fbpixel

Search icon
Search
Tα 5 αξεσουάρ που δεν πρέπει να αποχωρίζεστε στις καθημερινές σας εμφανίσεις
THE LOOK

Tα 5 αξεσουάρ που δεν πρέπει να αποχωρίζεστε στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Τα σχέδια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας


Ένα σύνολο για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο πρέπει να αποτελείται από μία σειρά κομματιών. Σ’ αυτά πέρα από τα βασικά ανήκουν και τα αξεσουάρ, τα οποία «παίζουν» εξίσου σημαντικό ρόλο, πολλές φορές και μεγαλύτερο, διότι είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και καθορίζουν το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας οι τάσεις στα αξεσουάρ ίσως να μην είναι αυτό που περιμένατε, καθώς κάποια είναι ιδιαίτερα και ανατρεπτικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζει να τα εντάξετε στα σύνολά σας. Πρόκειται για όλα εκείνα τα accessories που τα fashion girls καταλήγουν να αγαπούν περισσότερο και τα προσθέτουν συνεχώς στις εμφανίσεις τους. Σκεφτείτε ότι αυτά τα κομμάτια μας βοηθούν να γίνουμε πιο δημιουργικές και να ξεχωρίσουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα εκείνα τα items που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τους κανόνες του street style και να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω!

Chunky bags

Μαζί με τις τσάντες με τα κρόσσια, αυτό το σχέδιο είναι το πιο διαδεδομένο για την περίοδο που διανύουμε αλλά και για τους επόμενους μήνες. Οι τσάντες που διαθέτουν αλυσίδα για λουράκι έχουν δείξει τη δυναμική τους από την άνοιξη. Αυτά τα designs έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας και πραγματικά δε χρειάζεται να καταβάλλουμε καμία προσπάθεια για να τα συνδυάσουμε σωστά. Αν θέλετε να έχετε πάντοτε μία ενημερωμένη εικόνα τότε πρέπει να επενδύσετε οπωσδήποτε σε μία chain bag της αρεσκείας σας.

Face masks

access-w.jpg
Image source: @leoniehanne

Αποτελεί την προσθήκη της τελευταίας στιγμής αλλά ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ της καθημερινότητας μας. Πλέον δεν υπάρχει επιλογή, διότι πρέπει να τη φοράμε τόσο σε εσωτερικούς χώρους και στο γραφείο όσο και σε εξωτερικούς. Καθώς διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο για πολλούς και διάφορους λόγους, ας προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε όσο τον δυνατόν πιο θετικά για την ψυχολογία μας. Αφού λοιπόν δε μπορούμε και δεν πρέπει να αποχωριστούμε τη μάσκα μας, διαλέξτε αυτές που σας τονώνουν τη διάθεση αλλά σας προσθέτουν και στιλ.

Scarves

access-w-1.jpg
Image source: @stylemilkshake

Τα φουλάρια πέρα από το στιλ χάριζαν και μία classy αισθητική. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να τα εντάξουμε ακόμα και σε μία χειμωνιάτικη εμφάνιση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σα ζώνη και πάνω από τα παλτό σας ή να τα δέσετε στην τσάντα σας. Μία άλλη επιλογή που προτιμούν πολύ τα it girls είναι ως head piece. Είτε διαλέξετε να καλύψετε τα μαλλιά σας είτε να τα δέσετε σ’ ένα όμορφο pony tail το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.

Gloves

access-4-1.jpg
Image source: @fashionista

Άλλη μία τάση που ταιριάζει απόλυτα με τις συνθήκες και την εποχή. Τα γάντια θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών εμφανίσεων. Θα τα συναντήσετε τόσο στην casual καθημερινή εκδοχή τους, όπως τα πολύχρωμα δερμάτινα αλλά και τα μακριά γάντια της όπερας θα έχουν μία πολύ έντονη δυναμική τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να τα φορέσετε για τις βόλτες σας ως συνέχεια του παλτό σας μακραίνοντας μ αυτόν τον τρόπο τα χέρια άρα και τη σιλουέτα σας αλλά και μαζί μ’ ένα επίσημο βραδινό φόρεμα, δημιουργώντας την απόλυτη chic εικόνα. Μη χάνετε χρόνο και επενδύστε σ’ αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Socks

Τη vintage αισθητική που κυριαρχεί εδώ και μερικές σεζόν έρχονται να συμπληρώσουν οι κάλτσες. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζοντας στην καρδιά του χειμώνα, τόσο βλέπουμε αυτό το αξεσουάρ να «συντροφεύει» πλήθος συνόλων και εμφανίσεων. Είτε είναι το στιλ της γιαγιάς μας με δαντέλες και κεντήματα είτε είναι πιο αθλητικές μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και να αναβαθμίσουν τα looks σας. Αγαπάμε να τις βλέπουμε μαζί με loafers, ολοκληρώνοντας ένα πιο formal outfit.