fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο απόλυτος, ανανεωμένος προορισμός για να βρείτε τα πιο hot right now décor items για το φθινόπωρο
INTERIORS

Αυτός είναι ο απόλυτος, ανανεωμένος προορισμός για να βρείτε τα πιο hot right now décor items για το φθινόπωρο

Στο πλήρως ανακαινισμένο Praktiker οι προτάσεις διακόσμησης ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη αισθητική τους


Η νέα σεζόν μπαίνει δυναμικά κι εμείς την υποδεχόμαστε με θετική ενέργεια και αισιόδοξη ματιά, αφού μας φέρνει κοντά σε όσα αγαπάμε. Το σπίτι και όλοι οι προσωπικοί μας χώροι αποτελούν τον Νο1 προορισμό μας για το φετινό φθινόπωρο, το οποίο μας γεμίζει με ζεστασιά και διάθεση για φιλοξενία. Τι καλύτερο λοιπόν, από μια συνολική ανανέωση που μπορεί να μεταμορφώσει την κατοικία μας και να τη μετατρέψει σε ένα αγαπημένο και stylish περιβάλλον, το οποίο δε θα αποχωριζόμαστε. 

Όταν μιλάμε για διακόσμηση, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο συνδυασμός κομψότητας και χρηστικότητας. Στα Praktiker αυτή η σύζευξη γίνεται πραγματικότητα. Μέσα από το νέο ανακαινισμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μάλιστα γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας, καταφέρνει και δίνει έμπνευση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη διάθεσή μας για αλλαγές. Έχοντας φρέσκια όψη και προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία shopping θα σας πείσει πως η καινούρια εικόνα του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα της εταιρίας, που γνωρίζει καλά τον κόσμο των επίπλων και της διακόσμησης. Με αμέτρητες ιδέες διακόσμησης, εκεί θα βρείτε όλα όσα επιθυμείτε σε décor items, αλλά και φυσικά μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα επίπλων και διακοσμητικών, που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του απόλυτου φθινοπωρινού interior design. 

305-furniturev.jpg

Mάλιστα, οι πλήρως ανανεωμένοι χώροι του καταστήματος θα σας ενθουσιάσουν με μοναδικές γωνιές, όπου θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις σε έπιπλα και είδη σπιτιού, όπως επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στη σύγχρονη έκθεση επίπλων και μπάνιου, που βρίσκoνται στο εσωτερικό. Όλα όσα αναζητάτε για τη συνολική αναβάθμιση της κατοικίας σας είναι εδώ, καθώς μπορείτε να επιλέξετε τις πιο εξεζητημένες προτάσεις σε αξεσουάρ και διακοσμητικά, στο ειδικό Deco τμήμα του ανακαινισμένου Praktiker. 

Έχοντας ως γνώμονα την εκσυγχρονισμένη αισθητική και την υψηλή ποιότητα, το ανακαινισμένο Praktiker χαρίζει στον επισκέπτη ακαταμάχητες προτάσεις για να αναβαθμίσει το εσωτερικό της κατοικίας του, και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Ανακαλύπτοντας δεκάδες ιδέες, που αφορούν όλους τους χώρους του σπιτιού σας, ξεκινήστε από το λατρεμένο living room, συνεχίστε με την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και φυσικά το μπάνιο.

Garden Experts

prk-0013.jpg

Μιλώντας για διακόσμηση, δε θα έπρεπε να παραλείπουμε τις φανταστικές επιλογές που προσφέρουν τα Praktiker σε ό,τι αφορά τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας. Αναβαθμίστε έναν από τους πιο αγαπημένους μας χώρους για το φθινόπωρο, προσδίδοντάς του στιλ, κομψότητα και φυσικά χρηστικό χαρακτήρα. Επιλέξτε ανάμεσα από stylish έπιπλα κήπου, φωτιστικά και διάφορα άλλα διακοσμητικά που θα αναδείξουν το exterior της κατοικίας σας στον απόλυτο προορισμό σας για φέτος. 

First things first

0628.jpg

Η ανανέωση έρχεται από μέσα μας, και πράγματι αυτήν την περίοδο που το σπίτι μας γίνεται ο πιο must προορισμός για εμάς και τους αγαπημένους μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να την πετύχουμε από το να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών και να περιηγηθούμε στις προτάσεις τους. Ξεκινώντας από το καθιστικό, στο ανανεωμένο Praktiker θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένες γωνιές, οι οποίες σας προτείνουν in fashion και μοντέρνες προτάσεις σε ό,τι αφορά τα διάφορα είδη διακόσμησης. Επιλέξτε ανάμεσα από Urban Design, Cozy Chic & Posh Retro στιλ διακόσμησης και ανακαλύψτε υπέροχες ιδέες για το πώς να συνδυάσετε σωστά τα έπιπλα και τα διακοσμητικά των χώρων σας για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

0611.jpg

Συνεχίστε με τον χώρο της κουζίνας, μπάνιου και φυσικά των υπνοδωματίων. To νέο κατάστημα Praktiker έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε, αφού εκτός από σύγχρονες interior ideas, που συμπεριλαμβάνουν καινοτόμες προτάσεις υλικών και υφών, όπως το ξύλο και ο γρανίτης, σας δείχνει πώς να διαμορφώσετε φιλόξενους και ζεστούς χώρους που θα δώσουν πνοή ανανέωσης στην κατοικία σας.

Details 

0638.jpg

Είναι γεγονός πως η επιτυχία κρύβεται στις λεπτομέρειες. Στα Praktiker θα εξερευνήσετε τις πιο ακαταμάχητες και ενημερωμένες προτάσεις διακόσμησης, «ντύνοντας» τα δωμάτιά σας με τα πιο hot right now décor items της φετινής σεζόν. Περιηγηθείτε ανάμεσα από stylish μαξιλάρια που θα στολίσουν τους καναπέδες και το κρεβάτι σας. Γνωρίστε καλύτερα τη δύναμη των κουρτινών και των χαλιών, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών, που αν επιλεχθούν στα κατάλληλα χρώματα καταφέρνουν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση της κατοικίας σας. Στο τμήμα Deco επίσης, θα ανοιχτεί μπροστά σας ένας νέος κόσμος φινετσάτων διακοσμητικών και αξεσουάρ, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διαμόρφωση του σπιτιού σας. Ανάμεσα από μοναδικά σερβίτσια, καλάθια, κηροπήγια και πολλά ακόμα key items που θα δένουν αρμονικά με όλους τους χώρους σας, διαλέξτε τα αγαπημένα σας και δείτε το interior σας να αλλάζει! Μην ξεχνάτε επίσης, ότι στο κατάστημα θα μάθετε τα πάντα για τις καινούριες τάσεις στα χρώματα του φθινοπώρου για το 2020. Μέσα από εντυπωσιακές γωνιές που υμνούν το σύγχρονο design θα ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να τα συνδυάσετε, σε ποια items ταιριάζουν καλύτερα και πώς μπορείτε να τα εισάγετε κι εσείς με επιτυχία στους χώρους σας.

Παρακολουθήστε τη βόλτα μας στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Praktiker στη Θεσσαλονίκη, περιηγηθείτε στους νέους χώρους του και εμπνευστείτε από τις μοναδικές προτάσεις που ξεχωρίσαμε για εσάς:

Τολμήστε να φέρετε την ανανέωση στον χώρο που βρίσκεται πιο κοντά στην καρδιά σας, επενδύοντας στις προτάσεις των ειδικών! 

Ιnfo: Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 34, Πυλαία-Χορτιάτης, Θεσσαλονίκη, Site: Praktiker