Summer 2023, ήταν αυτή του κίτρινου και του πράσινου στις πιο φωτεινές και ανοιχτόχρωμες εκδοχές τους. Το ιδιαίτερο αλλά συνάμα κλασικό δίδυμο δείχνει πιο υπέροχο από ποτέ. Το πράσινο εμπνευσμένο από τη φύση προκαλεί ηρεμία και αρμονία. Από την άλλη, το κίτρινο είναι συνδεδεμένο με τον ήλιο, το φως, την αισιοδοξία και τη σοφία.

longchamp-spring-2023-ready-to-wear.jpg


GREEN IS… THE NEW BLACK

Το lime και olive green είναι οι δύο τόνοι του πράσινου που ανήκουν στα μεγαλύτερα χρωματικά trends του 2023. Το πρώτο, φωτεινό και δροσερό, είναι ιδανικό για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το δεύτερο, που το συναντάμε φέτος σε ανανεωμένες προτάσεις, είναι μια απόχρωση που συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το casual ντύσιμο, όπως το αγαπημένο της μόδας αυτής της σεζόν cargo παντελόνι. Η Victoria Beckham και η Alberta Ferretti την χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα για το φετινό καλοκαίρι.

c-ecom-ss23-292.jpg


MELLOW YELLOW

Αποκτήστε extra πόντους στιλ, συνδυάζοντας τους green τόνους με την τάση του κίτρινου. Όπως είδαμε στα catwalks του Bally και της Tory Burch, αυτή η smooth και φωτεινή απόχρωση είναι συνώνυμη με το καλοκαίρι και τον λαμπερό ήλιο, χαρίζοντας έναν έντονο ποπ χαρακτήρα στα outfits. Το κίτρινο αποπνέει θετικότητα - κάτι που ταιριάζει τέλεια με την εποχή που διανύουμε. Ως το χρώμα της αισιοδοξίας, αποτελεί το τέλειο αντίδοτο στις μέρες που δεν έχουμε καλή διάθεση. Προσθέστε το για μια statement εμφάνιση σε μικρές πινελιές σε neutral looks.

Συγκεκριμένα, η απαλή εκδοχή του είναι για τη SS’23 ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πολλοί σχεδιαστές μόδας την ανέδειξαν φέτος στην πασαρέλα τους. Η Stella McCartney χρησιμοποίησε το πιο παλ λεμονί για να δημιουργήσει ιδιαίτερα φορέματα, ιδανικά για όλες τις καλοκαιρινές περιστάσεις, ενώ οίκοι όπως ο Valentino και Versace επέλεξαν το lime και τις αποχρώσεις των εσπεριδοειδών, φορεμένες head-to-toe σε εντυπωσιακά σύνολα.

STYLING TIP

pennyblack-ss23-by2.jpg


Για εσάς που δεν είστε σίγουρες αν σας ταιριάζει το πράσινο ή το κίτρινο, έχετε στο μυαλό σας πως στην πραγματικότητα υπάρχουν τόνοι από αυτά τα κυρίαρχα χρώματα που μπορούν να αναδείξουν κάθε επιδερμίδα. Επιλέξτε, λοιπόν, την απόχρωση που είναι ιδανική για εσάς και κλέψτε τις εντυπώσεις!

1

Πλεκτό φόρεμα Missoni, Grigio

2

Δερμάτινη τσάντα, Callista Crafts

3

Eau De Cologne Colonia Yellow της Acqua di Parma, Attica - The Department Store

4

Βαμβακερό polo shirt Lacoste, notos galleries

5

Σκουλαρίκια από χρυσό Κ14 Lito, Link Jewellery

6

Μεταξωτή φούστα, Max Mara, Max Mara Boutique

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2023