fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα 3 ζώδια προβλέπεται να έχουν το πιο happy καλοκαίρι
LIFE & CAREER

Αυτά τα 3 ζώδια προβλέπεται να έχουν το πιο happy καλοκαίρι

Ετοιμαστείτε για τις πιο χαρούμενες στιγμές!


Το καλοκαίρι θεωρείται γενικά ως η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, χάρη στις μεγαλύτερες ημέρες της εποχής και τις φυσικές ιδιότητες του ήλιου που ανεβάζουν τη διάθεση. Αλλά λόγω ορισμένων θετικών αστρολογικών επιρροών, μερικά ζώδια είναι πρακτικά εγγυημένα ότι θα περάσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση. Ενώ πολλοί αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να κάνουν την πρόσβαση στα συναισθήματα ευτυχίας λίγο πιο εύκολη, ο χαρούμενος πλανήτης Δίας είναι το πιο αξιοσημείωτο ουράνιο σώμα όταν πρόκειται να φέρει καλή διάθεση. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας, της τύχης και της αφθονίας και είναι γνωστός ως ο πιο ευεργετικός πλανήτης στην παραδοσιακή αστρολογία - ένας όρος που αναφέρεται στην ικανότητά του να επιφέρει μεγάλα οφέλη με τρόπο που κανένας άλλος πλανήτης δεν μπορεί να κάνει.

Ο Δίας εισήλθε στους ζωηρούς Διδύμους στις 25 Μαΐου, οπότε καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024, αυτός ο διασκεδαστικός πλανήτης θα σκορπίζει ευλογίες στα τρία ζώδια του αέρα. Θα φωτίζει μερικά από τα πιο συναρπαστικά και χαρούμενα μέρη του γενέθλιου χάρτη τους, υποσχόμενος ένα καλοκαίρι γεμάτο ευτυχία, παιχνιδιάρικη και καλή διάθεση.


Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν είστε ένα από τα τρία ζώδια που θα έχουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι φέτος..

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

shutterstock-2316402451.jpg

Όλη η επερχόμενη χρονιά είναι μια συναρπαστική περίοδος για τους Διδύμους, χάρη στον Δία που φωτίζει το ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Το καλοκαίρι του 2024 είναι ουσιαστικά το εναρκτήριο λάκτισμα αυτής της μαγικής περιόδου ανάπτυξης και καλής τύχης, οπότε να είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την χαρούμενη ενέργεια που ρέει προς το μέρος σας. Αυτό το καλοκαίρι φέρνει μερικές σημαντικές λάμψεις για τους Διδύμους, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο αισιόδοξοι για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Η προσωπικότητά σας είναι πιο μαγνητική από ποτέ, και ο Ιούλιος είναι μια φανταστική περίοδος για να αγκαλιάσετε την κοινωνική σας φύση και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου είναι άλλη μια ιδανική στιγμή για να ανακάμψετε την κοινωνική σας ζωή, οπότε βάλτε μερικά συναρπαστικά σχέδια στο ημερολόγιό σας. Εκτός του ότι έχετε τον Δία στην ομάδα σας όλο το καλοκαίρι, ο πλανήτης της Αφροδίτης θα αρχίσει να διέρχεται από την πιο παιχνιδιάρικη και παθιασμένη περιοχή του χάρτη σας από τα τέλη Αυγούστου, φέρνοντάς σας άφθονη δημιουργική έμπνευση και ρομαντικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου του καλοκαιριού.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-2316960937.jpg

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για εσάς καθώς ο Δίας θα περάσει όλη τη σεζόν στον ένατο οίκο σας. Αυτό αποτελεί πολύ καλό οιωνό για οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια, οπότε είναι μια φανταστική περίοδος για να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή απόδραση ή να κάνετε μια σπατάλη για διακοπές με τους φίλους σας. Θα αισθάνεστε γενικά αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, οπότε μπορεί επίσης να έχετε την τάση να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να κάνετε ένα άλμα πίστης προς κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό - οπότε σκεφτείτε θετικά και διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Επιπλέον, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερη γοητεία. Είναι η ιδανική στιγμή, λοιπόν, για να αναζητήσετε έναν καλοκαιρινό έρωτα ή να κάνετε ένα λαμπερό makeover. Λίγο πριν από την φθινοπωρινή ισημερία, ο αισιόδοξος Δίας θα εναρμονιστεί όμορφα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τα επίπεδα ευτυχίας σας. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

shutterstock-1773480218.jpg

Ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας όλο το καλοκαίρι, Υδροχόε, οπότε περιμένετε να κάνετε την ευτυχία νούμερο ένα προτεραιότητά σας τους επόμενους μήνες. Θα σας είναι εύκολο να μεγιστοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διοχετεύσετε περισσότερη ενέργεια στα πράγματα που πραγματικά σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση - είτε αυτό σημαίνει να δουλέψετε πάνω σε ένα έργο πάθους, να ασχοληθείτε με μια δημιουργική προσπάθεια, να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι ή να αναβαθμίσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Η έμπνευση ρέει, το ίδιο και ο ρομαντισμός, οπότε ικανοποιήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και απολαύστε τις καλές δονήσεις που έρχονται προς το μέρος σας.

Προβλέπετε και μια πρόσθετη ώθηση χαράς και ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, καθώς στις 19 Αυγούστου ανατέλλει μια ενεργητική πανσέληνος στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αγκαλιάσετε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά, ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη αρχίζει να φωτίζει τη ζώνη περιπέτειας του χάρτη σας, εμπνέοντάς σας να επεκταθείτε και να πειραματιστείτε με κάποια νέα διασκεδαστικά πράγματα στην ερωτική σας ζωή.