fbpixel

Search icon
Search
Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι makeup artists που αξίζει να τους κάνετε follow στο Instagram
MAKE UP

Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι makeup artists που αξίζει να τους κάνετε follow στο Instagram

Τα μακιγιάζ τους αποτελούν πηγή έμπνευσης


Τα ονόματά τους είναι συνώνυμα αυτού που λέμε αψεγάδιαστο μακιγιάζ, έχουν συνεργαστεί με τους διασημότερους celebrities και τα makeup looks που δημιουργούν είναι τόσο αξιοθαύμαστα, που περνάμε ώρες στο Instagram χαζεύοντάς τα. Ο λόγος για τους πιο επιδραστικούς και πετυχημένους makeup artists, που συγκεντρώνουν χιλιάδες followers στα social media και δικαίως, αφού οι γνώσεις και οι τεχνικές τους είναι μοναδικές, αποτελεσματικές και άκρως αγαπητές από το γυναικείο κοινό. Μάλιστα, μέσα από τους λογαριασμούς τους δε διστάζουν να μοιραστούν με τους ακολούθους τους μερικά από τα δικά τους μυστικά ομορφιάς. 

Δείτε ποιοι είναι κι ετοιμαστείτε να πατήσετε το follow, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Mario Dedivanovic

mario.jpg

Image Source: @makeupbymario

Είναι ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian, αυτός που ευθύνεται για τα πανέμορφα και αψεγάδιαστα looks της γνωστής επιχειρηματία σε κάθε της εμφάνιση, και συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια followers στο instagram. Μάλιστα, έκανε διάσημη την τεχνική του contouring στο πρόσωπο, μια μέθοδο που όλο και περισσότερες γυναίκες λατρεύουν και υιοθετούν χρόνο με τον χρόνο. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε κι εσείς με τον σωστό τρόπο, ακολουθήστε τον αμέσως. 

Pat McGrath

pat.jpg

Image Source: @patmcgrathreal

Η Βρετανίδα makeup artist, που έχει κάνει το instagram να παίρνει φωτιά από τα likes των ακολούθων της, φημίζεται για τα λαμπερά μακιγιάζ της. Οι 2,7 εκατομμύρια followers της λατρεύουν τα ολιγόλεπτα videos που δημοσιεύει, στα οποία δείχνει πώς να δημιουργήσετε βήμα-βήμα εντυπωσιακά eye makeup looks, ενώ μετρά και πετυχημένες συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως Prada και Miu Miu. Η ίδια, μάλιστα, διαθέτει και δική της σειρά καλλυντικών -ειδικά οι παλέτες ματιών γίνονται ανάρπαστες. 

Sir John

sirjohn.jpg

Image Source: @sirjohnofficial

Είναι ο προσωπικός makeup artist της Beyonce, η οποία τον εμπιστεύεται για τα πάντα, από τις συναυλίες και τα βίντεοκλιπ της μέχρι και τις φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά, οπότε, όπως καταλαβαίνετε τα looks του είναι ιδιαίτερα, λαμπερά και σαγηνευτικά. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με περίφημους οίκους και brands ομορφιάς, όπως Yves Saint Laurent και Estee Lauder. Το σήμα κατατεθέν του είναι η ικανότητά του να συνδυάζει πολλά και διαφορετικά χρώματα μαζί. 

Patrick Ta

patrickta.jpg

Image Source: @patrickta

Θα τον δείτε να φιγουράρει σε πολλά από τα videos της ηθοποιού Shay Mitchell στο YouTube παρουσιάζοντας υπέροχα μακιγιάζ, ενώ με ένα scroll down στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε μερικές από τις δημιουργίες του σε μοντέλα και ηθοποιούς, που ορκίζονται στη δουλειά του! Το βασικότερο για τον Patrick Ta, με 1,5 εκατομμύρια followers, στο μακιγιάζ είναι η βάση του προσώπου, που πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αλαβάστρινη, αλλά και οι λάμψεις, γι' αυτό φροντίζει να συνδυάζει κρεμώδη με powdery highlighters. 

Hung Vanngo

hung.jpg

Image Source: @hungvanngo

Είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα μοναδικά beauty looks της τραγουδίστριας Selena Gomez, ενώ έχει συνεργαστεί και με άλλες stars, όπως Jennifer Lopez, Kaia Gerber και Karlie Kloss. Ο νούμερο ένα κανόνας του είναι ο μινιμαλισμός στο μακιγιάζ, οπότε φροντίζει να χρησιμοποιεί ελάχιστα προϊόντα και ελαφριές υφές, ενώ για τις φωτογραφίες του στο Instagram επιλέγει το φυσικό φως. Έτσι πιστεύει ότι φαίνεται πιο όμορφο το makeup. Ο Hung Vanngo μετρά πάνω από 1 εκατομμύρια ακολούθους, ενώ στο πελατολόγιό του συναντάμε τις Bella Hadid, Joan Smalls και πολλές stars ακόμα! 

Κεντρική φωτογραφία: by Pat McGrath