fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Αυτό είναι το beauty brand που δίνει στην Ομορφιά νέο νόημα

Το Grown Alchemist κάνει την ολιστική αντιμετώπιση πιο φυσική από ποτέ


Αυτό είναι το beauty brand που δίνει στην Ομορφιά νέο νόημα

Αναλύοντας την επιδερμίδα και τις ανάγκες της οι συνισταμένες οδηγούν σε μια απλουστευμένη μορφή της σημερινής πραγματικότητας. Αυτή που επιβάλει φυσικά συστατικά, νέες γενιές συνθέσεων, αποτελεσματικότερα προϊόντα και ουσιαστική βιωσιμότητα. Δηλαδή, όλα όσα ακούν στο όνομα Grown Alchemist. H εταιρία αυτή με δημιουργούς τους Αυστραλούς Keston and Jeremy αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς. 

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να συνδυάσουν το πάθος τους για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων. Στην πορεία των ερευνών τους ανακάλυψαν μια πρωτοποριακή έρευνα που απέδειξε ότι η συνεχής χρήση φυσικών δραστικών συστατικών βελτίωσε άμεσα την υγεία των κυττάρων του δέρματος, βελτιστοποιώντας τη λειτουργία του δέρματος και κατά συνέπεια αντιστρέφοντας τα σημάδια γήρανσης.

Συνδυασμός βιολογίας και κοσμητολογίας 

download-19.jpg

Μιλώντας με σύγχρονους beauty όρους όλα βασίζονται στον καθαρισμό, στο detox και στην ενεργοποίηση. Αν δεν σας φτάνει αυτό τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις -πρώτης γραμμής- τεχνολογίες αντιγήρανσης που αποτελούν ένα συνδυασμό πραγματικής έρευνας και απόλυτης εξειδίκευσης. Άλλωστε, η ομάδα των χημικών που βρίσκονται πίσω από όλα επιδιώκουν να μεταμορφώσουν το δέρμα σας από μέσα προς τα έξω. Τα βοτανικά εκχυλίσματα μετατρέπονται σε φυσικά και παράλληλα αποτελεσματικά προϊόντα. Τα επιστημονικά προηγμένα φυσικά συστατικά, με ιδιότητες κυτταρικής ανανέωσης, γίνονται πρώτη γραμμή και όροι όπως «νευροπεπτίδια», «τετραπεπτίδια», «τοκοτριενόλες» και προηγμένες υγροσκοπικές δραστικές ουσίες συμβάλουν άμεσα στην περιποίηση της επιδερμίδας σας. Με απλά λόγια, αναζωογόνηση και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τελικά ποιο είναι το μυστικό τους

gra0372-hydra-gel-hand-sanitiser-hyaluronan-corallina-extract-500ml-lifestyle.jpg

Ακριβώς επειδή τα συστατικά του Grown Alchemist είναι φυσικά, όλα τα προϊόντα του είναι συμβατά με τη βιολογία του σώματος. Το σώμα καταπολεμά έμφυτα, ό,τι αντιλαμβάνεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών οι οποίες, όπως γνωρίζουμε, συμβάλουν στη γήρανση της επιδερμίδας. 

Η πλούσια υφή και η ενυδάτωση είναι δεδομένα και αφήνουν την επιδερμίδα πιο αναζωογονημένη από ποτέ. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επικεντρωθείτε σε προϊόντα για τα πρόσωπο, για τα χείλη καθώς και για ολόκληρο το σώμα. Η ultra-luxurious προσέγγιση που θα σας χαρίσουν θα δώσει ιδανικά αποτελέσματα ακόμη και στην πιο ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Το εκπληκτικό είναι πως θα δείτε ακόμη και τα μαλλιά σας να γίνονται πιο λαμπερά από ποτέ. 

