fbpixel

Search icon
Search
Aυτό είναι το μυστικό για φυσικά ζουμερά και υπέροχα χείλη
MAGAZINE

Aυτό είναι το μυστικό για φυσικά ζουμερά και υπέροχα χείλη

Μιλήσαμε με τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Όλγα Χριστοφορίδου για το απόλυτο lip filler


Tι απασχολεί τις γυναίκες που έχουν αποφασίσει να διορθώσουν το σχήμα των χειλιών τους; 

Τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και συμμετρικό με το πρόσωπό τους. Καμία γυναίκα δε θέλει πια υπερβολές. Αντίθετα, η φυσική όψη είναι εκείνη που τους χαρίζει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης, θέλουν η όλη διαδικασία να γίνει γρήγορα, ανώδυνα, με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης και με αποτελέσματα που θα φανούν άμεσα.

Πόσο ουτοπική είναι αυτή η επιθυμία; 

Καθόλου. Αρκεί να επιλέξουν κάποιον γιατρό με κατάλληλη εμπειρία και να ενημερωθούν για το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Η διόρθωση του όγκου των χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικού οξέος είναι ευρέως διαδεδομένη και αποδεκτή. Είναι σημαντικό, όμως, ο ειδικός να διαθέτει πείρα στην εφαρμογή τους και να προτιμά ασφαλή προϊόντα, από brands που έχουν επενδύσει χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξή τους και φυσικά να υπάρχουν και οι μελέτες που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά τους.

Αυτό που επιλέγω εγώ για τους θεραπευομένους μου είναι το Restylane Kysse, ένα απόλυτα καινοτόμο προϊόν, που έχει την ικανότητα να δώσει ταυτόχρονα όγκο, αλλά και σχήμα στα χείλη, χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική τους όψη και αίσθηση.

doc2.jpg

Μιλάμε για το πρώτο ζητούμενο, δηλαδή, το φυσικό αποτέλεσμα;

Ακριβώς. Στο ιατρείο μου είναι βασική αρχή μας να διατηρείται η φυσική αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου και ιδιαίτερα στα χείλη, καθώς αυτά είναι στο κέντρο του. Για τον λόγο αυτό προτιμώ το Restylane Kysse, που έχει τη δυνατότητα να «προσαρμόζεται» καλά στους ιστούς των χειλιών, χαρίζοντας έτσι φυσικό αποτέλεσμα, όχι μόνο στην όψη, αλλά και την αίσθηση. Είναι σημαντικό οι ίδιες οι γυναίκες να νιώθουν αυτήν τη φυσικότητα, όχι απλώς να τη βλέπουν οι άλλοι.

Πόσο επώδυνη είναι η εφαρμογή του; 

Για να είναι ανώδυνη η διαδικασία, 10΄ πριν από την έγχυση εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στη θεραπευόμενη περιοχή. Το Restylane Kysse περιέχει, επίσης, την αναισθητική ουσία λιδοκαΐνη, κι έτσι σε συνδυασμό με την κρέμα ο ασθενής έχει μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία.

Και πόσο διαρκεί το υαλουρονικό στα χείλη; 

Η διάρκειά του ποικίλλει και μπορεί να φτάσει έως και 12 μήνες με τη χρήση του ιδανικού προϊόντος. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι ασθενείς, μόλις τα αποτελέσματα είναι ολοκληρωτικά εμφανή, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή τους, βελτιώνει τη διάθεσή τους και τους κάνει να νιώθουν ιδιαίτερα ελκυστικοί και θελκτικοί.

doc-M3gYp.jpg

Ευχαριστούμε τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Όλγα Χριστοφορίδου, απόφοιτο Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με ειδικότητα από ΝΔΑΝ Θεσσαλονίκης, για τις πληροφορίες. Το ιατρείο της λειτουργεί από το 2000, με πλήρη εξοπλισμό και αντικείμενο την Αισθητική Ιατρική.

Info: 17 Νοέμβρη 16, Πυλαία, τηλ. 2310 913546, www.dermadestination.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021