fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα cool girls
THE LOOK

Αυτό είναι το αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα cool girls

Και δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε


Θεωρείται ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν, τόσο τα κορίτσια της μόδας, όσο και οι σχεδιαστές έχουν αποδείξει ότι είναι το next big thing των καθημερινών συνόλων. Αυτό δεν είναι άλλο, από ένα ζευγάρι κάλτσες. Η επικράτηση του Y2K style, η ανάγκη για cool looks αλλά και το γεγονός ότι δεν θέλουμε να αποχωριζόμαστε την cozy αίσθηση του σπιτιού μας, έχουν οδηγήσει στην άνοδο αυτού του accessory. 

Οι επιλογές είναι πολλές, ωστόσο το φετινό φθινόπωρο ένα είναι το σχέδιο που έχει κλέψει την καρδιά των it girls κι αυτό δεν είναι άλλο από τις κάλτσες μέχρι το γόνατο. Τις διαλέγουν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και της συνδυάζουν με όλα τα κομμάτια της συλλογής τους. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο udpated τρόπους για να φορέστε τις κάλτσες σας τους επόμενους μήνες!

With A Cool-Girl Co-ord

ef1f32a04d09-snapinstaapp442404237184288781560087205680624085432116034n1080.jpg

Τα σετ συνεχίζουν για ακόμα μία σεζόν να θεωρούνται must κι αυτό είναι κάτι που μας αρέσει ιδιαίτερα. Εκτός από το stylish χαρακτήρα τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε επιτυχημένα σύνολα, γρήγορα χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Χαρίστε μια updated πινελιά στο αγαπημένο σας co-ord, προσθέτοντας ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο. Συνδυάζονται υπέροχα μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα!

With sneakers 

2542f02629127a8a88a198bc0d2486ca.jpg

Ένας από τους πιο in συνδυασμούς στον κόσμο του street style δεν είναι άλλος από τα αθλητικά παπούτσια μαζί με κάλτσες μέχρι το γόνατο. Μπορείτε να επιλέξετε athletic socks ή και λούρεξ για πιο formal looks. Ό,τι κι αν διαλέξετε θα είναι σίγουρα stylish. Μπορείτε να τα παντρέψετε με midi skirts ή dresses αλλά και με bermuda shorts, ανάλογα τη διάθεσή σας. Πρόκειται για ένα σύνολο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Under your boots 

7f1c7c7e159835a8046f4a501cc7741d.jpg

Η αλήθεια είναι πως οι κάλτσες σας δεν χρειάζεται να είναι πρωταγωνιστής των εμφανίσεων σας, αλλά να λειτουργούν συμπληρωματικά, χαρίζοντας έξτρα πόντους στην εικόνας σας. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να τοποθετήσετε τις knee high socks μέσα από τις μπότες σας, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το τελείωμα τους. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που θα δημιουργήσει επίπεδα στη σιλουέτα σας και θα την αναδείξει. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

With minis 

paris-str-s25-3400-jpg.webp
Image source: Spotlight

Δείτε πόσο πιο updated μοιάζει μια πλισέ mini skirt μαζί μ' ένα ζευγάρι knee high socks και loafers. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην διστάζετε να πειραματιστείτε με τα κομμάτια που υπάρχουν στη συλλογή σας και με το στιλ σας. Για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα μπορείτε να προσθέσετε κι ένα καλσόν στο outfit σας. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το γκρι, το μαύρο και το λευκό και παίξτε με έντονες αποχρώσεις στις λεπτομέρειες και στα αξεσουάρ. 

Κεντρικές Φωτογραφίες: Spotlight