fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Aυτός είναι ο πιο hot χρωματικός συνδυασμός της καλοκαιρινής περιόδου

Το φωτεινό μπλε με το έντονο κίτρινο, που ήρθε για να μείνει...


Aυτός είναι ο πιο hot χρωματικός συνδυασμός της καλοκαιρινής περιόδου

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, τα έντονα χρώματα κάνουν την επέλασή τους και μετατρέπονται σ’ ένα από τα πιο ισχυρά trends του κόσμου της μόδας. Το μαύρο φεύγει, λοιπόν, για λίγο από το προσκήνιο, με τις φωτεινές κι έντονες αποχρώσεις ν’ αποκτούν μια ολοένα και πιο ισχυρή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ως ένα από τα it colors της σεζόν αναδεικνύεται και πάλι το μπλε, στους πιο εκλεπτυσμένους ωστόσο τόνους του - από το σκούρο sky blue μέχρι το πιο flashy cobalt. Το Atlantic αλλά και το Kelly blue, επίσης, έχουν την τιμητική τους, καθώς brands, όπως τα Lacoste, Vetements και Loewe, τα επέλεξαν για τις συλλογές τους και δε δίστασαν να τα αποθεώσουν. 

Την ίδια στιγμή, η σεζόν υιοθετεί και μια πιο ηλιόλουστη διάθεση, με το radiant yellow να κάνει κυρίαρχη την παρουσία του. Η παλέτα του κίτρινου -από το πιο απαλό και κομψό μέχρι το neon sunshine- δείχνει να πρωταγωνιστεί. Οι Jason Wu και Rodarte, μάλιστα, με τις συλλογές τους απέδειξαν ότι οι διαφορετικές χροιές του μπορούν, με όποιον τρόπο κι αν φορεθούν, να φωτίσουν τη διάθεση της κάθε fashionista.

Dress to impress 

proenza-schouler-spring-2022-ad-campaign-3.jpg
Proenza Schouler

Ένας τρόπος για ν’ απογειώσετε την ψυχολογία σας και ν’ ανεβάσετε τη διάθεσή σας στα ύψη είναι η επιλογή έντονων χρωμάτων σε κάθε σας εμφάνιση. Η εποχή βοηθάει σε αυτό το παιχνίδι του στιλ, καθώς τα bold colors έχουν μετατραπεί σε απαραίτητα στοιχεία της ανοιξιάτικης ντουλάπας. Η βασική ερώτηση, όμως, που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, είναι πώς θα τα φορέσετε και θα τα εντάξετε στα καθημερινά σας outfits, εκφράζοντας την ίδια στιγμή το προσωπικό σας ύφος και τον χαρακτήρα σας.

Styling Tips 

chanel-spring-summer-2022-campaign07-rirTG.jpg
Chanel

Ανάλογα, λοιπόν, με την προσωπικότητά σας ήρθε η στιγμή να βάλετε και λίγο χρώμα στα σύνολά σας. Για αρχή, επενδύστε στις αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου. To mix αυτών των δύο κυρίαρχων χρωματισμών έχει αναδειχτεί ως το perfect combo της σεζόν. Ποιος μπορεί, άλλωστε, ν’ αντισταθεί στην αισιοδοξία, την ελπίδα και τη θετική διάθεση που χαρίζουν; Εμείς σίγουρα όχι! Κινηθείτε σε αέρινες γραμμές, σ’ ένα yellow dress ή ακόμη καλύτερα σε shirt dresses, τα οποία εμπιστεύονται όλες οι λάτρεις της μόδας - μέσα στους επόμενους μήνες θα τις δούμε να τα απογειώνουν στα street styles τους. Αν θέλετε να «σπάσετε» τη μονοχρωμία, μπορείτε να επιλέξετε blue items ή σχέδια με λευκά μοτίβα.

Παράλληλα, τα power suits είναι από τα κομμάτια που πλέον δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα και η ιδανική επιλογή για καθημερινά looks. Μπορεί ένα κοστούμι σε έντονο κίτρινο ή μπλε να φαντάζει μια πολύ extravagant πρόταση για πολλές από εσάς, αλλά αξίζει να σκεφτείτε ότι είναι το σύνολο εκείνο που θα κάνει το update στο στιλ σας. Συνδυάστε το απλά μ’ ένα λευκό Τ-shirt και sneakers και... είστε έτοιμες!

1

Μεταξωτό τοπ, Falconeri

2

Βιβλίο “Travel by Design” της Assouline

3

Nighttime oil της Skin Caviar, La Prairie (Hondos Center Apollonia Politia)

4

Eσώρουχο, Inistimissimi

5

Δαχτυλίδι Big Luna με χρυσό και διαμάντια Lito, Link

6

Σορτς, Regalinas

7

Φόρεμα Dolce & Gabbana, Grigio

8

Φουλάρι Etro, Intervista

9

Δερμάτινη τσάντα Max Mara, Max Mara Boutique

Κεντρική Φωτογραφία: Αριστερά: Isabel Marant, δεξιά: Hermes

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022