fbpixel

Search icon
Search
Αυτή η απλή ρουτίνα τριών βημάτων θα κάνει την επιδερμίδα σας να λάμψει
MAGAZINE

Αυτή η απλή ρουτίνα τριών βημάτων θα κάνει την επιδερμίδα σας να λάμψει

Η ZO® Skin Health παρέχει ολοκληρωμένη προσέγγιση στην περιποίηση και τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας


Το καλοκαίρι και οι διακοπές μπορεί να είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση, τα σημάδια, όμως, στο δέρμα μας είναι εμφανή. Η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή και αφυδατωμένη, ιδίως αν δεν είχε προηγηθεί και η απαραίτητη προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Τώρα είναι η στιγμή για εντατικό καθαρισμό και επαναφορά της, προκειμένου να αποκτήσει τη λαμπερή όψη που της αξίζει!

Η υγεία του δέρματος επιτυγχάνεται μόνο με τη δύναμη της Επιστήμης. Έτσι, με παρακαταθήκη το έργο του παγκοσμίου φήμης δερματολόγου Dr. Zein Obagi, η ZO® Skin Health συμβάλλει στη διόρθωση των βλαβών από περιβαλλοντικούς παράγοντες, προλαμβάνοντας εξίσου και από τη δημιουργία μελλοντικών. 

Για την επανόρθωση της επιδερμίδας προτείνει:

• Το gel καθαρισμού για κανονικό-λιπαρό τύπο δέρματος, Exfoliating Cleanser, το οποίο περιέχει εξαιρετικά λεπτούς κόκκους που καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος, αφαιρώντας τους ρύπους, την περιττή λιπαρότητα και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ η βιταμίνη Ε σε μορφή μπλε διασπώμενων κοκκίων παρέχει αντιοξειδωτική δράση για άμεση ενυδάτωση και λάμψη.

• Το must-have προϊόν για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό της επιδερμίδας, τα Complexion Renewal Pads, που είναι εμποτισμένα με σαλικυλικό οξύ - για όλους τους δερματικούς τύπους. Μειώνουν τη λιπαρότητα και αποφράσσουν τους πόρους, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Προλαμβάνουν τις εξάρσεις, επαναφέρουν την υγρασία και το pH του δέρματος, ενώ έχουν αντιοξειδωτικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες.

Βest-seller

gbl-daily-power-defense.jpg
Αντιοξειδωτικός ορός Daily Power Defense


• Το Νο. 1 προϊόν στη φροντίδα της επιδερμίδας, κατάλληλο για κάθε πάθηση και εποχή και το αγαπημένο όλων όσων επενδύουν στο skincare, τον προηγμένο αντιοξειδωτικό ορό Daily Power Defense. Με τη λεπτόρρευστη σύνθεσή του προστατεύει τόσο από περιβαλλοντικούς παράγοντες όσο και από την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης, ενυδατώνοντας και υποστη-ρίζοντας την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού. Μειώνει τα σημάδια της φλεγμονής και ενισχύει τη φυσική κυτταρική αποκατάσταση, εξασφαλίζοντας την υγεία του δέρματος.

Η χρήση αντηλιακής προστασίας είναι απαραίτητη όλο τον χρόνο. Τα αντηλιακά προϊόντα της εταιρίας ZO® Skin Health, με την αποκλειστική τεχνολογία, προστατεύουν το δέρμα από τις UVA+UVB, το υψηλής ενέργειας ορατό (HEV) μπλε φως και τις υπέρυθρες ακτίνες (IR-A), με αντιοξειδωτικά συστατικά και εκχυλίσματα που καταπραΰνουν τη θερμότητα της επιδερμίδας.

Οur products

gbl-complexion-renewal-pads-capdown-hero.jpg
Complexion Renewal Pads


gbl-exfoliating-cleanser.jpg
Gel καθαρισμού Exfoliating Cleanser




Αναζητήστε τα αυθεντικά προϊόντα της ZO® Skin Health σε πιστοποιημένα ιατρεία.

Info: zoskinhealth.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023