Συμφιλίωση με τις απαιτήσεις του σήμερα

gra0378-anti-bacterial-hand-cream-tea-tree-extract-cedarwood-ylang-ylang-65ml-lifestyle-4.jpg

Στον καιρό της πανδημίας, περισσότερο από ποτέ, οι ανάγκες των χεριών σας φαίνεται να είναι αυξημένες. Το συνεχές πλύσιμο μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και ξηρότητα στην επιδερμίδα της συγκεκριμένης περιοχής. Θα χρειαστείτε λοιπόν την ιδανική hand cream που θα απλώνετε στα χέρια σας κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με νερό ή αντισηπτικά υγρά και μαντηλάκια. H νέα ξεχωριστή Anti-bacterial Hand Cream Grown Alchemist με τη μινιμαλιστική συσκευασία είναι πρωτοποριακή, μη λιπαρή κρέμα χεριών, σχεδιασμένη με αντιβακτηριακά και καταπραϋντικά συστατικά. Ενυδατώνει σε βάθος τα χέρια σας και προσφέρει αίσθηση απαλότητας και άνεσης στην επιδερμίδα. 

gra0378-anti-bacterial-hand-cream-tea-tree-extract-cedarwood-ylang-ylang-65ml-swatch.jpg

Τα ενεργά συστατικά της που αποτελούνται από εκχύλισμα τσαγιού, ξύλο κέδρου και ylang ylang γίνονται το καλύτερο μέσο προστασίας. Μάλιστα, το φυτικό έλαιο candia προστατεύει αισθητά τα χέρια σας από μικρόβια και περιβαλλοντικούς παράγοντες που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση. Ενυδάτωση, καταπραϋντικές ιδιότητες, αντιφλεγμονώδη δράση και αντιβακτηριακή προστασία γίνονται ο δικός σας σήματος μέσα από ένα σωληνάκι. 

Προστασία στο μέγιστο

gra0372-hydra-gel-hand-sanitiser-hyaluronan-corallina-extract-500ml-2.jpg

Φυσικά, η συμφιλίωση με τις σύγχρονες απαιτήσεις δε σταματά εδώ. Τα αντισηπτικά προϊόντα του brand -που κυκλοφορούν ήδη από το Σεπτέμβριο, κάνουν level-up ξεφεύγοντας από τις παραδοσιακές συνθέσεις που περιέχουν αποκλειστικά αιθυλική αλκοόλη. Έχουν ως στόχο να μη στεγνώσουν τα χέρια και περιέχουν υαλουρονάνη και αντιοξειδωτικά για άμεση απολύμανση. Η αιθυλική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο εξολοθρεύει τα βακτήρια, ενώ η υαλουρονάνη αυξάνει αισθητά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Το λάδι καρύδας απελευθερώνει τριγλυκερίδια που μαζί με το μάραθο απομακρύνουν τις ακαθαρσίες. Το έλαιο γλυκού πορτοκαλιού αποκαθιστά την ισορροπία στην επιδερμίδα, ενώ το έλαιο γλυκού αμυγδάλου ενισχύει την περιεκτικότητα των λιπιδίων στην επιδερμίδα και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας. Η καλέντουλα παρέχει φλαβονοειδή που καταπραΰνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα. Αν φυσικά αυτό συνδυαστεί με την απαραίτητη κρέμα τότε τα υπέροχα απαλά χέρια θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. 

Το σημαντικότερο για το τέλος

gra0378-anti-bacterial-hand-cream-tea-tree-extract-cedarwood-ylang-ylang-65ml-vessel-with-shadow.jpg

Η Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο ασφαλές και δραστικό, όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως το γυαλί είναι αδρανές υλικό, το οποίο δεν το αφήνει να αλληλεπιδράσει ούτε να αλλοιώσει το ίδιο το περιεχόμενο του προϊόντος. Το γεγονός πως είναι αδιαπέραστο, προσφέρει εξαιρετική αντίσταση στις χημικές ουσίες του περιβάλλοντος οι οποίες και αποτελούν απειλή για οτιδήποτε περιέχει.

1

Anti-Bacterial Hand Cream

Grown Alchemist BUY HERE

2

Hydra Gel Hand Sanitiser

Grown Alchemist BUY HERE