fbpixel

Search icon
Search
Αυτοί είναι οι 10 celebrities με τους περισσότερους followers στο Ιnstagram αυτή τη στιγμή
LIFE & CAREER

Αυτοί είναι οι 10 celebrities με τους περισσότερους followers στο Ιnstagram αυτή τη στιγμή

Τα πιο hot προφίλ που υπάρχουν σήμερα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα


Μέσα στον τελευταίο χρόνο είδαμε πολλά από όσα γνωρίζαμε, να αλλάζουν. Ωστόσο, μερικά πράγματα παραμένουν ακόμη αναλλοίωτα. Τα social media εξακολουθούν να αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μερικά από τα πιο hot accounts που διατηρούν διάσημοι celebrities στο instagram κερδίζουν καθημερινά νέους followers. 

Ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας; Εμείς συγκεντρώσαμε τους 10 celebrities με τους περισσότερους "ακόλουθους" στη συγκεκριμένη πλατφόρμα για το 2021 και σας τους παρουσιάζουμε. 

1. Cristiano Ronaldo: 279 εκατ. followers

shutterstock-379362187.jpg

Για τον Cristiano Ronaldo δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς ο αριθμός των followers του «μιλάει» από μόνος του. Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στην κορυφή μετρώντας 279 εκατ. πιστούς fans, ενώ είναι ενδεικτικό ότι πλέον κερδίζει περισσότερα χρήματα από το instagram, από ότι από το ποδόσφαιρο, που είναι η βασική του δουλειά! Μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, από τη ζωή του με τη σύζυγό του, Georgina και τα παιδιά του και παράλληλα, διαφημίζει προϊόντα, έχοντας συμβόλαια διαρκείας με μερικές από τις πιο διάσημες εταιρίες στον κόσμο. Νικητής εντός κι εκτός γηπέδων!

2. Ariana Grande: 232 εκατ. followers

shutterstock-1252263550.jpg

Πίσω από τον Πορτογάλο, βρίσκεται η Ariana Grande. H γνωστή τραγουδίστρια κι ηθοποιός, έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό, που την ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια και βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να αυξάνονται. Όσον αφορά στο instagram, ξεχωρίζει κυρίως για το ιδιαίτερο περιεχόμενο και τον vintage χαρακτήρα των φωτογραφιών που δημοσιεύει. Συχνά, επιλέγει ασπρόμαυρα φίλτρα και μοιράζεται στιγμές από τις συναυλίες της ή κάποια music video promos.

3. Dwayne Johnson: 231 εκατ. followers

shutterstock-1584963097.jpg

Σε απόσταση... αναπνοής, ακολουθεί ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομα και την εικόνα του με το γυμναστήριο. Αυτός είναι ο Dwayne Johnson, που μετράει σήμερα 231 εκατ. ακόλουθους. Ο γνωστός ηθοποιός -μεταξύ άλλων- μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την σκληρή προπόνησή του, ενώ αγαπάει τις selfies.

4. Kylie Jenner: 227 εκατ. followers

shutterstock-417334105.jpg

Ό,τι και να πει κανείς για την οικογένεια Kardashian είναι λίγο. Στην κυριολεξία ό,τι αγγίζουν αυτές οι γυναίκες γίνεται χρυσός! Για την Kylie Jenner, το instagram αποτελεί χωρίς αμφιβολία πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς της, καθώς δημοσιεύει posts και stories ανελλιπώς. Αν θέλετε να ταξιδέψετε έστω και για λίγο στο Los Angeles, σε μαγευτικά τοπία με τεράστιες πισίνες ή να θαυμάσετε μία από τις δεκάδες Birkins της, τότε πρέπει να την ακολουθήσετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

5. Selena Gomez: 222 εκατ. followers

shutterstock-1409630615.jpg

Μπορεί η Selena Gomez να έχει χάσει έδαφος το τελευταίο διάστημα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στις πιο υψηλές θέσεις της συγκεκριμένης λίστας, ωστόσο εξακολουθεί να διαθέτει ένα από τα πιο hot accounts. Σήμα κατατεθέν της; Τα πολλά post όπου διαφημίζει μεγάλα brands, αλλά πάντα με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, ενώ πλέον, διαθέτοντας η ίδια τη δική της beauty line δημοσιεύει και πολλά σχετικά tutorials που βοηθούν τις γυναίκες που την ακολουθούν.

6. Kim Kardashian: 216 εκατ. followers

shutterstock-1507161350.jpg

Η Kim Kardashian δε θα μπορούσε να λείπει ούτε από εδώ! Δεκάδες selfies, ακόμη κι αρκετά τολμηρές, αλλά και πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά και τις αδερφές της. Η -ελεύθερη πλέον- Kim ξέρει τον τρόπο να παίρνει πάντα αυτό που θέλει και μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει και τον κόσμο του instagram. Μέρα με τη μέρα, βλέπει τους followers της να αυξάνονται, ενώ μέσα από αυτή την πλατφόρμα συχνά διαφημίζει προϊόντα από τα δικά της brand. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτήν!

7. Lionel Messi: 199 εκατ. followers

shutterstock-752947945.jpg

Εντός γηπέδων ο Lionel Messi έχει δώσει επικές «μάχες» με τον Cristiano Ronaldo, αλλά στο instagram ο Πορτογάλος είναι αυτός που διατηρεί -για την ώρα- τα ηνία. Ο Messi μετράει 199 εκατ. followers, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που αναλαμβάνουν πολύ συχνά ρόλο influencer. Προτιμάει κυρίως να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, μαζί με την οικογένειά του, αλλά κι από τα "μαγικά" που κάνει μέσα στα γήπεδα.

8. Beyoncé: 173 εκατ. followers

shutterstock-1448563463.jpg

Αντίθετα, η Beyoncé επιμένει να κρατάει μακριά από τα social media την προσωπική της ζωή. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας με 173 εκατ. ακόλουθους σήμερα. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους celebrities, η Beyoncé δημοσιεύει κυρίως τα καλύτερα της looks από δουλειές που κάνει και γενικότερα διατηρεί έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα ακόμη και στο instagram.

9. Justin Bieber: 171 εκατ. followers

shutterstock-1674726574.jpg

Το ζεύγος Bieber αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Justin δεν διστάζει να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του ακόμη και τις πιο προσωπικές του στιγμές με την Hailey Baldwin Bieber και μάλλον αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Είναι ο εαυτός του κι έχει χτίσει μία ξεχωριστή σχέση με το κοινό του. Σήμερα, μετράει 171 εκατ. followers κι όπως φαίνεται σύντομα θα βρεθεί ακόμη ψηλότερα!

10. Kendall Jenner: 160 εκατ. followers

shutterstock-421780735.jpg

Κατά γενική ομολογία η Kendall Jenner διαφέρει σημαντικά σε πολλούς τομείς από τις υπόλοιπες αδερφές της. Αγαπάει κι αυτή την glamorous ζωή, αλλά τη συνδυάζει άψογα με την απλότητα που τη διακρίνει και μοιράζεται κι αυτή αρκετές backstage στιγμές της ζωής της. Οι μετοχές της ανεβαίνουν συνεχώς και στο instagram και δε φοβάται να "τσαλακωθεί", σε αντίθεση με πολλές άλλες γυναίκες.