fbpixel

Search icon
Search
Αυτό το ελληνικό brand δημιουργεί τα πιο μοναδικά κοσμήματα και καπέλα με μια ιδιαίτερη limited φιλοσοφία
MAGAZINE

Αυτό το ελληνικό brand δημιουργεί τα πιο μοναδικά κοσμήματα και καπέλα με μια ιδιαίτερη limited φιλοσοφία

Συζητώντας με την Κρυσταλλία Παπακωνσταντίνου, owner του brand Kristallia


Ένα ταξίδι στο Μιλάνο καθόρισε την ενασχόληση της Κρυσταλλίας Παπακωνσταντίνου με το κόσμημα. Μετονομάζοντας το brand της από Lithos σε Kristallia, σήμερα δημιουργεί και τα πιο υπέροχα καπέλα, ακολουθώντας μία ιδιαίτερη limited φιλοσοφία.

Πού στηρίζεται η σχεδιαστική σας προσέγγιση; 

Σε δύο αντίθετες δυνάμεις. Από τη μία, στο minimal στιλ με elegant στοιχεία και, από την άλλη, στα έντονα, εκκεντρικά κοσμήματα. Έτσι, προσπαθούμε να καλύψουμε το ευρύ φάσμα της ανθρώπινης έκφρασης. Αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα του καθενός, δημιουργούμε ξεχωριστά και περιορισμένα σχέδια, εισάγοντας το κοινό μας στον κόσμο του luxury style. Η φιλοσοφία μας ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να «κοσμήσει» μια εμφάνιση μας οδηγεί να δημιουργούμε κοσμήματα που συνδυάζονται με άλλα είδη, όπως τα handmade painted Panama hats που φτιάχνουμε. Μέσω αυτών, στοχεύουμε στην εύρεση ενός στιλ που εκφράζει αυθεντικά το άτομο, ανεξάρτητα από τις τάσεις.

Μιλήστε μας για τα καπέλα σας, που πράγματι ξεχωρίζουν...

Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, ζωγραφισμένο στο χέρι από εμάς, και δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, ενισχύοντας έτσι την αποκλειστικότητα και την αυθεντικότητα του κάθε κομματιού, αλλά και την πλήρη αντανάκλαση της ατομικής προσωπικότητας αυτού που το φοράει. Τα καπέλα μας διακρίνονται από την τριχρωμία και τα αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια, ενώ συνοδεύονται πάντα από τρέσες, κοσμήματα ή φτερά.

2portrait.jpg
Κρυσταλλία Παπακωνσταντίνου


Τι
χαρακτηρίζει τη νέα σας συλλογή; 

Τα έντονα, ασύμμετρα και επιβλητικά κοσμήματα, καθώς και οι προτάσεις για το layering πολλών ανόμοιων λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων. Τα κομμάτια μας συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και τεχνικές, όπως λεία, σφυρηλατημένα ή ακαθόριστα σχέδια, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks.

Προς τα πού εστιάζετε στο μέλλον; 

Για εμάς, το πιο ανατρεπτικό σχέδιο ήταν το πρόσφατο rebranding του “Lithos Jewels by Kristallia Papakonstantinou” σε “Kristallia”, με ένα ολοκληρωτικό makeover του λογότυπου και του ονόματος του brand. Αυτή η αλλαγή όχι μόνον αναζωογόνησε την εικόνα μας, αλλά ενίσχυσε τη φιλοσοφία μας. Πλέον, επεκτεινόμαστε και στον χώρο του ανδρικού κοσμήματος, με limited και minimal σχέδια, ενώ στόχος μας είναι να μπορέσει το κοινό να μας βρίσκει σε περισσότερα νησιά. Προς το παρόν, συνεργαζόμαστε με το κατάστημα Alterego Mykonos και φέτος ξεκινά η συνεργασία μας και με την Aelia Boutique στη Μήλο. Tέλος, ετοιμαζόμαστε για τη δημιουργία μιας boutique στη Νέα Παραλία, που θα φιλοξενεί την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Kristallia.

Από τη νέα συλλογή

amm9586.jpg

Thekelias Gold | BUY HERE

amm3398.jpg

Veneto Gold | BUY HERE

amm9617.jpg

Naya Gold | BUY HERE

Info

www.kristallia.gr

Facebook, instagram & Tik-Tok: kristalliadesigns

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024