fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο απλός έλεγχος μακροζωίας που πρέπει να κάνετε
MAGAZINE

Αυτός είναι ο απλός έλεγχος μακροζωίας που πρέπει να κάνετε

O έλεγχος του εντερικού μικροβιώματος στο Κέντρο Πρόληψης, Διατροφής και Ευεξίας Personal Wellness είναι μονόδρομος


Αν αναζητάτε το μυστικό της μακροζωίας και της υγιούς γήρανσης, τότε ο έλεγχος του εντερικού μικροβιώματος στο Κέντρο Πρόληψης, Διατροφής και Ευεξίας Personal Wellness είναι μονόδρομος. Είναι από τους πιο σημαντικούς, που αποδεικνύει ότι η πρόληψη είναι τελικά η καλύτερη θεραπεία.

Είναι ο «δεύτερος εγκέφαλος» του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι, αποκαλεί η επιστημονική κοινότητα το έντερο, καθώς έχει αποδειχτεί η σύνδεση μεταξύ του εντέρου με τον εγκέφαλο και το πώς το μικροβίωμα του πρώτου μπορεί να διαταράξει την ψυχική υγεία και ισορροπία. Επιπλέον, οι συνεχείς σύγχρονες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το εντερικό μικροβίωμα έχει άμεση σχέση με την πρόληψη του βάρους, το ανοσοποιητικό σύστημα, το οξειδωτικό στρες, το άγχος, την κατάσταση του δέρματός μας, τον κακό ύπνο, την κόπωση και την εμφάνιση κάποιων ασθενειών. Εάν, λοιπόν, θέλετε να είστε και να φαίνεστε υγιείς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η κατάσταση του εντερικού μικροβιώματός σας.

Ο έλεγχος που οφείλετε να κάνετε

Στην Personal Wellness, ο έλεγχος του εντερικού μικροβιώματος αποτελεί το Α και το Ω στην πρόληψη. Με τεχνολογίες αιχμής ξεκλειδώνει τα μυστικά του ανθρωπίνου σώματος, προσφέροντας μια εξαιρετικά εντυπωσιακή, ολιστική εμπειρία και φροντίδα. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και χαρτογραφεί το βιολογικό σας προφίλ. Έπειτα, μετά τις αναλύσεις, εξατομικεύει το σχέδιο δράσης με εξειδικευμένα διατροφικά προγράμματα, lifestyle συστάσεις και αλλαγές στις συνήθειες του τρόπου ζωής σας, που βελτιώνουν την υγεία του εντέρου σας, στηρίζοντάς σας καθόλη τη διάρκεια, προκειμένου να γίνετε η βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σας.

prevention.jpg

Γιατί σας αφορά ο έλεγχος του εντερικού μικροβιώματος σας;

Επειδή:

• Οφείλετε να γνωρίζετε την κατάσταση του εντερικού μικροβιώματός σας προκειμένου να ακολουθήσετε στοχευμένη διατροφή, βάσει των αναγκών που θα προκύψουν από τον έλεγχό του.

• Έχετε ως προτεραιότητά σας την πρόληψη, και θέλετε να προλάβετε καταστάσεις υγείας, όπως είναι η παχυσαρκία, οι διαταραχές σακχάρου, η δυσλιπιδαιμία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι εκφυλιστικές ασθένειες κ.ά.

• Αντιμετωπίζετε συμπτώματα ή/και χρόνια προβλήματα υγείας όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, φουσκώματα και δυσπεψία, και προτιμάτε τη συμπληρωματική και ολιστική προσέγγιση τους μέσω της εξατομικευμένης διατροφής και άσκησης.

• Θέλετε να επαναφέρετε τη χαμένη ισορροπία του εντερικού μικροβιώματός σας ή να διατηρήσετε την επιθυμητή του σύνθεση, για να παραμείνετε υγιείς.

Εκτός από τον έλεγχο του εντερικού μικροβιώματος, η Personal Wellness προτείνει και τον έλεγχο των τελομερών. Καθώς γερνάμε, τα τελομερή, τα προστατευτικά καπάκια στα άκρα των χρωμοσωμάτων, μειώνονται σε μήκος και τότε μιλάμε για κυτταρική γήρανση. Η εξέτασή τους αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για την πραγματική βιολογική-κυτταρική ηλικία και παρέχει ενδείξεις σχετικά με το πόσο γρήγορα γερνάει ο οργανισμός σας και πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίζει τον χρόνο.

Ανάγκη και όχι πολυτέλεια

Ανακαλύψτε από σήμερα κιόλας τον εκλεπτυσμένο χώρο της Personal Wellness και τα εξειδικευμένα προγράμματα ευεξίας, εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας, που αφορούν στη μακροζωία, την υγεία του εντέρου, στη διαχείριση βάρους και πολλά άλλα και κάντε ένα δώρο πρόληψης στον εαυτό σας, όχι μόνο γιατί το αξίζετε αλλά γιατί είναι αναγκαίο. Ζήστε πολύ, ζήστε καλά, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας!

Info: Εθνικής Αντιστάσεως 8, Καλαμαριά, τηλ.: 2311 119200, www.personalwellness.health, Facebook: Personal Wellness, Instagram @personalwellness.health

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024