fbpixel

Search icon
Search
Autumn nails: Αυτά είναι τα πιο Instagrammable σχέδια που θα πάρουν αμέτρητα likes
HAIR & NAILS

Autumn nails: Αυτά είναι τα πιο Instagrammable σχέδια που θα πάρουν αμέτρητα likes

Αρχίστε ήδη να πειραματίζεστε με τη νέα σεζόν


Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, αν είστε σαν εμάς, τότε πιθανότατα σκέφτεστε τις επερχόμενες αλλαγές στη ντουλάπας σας: μπότες, σακάκια, άνετα πλεκτά και όλα όσα ακολουθούν. Τι γίνεται όμως με την τέχνη των νυχιών σας; Ενώ πιστεύουμε ακράδαντα πως όλες μπορούμε να φοράμε ότι θέλουμε, όποτε το θέλουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένα χρώματα είναι πιο φιλικά προς το φθινόπωρο από άλλα και ορισμένα σχέδια πιο επίκαιρα. 

Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε στα νύχια σας την ίδια αγάπη με την υπόλοιπη μεταβατική ρουτίνα σας, συνεχίστε το scroll down και θα βρείτε αυτά που μας εντυπωσίασαν και που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. 

Blue Tips

blue-tips.jpeg

Εάν το mininal μανικιούρ σας ταιριάζει, αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για το πέρασμα στην επόμενη εποχή. Διατηρήστε τα νύχια σας "καθαρά" ζωγραφίζοντας σε καθαρή βάση μια λεπτή γαλάζια γραμμή. Το χρώμα θα σας διατηρήσει στα καλοκαιρινά όνειρα αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα ταιριαστό για όσα έρχονται. 

Mismatch

mismatch.jpeg

Γιατί να επιλέξετε ένα χρώμα όταν μπορείτε να έχετε πολλά; Για να δημιουργήσετε αυτό το look, πιάστε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιού - από κρεμ έως πράσινο - και τολμήστε κάτι που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Δε χρειάζεται τα πάντα στη ζωή να ταιριάζουν για να δημιουργούν μια αρμονία. 

Orange and White

orange-and-white-nails.jpeg

Αυτό το μινιμαλιστικό μανικιούρ δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε όταν κάποιος σας μιλάει για απλότητα αλλά η αλήθεια είναι πως η λιτές γραμμές του το κάνουν μοναδικό και το κατατάσσουν σε αυτό το στυλ. Η χρήση του "αρνητικού χώρου", σε συνδυασμό με τις γραμμές κάνουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μοναδικό. 

Pale Pink Marble

marble-nails-pink.jpg

Μπορείτε να αγκαλιάσετε μία από τις πιο όμορφες τάσεις των νυχιών της σεζόν, ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια εμφάνιση που είναι ιδανική και για τις μέρες επιστροφής στο γραφείο. Αυτά τα όμορφα ροζ "μαρμάρινα" νύχια θα σας δώσουν τη δύναμη του ροζ χαλαζία. Μάλιστα, η αμυγδαλωτή βάση τους ταιριάζει υπέροχα. 

Traced in White

nails-white.jpg

Για να πετύχετε ένα elevated νύχι δεν απαιτείται να καλύπτετε όλα τα νύχια σας με πλήρη στρώση χρώματος. Εδώ, μπορείτε να δείτε πώς μπορούν να φαίνονται εκπληκτικά με ένα από λευκό περίγραμμα και καλά τοποθετημένους πολύτιμους λίθους και κουκκίδες. Αν, λοιπόν, αγαπάτε την υπερβολή, αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εσάς. 

Black French Tips

nails-black-french.jpg

Μια άλλη επιλογή είναι να μετατρέψετε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα με τη μαύρη άκρη. Αν και μπορεί να σας φαίνεται ιδιαίτερα "dark" είναι σίγουρο πως με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα ταιριάξει σε κάθε σας εμφάνιση, επίσημη και μη.