fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το haircut που θα ανυπομονείτε να κάνετε το φετινό φθινόπωρο
HAIR & NAILS

Αυτό είναι το haircut που θα ανυπομονείτε να κάνετε το φετινό φθινόπωρο

6 celebrities μας δείχνουν τα δικά τους bob hairstyles


Πολλές φορές η ιδέα να κόψετε τα μακριά μαλλιά σας φαντάζει εφιάλτης, είτε γιατί θεωρείτε πως οι επιλογές των χτενισμάτων που θα έχετε μετά θα είναι περιορισμένες είτε γιατί πιστεύετε πως δε θα σας πηγαίνει το κοντό μήκος. Ωστόσο, τα λεγόμενα bob hairstyles, δηλαδή το κοντό καρέ αποτελεί μεγάλο trend αυτήν την περίοδο και όλο και περισσότερες celebrities και κορίτσια της μόδας και της ομορφιάς το προτιμούν και το συστήνουν ανεπιφύλακτα λόγω της κομψότητας που το χαρακτηρίζει. Και δικαίως, αφού αποτελεί ένα look που ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί απλώς να βρείτε το σωστό μήκος, με τη βοήθεια του hairstylist σας. Παρακάτω, λοιπόν, σας συγκεντρώσαμε όλες τις διάσημες κυρίες που το έχουν ήδη υιοθετήσει και θα σας πείσουν να κόψετε τα μαλλιά σας σαν κι αυτές!

Taylor Hill

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s fall ????y’all. Now grab your sweater & make sure you’re registered to VOTE! #nationalvoterregistrationday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill) στις


Το διάσημο μοντέλο ανέβασε πρόσφατα στο Instagram το νέο της hair look, που υπακούει στους κανόνες της μόδας και της πάει φοβερά. Ο λόγος για το bob hairstyle της που της προσδίδει μια γαλλική φινέτσα και κομψότητα, και ήδη λατρεύουμε και σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε και στα δικά μας μαλλιά. Plus, μπορείτε να υιοθετήσετε εξολοκλήρου το hairstyle της, αφού και αυτό το απίστευτο caramel χρώμα είναι τρομερό!

Jill Kortleve

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ok. Bonjour @chanelofficial ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jill Kortleve (@jilla.tequila) στις


Η Jill Kortleve είναι το μοντέλο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και όχι άδικα αφού το απαράμιλλο στιλ της, η plus size εμφάνισή της και το απίστευτο πρόσωπό της έκαναν φωτογράφους και κριτικούς μόδας να μη σταματάνε να την κοιτάζουν. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μονοπωλεί και το bob hairstyle της που ολοκληρώνει το look της και ήδη σκεφτόμαστε να κάνουμε και στα δικά μας μαλλιά. 

Dua Lipa


Φυσικά, από τη λίστα με τις διάσημες που λατρεύουν το bob hairstyle δε θα μπορούσε να λείπει και η Dua Lipa, η οποία επιμένει σε αυτό το χτένισμα εδώ και πολλά χρόνια πείθοντας όλο και περισσότερα κορίτσια να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά και να ακολουθήσουν τα χνάρια της. Μπορείτε είτε να μιμηθείτε κι εσείς το παράδειγμά της και να επιλέξετε ένα μακρύ καρέ με αφέλειες, όπως εκείνη, είτε να παραδειγματιστείτε από προηγούμενες εμφανίσεις της, όπου δεν είχε bangs. Ό,τι κι αν προτιμήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως stylish. 

Alexa Chung


Τα κοντά μαλλιά είναι το αγαπημένο haircut και της Alexa Chung που προσπαθεί με κάθε τρόπο να το υποστηρίζει και να το ανανεώνει. Αντλώντας έμπνευση από αυτήν τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμά της και αφού κάνετε τη χωρίστρα στο κέντρο των μαλλιών σας, να προσθέσετε από δύο hair clips σε κάθε πλευρά. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως παιχνιδιάρικο και parisian chic. 

Kaia Gerber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

throwback @omega #omegamytime ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Η Kaia Gerber το τελευταίο διάστημα επιμένει στο αγαπημένο της bob hairstyle, το οποίο κάποιες φορές φροντίζει να κάνει πιο εκκεντρικό, προσθέτοντας άλλοτε ξανθά highlights και άλλοτε κάνοντας ροζ balayage. Όπως κι αν κάνει όμως το hair styling, το τελικό look παραμένει ίδιο: κομψό και fashion forward. Για να πάρετε μερικά χρόνια από πάνω σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να πιάσετε μερικές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας προς τα πίσω με ένα υπερμέγεθες hairclip ή με ένα εντυπωσιακό scrunchie. 

Lucy Boynton


H διάσημη ηθοποιός ενέδωσε στο κοντό καρέ που αναδεικνύει υπέροχα τα κατάξανθα μαλλιά της. Για να δώσετε μια edgy νότα στο hair look της, μπορείτε να αντιγράψετε την Boynton και να εφαρμόσετε αφρό στα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε χαλαρούς κυματισμούς. Για να ολοκληρώσετε το hairstyle σας, ψεκάστε αρκετή ποσότητα λακ και χαλάστε λίγο τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας.