fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Αυτή είναι η νέα premium skincare σειρά που θα σας χαρίσει νεανικό δέρμα & υψηλή αναζωογόνηση

Εντάξτε τη συλλογή Platinum Rare της La Prairie στη ρουτίνα περιποίησής σας


Αυτή είναι η νέα premium skincare σειρά που θα σας χαρίσει νεανικό δέρμα & υψηλή αναζωογόνηση


Η περιποίηση της επιδερμίδας δε θα πάψει ποτέ να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Ολοένα και περισσότερες εταιρίες ομορφιάς να βρίσκονται σε έναν διαρκή αγώνα καινοτόμων προϊόντων συστήνοντας νέα συστατικά και beauty products, που μπορούν να μεταμορφώσουν ολιστικά το δέρμα.

Οι επιστήμονες της La Prairie, εμπνευσμένοι από τη δυνατότητα να διακόπτουν τους νόμους του χρόνου που αντιπροσωπεύουν την Platinum Στιγμή, συνέχισαν την αναζήτησή τους για την αιώνια ομορφιά. Με την επανεξέταση της συλλογής Platinum Rare, η La Prairie επαναδημιουργεί αυτήν τη στιγμή -μια στιγμή κατά την οποία ο χρόνος αναστέλλεται κι έτσι ξεκινάει η Υψηλή-Αναζωογόνηση.

Το 2020, η La Prairie παρουσιάζει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από την επιστήμη της Υψηλής Αναζωογόνησης.
pr-2020-1-rgb.jpg

 

Τα συστατικά

Τα κλειδιά για την υποστήριξη των διαδικασιών αναζωογόνησης είναι δύο δραστικά συστατικά: το πατενταρισμένο αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie και το νέο, αποκλειστικό πολυπεπτίδιο πλατίνας ειδικά σχεδιασμένο για τη συλλογή Platinum Rare.

Το νέο πολυπεπτίδιο πλατίνας είναι ένα ισχυρό σύμπλεγμα τριών διαφορετικών πεπτιδίων προσαρτημένων σε σφαιρικά σωματίδια πλατίνας σχεδιασμένα να ενεργοποιούν τις διαδικασίες αναζωογόνησης. Το πεπτίδιο πλατίνας το οποίο χρησιμοποιούταν έως σήμερα στόχευε κυρίως στην ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου, ενώ το νέο πολυπεπτίδιο πλατίνας πάει ένα βήμα πιο πέρα καθώς σχεδιάστηκε για να ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. 

pr-2020-6-rgb.jpg

Το πατενταρισμένο αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie αποτίνει φόρο τιμής στον Dr. Paul Niehans. Δημιουργήθηκε αρχικά στην κλινική της La Prairie, αλλά την δεκαετία του 1990 δέχθηκε μια σημαντική εξέλιξη, με βιοτεχνολογικές διαδικασίες που αντικατέστησαν τις μέχρι τότε τεχνολογίες εξαγωγής του.

Παρόλο που η νέα σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με νέα πρωτοποριακή τεχνολογία, οι βελούδινες και λαμπερές υφές και το κλασσικό ιδιαίτερο άρωμα που χαρακτηρίζουν τη Συλλογή Platinum Rare έχουν διατηρηθεί. Τόσο οι μεταξένιοι οροί όσο και οι πλούσιες κρέμες μεταφέρουν τις αισθήσεις σε άλλη διάσταση, στην άλλη πλευρά του χρόνου. Με την ανανέωση της Συλλογής Platinum Rare μέσω της ένωσης του πολυτελούς savoir-faire της La Prairie και των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων γύρω από τη φροντίδα της επιδερμίδας, το αναζωογονημένο δέρμα εκπέμπει την ομορφιά της Platinum Στιγμής –τώρα και για πάντα.

Η τελετουργία ομορφιάς

Η τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας Haute-Rejuvenation ξεκινά με απόλυτα καθαρό δέρμα. Μερικές σταγόνες από το Platinum Rare Cellular Life-Lotion θα αποτοξινώσουν, ανανεώσουν και θα επαναφέρουν το δέρμα, προετοιμάζοντάς το έτσι για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir προσφέρει στο δέρμα μια αίσθηση αποκατάστασης και το αφήνει λείο και σφριγηλό. Ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, το Platinum Rare Cellular Night Elixir υπόσχεται νέα επιδερμίδα έως το πρωί. 

pr-2020-2-rgb.jpg

Το ελιξίριο ημέρας και νύχτας συνοδεύεται από το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, έναν εκπληκτικό ορό για την περιοχή των ματιών. Έχει σχεδιαστεί για να ελαττώνει την όψη των ρυτίδων, να ανορθώνει και να συσφίγγει ορατά, ενώ παράλληλα δίνει φως κάτω από τα μάτια. 

Η τελετουργία συνεχίζεται με την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream, μια ισχυρή θεραπεία για την περιοχή των ματιών που ανυψώνει και δίνει λάμψη, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. 

Η τελετουργία περιποίησης συμπληρώνεται με την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης που καταπολεμά όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης

1

Για αναζωογόνηση

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir, La Prairie, Hondos Center Buy here

2

Για νεανική εμφάνιση

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, La Prairie, Hondos Center Buy here

3

Απαλή & σφριγηλή επιδερμίδα

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, La Prairie, Hondos Center Buy here

4

Με θρεπτικά συστατικά

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream, La Prairie, Hondos Center Buy here