fbpixel

Search icon
Search
Αυτές τις γιορτές δώστε λάμψη στην επιδερμίδα σας & αισθανθείτε εσείς η πρωταγωνίστρια των εορταστικών εμφανίσεων
HEALTH

Αυτές τις γιορτές δώστε λάμψη στην επιδερμίδα σας & αισθανθείτε εσείς η πρωταγωνίστρια των εορταστικών εμφανίσεων

Ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας, δοκιμάζοντας τη θεραπεία Restylane Skin Booster


Οι γιορτές απαιτούν περισσότερη λάμψη. Μπορεί φέτος το τοπίο να είναι λιγάκι διαφορετικό, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φέρουμε τη χαρά και την αισιοδοξία στις ψυχές μας από το να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Η κάθε δυναμική γυναίκα της σύγχρονης κοινωνίας επιθυμεί να προσέξει τον εσωτερικό, αλλά και εξωτερικό κόσμο της, μέσα από μικρές κινήσεις που την κάνουν να αισθάνεται όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. 

Αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και του καινούργιου χρόνου, τη λάμψη την φέρνει το Restylane SkinBooster στην επιδερμίδα σας. Προσφέρει φυσική λάμψη που διαρκεί στο χρόνο και αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν και αυτές τις γιορτινές μέρες. Με τη δύναμη της μοναδικής τεχνολογίας της Restylane, NASHA, σας προσφέρει το φυσικό αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Εμείς, συναντήσαμε την δερματολόγο Δρ. Όλγα Χριστοφορίδου, η οποία μας εξήγησε γιατί επιλέγει το Restylane Skin Booster για τις δικές της θεραπείες. 

«Η θεραπεία Restylane SkinBooster δεν είναι μια κλασική μέθοδος αναζωογόνησης και σύσφιξης της επιδερμίδας όπως η μεσοθεραπεία. Το Restylane SkinBooster είναι ένα dermal filler υαλουρονικού οξέος, το οποίο είναι ένα ευρέος γνωστό συστατικό για την διατήρηση της υγρασίας. Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος σε μορφή ενέσιμου gel, το οποίο χορηγείται απευθείας στην επιδερμίδα, γίνεται άμεση επαναφορά της χαμένης ενυδάτωσης της επιδερμίδας από μέσα προς τα έξω.», δήλωσε η Δρ. Χριστοφορίδου.

shutterstock-515574745.jpg

Αν η επιδερμίδα σας υποφέρει από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, το άγχος αλλά και τους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, το Restylane SkinBooster θα επαναφέρει την χαμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος σας. Ως θεραπεία για το αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα συνδυάζει ιατρική γνώση και πολύτιμη εμπειρία με πάνω από 5,5 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως.

Σε ποιους απευθύνεται το Restylane SkinBooster;

Απευθύνεται σε όλους που επιθυμούν να «λάμψουν» ξανά. Επιπλέον το Restylane SkinBooster, είναι ιδανικό και για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από προβλήματα που μπορεί να έχουν τραχύ ή ανομοιόμορφο δέρμα, ατέλειες και δυσχρωμίες στο δέρμα τους. Η χαμένη λάμψη και η ομοιόμορφη επιδερμίδα επαναφέρονται με την τεχνολογία του, καθώς λειτουργεί σε βάθος στοχεύοντας στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και ενυδάτωση. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι ατέλειες από τον χρόνο, την έκθεση στον ήλιο αλλά και τα σημάδια ακμής μπορούν να αναστραφούν και η επιδερμίδα να αναπλαστεί από μέσα προς τα έξω με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος.

Πόσο διαρκεί;

Τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να διαρκέσουν έως και 12 μήνες ανάλογα με το σημείο εφαρμογής. Είναι άμεσα και η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε δέρματος. Τα αποτελέσματα μια έρευνας της Restylane έδειξαν ότι το 96% θα επαναλάμβαναν ή θα συνέχιζαν την θεραπεία. Επιπλέον, το 96% των ερωτηθέντων είπαν πως θα πρότειναν την θεραπεία Restylane SkinBooster σε φίλους. Έχοντας τόσες θετικές κριτικές από όσους έλαβαν την θεραπεία, είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη φροντίδα από τα χέρια των εξιδεικευμένων γιατρών και πως η τελική εικόνα της επιδερμίδας σας θα είναι αυτή που ονειρεύεστε.

Αυτές τις χειμερινές γιορτές κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και επαναφέρεται την χαμένη λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας με την βοήθεια του Restylane SkinBooster. Έτσι το δέρμα σας θα ακτινοβολεί για περισσότερο ώστε κάθε στιγμή να είναι μια γιορτινή μέρα των Χριστουγέννων που η επιδερμίδα σας θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής!

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.

Info

Iατρός Δερματολόγος Χριστοφορίδου Όλγα

17ης Νοεμβρίου 16, Πυλαία, Θεσσαλονίκη 555 35

Τηλ.  2310 913 546

Instagram: @olga_christoforidou| Facebook: @Dermadestination |Instagram: Restylane Greece (@restylanegr)