fbpixel

Search icon
Search
Αυτή η skincare ρουτίνα καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες
MAGAZINE

Αυτή η skincare ρουτίνα καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες

Η Founder του brand Harites, Μπέρτα Καράσσο, ορκίζεται στην απλότητα, την αισθητική, τις βραβευμένες συσκευασίες και την οικολογική φιλοσοφία


Με σπουδές στον κλάδο του Creative Direction, στο Istituto Marangoni του Μιλάνου, και μεγάλη πορεία στον χώρο της μόδας, η Μπέρτα Καράσσο έστρεψε το βλέμμα της στην ομορφιά, δημιουργώντας φυσικά προϊόντα με πιστοποιημένα συστατικά περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας. Το υγιές δέρμα δε συνδέεται με τον χρόνο, το φύλο ή τα στάδια ζωής, αλλά με τη φροντίδα και την αυτοαποδοχή.

img-3054.jpeg

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία του brand Harites;

Σπούδασα και εργάστηκα για χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, και μέσα από αυτήν την πορεία συνειδητοποίησα ότι ένα look δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς ένα υγιές δέρμα και ένα απλό make-up. Αναγνωρίζοντας ως καταναλωτής πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η ρουτίνα ομορφιάς για πολλούς ανθρώπους, γεννήθηκαν οι Harites.

Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα σας;

Στις Harites, η φιλοσοφία μας βασίζεται στις τρεις λειτουργίες που είναι απαραίτητες, για να χτίσουμε μια συνεπή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας: την προστασία, την ενυδάτωση και τη φροντίδα του δέρματος. Στόχος μας, να δημιουργούμε προϊόντα που εξελίσσονται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, να είναι σαν το λευκό t-shirt που αποτελεί την εύκολη λύση εκείνο το πρωί που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, προσφέροντας μια απλή και διαχρονική λύση στην καθημερινή φροντίδα.

Μιλήστε μας για τις καινοτομίες που έχετε τελευταία αναπτύξει.

Οι συνθέσεις μας συνδυάζουν βιοτεχνολογία και φυτικής προέλευσης συστατικά, όπως το κρητικό φραγκόσυκο, για να προσφέρουν προστασία από ρύπους, ενυδάτωση και θρέψη, και να θωρακίσουν την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και οι κλιματικές αλλαγές. Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στην οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενες φόρμουλες και eco-conscious συσκευασίες.

The Products

Το καθαριστικό

1-TsQgl.jpg

Catharis Gel Cleanser: Με συστατικά κατά 94,39% φυσικής προέλευσης, οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, αυτό το απαλό υγρό καθαρισμού περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και μετατρέπεται άμεσα σε αφρό. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

Ο ενυδατικός ορός

2-g0dQx.jpg

Nectar Deep Hydration Serum: Με 96,83% φυσικά συστατικά, ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος και δερματολογικά ελεγμένος, ο ορός ενυδάτωσης έχει ελαφριά υφή και βελούδινο αποτέλεσμα. Ενυδατώνει, προστατεύει και ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό.

www.harites.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024