fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Αυτή η απροσδόκητη απόχρωση ρουζ ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτή η viral στιγμή του TikTok έχει αντοχή


Αυτή η απροσδόκητη απόχρωση ρουζ ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες τις επιδερμίδες

Ξεφυλλίζοντας το for you page μου στις αρχές Ιουνίου, έπεσα πάνω σε ένα βίντεο με τη Rose-Marie Swift, ιδρύτρια της μάρκας φυσικής ομορφιάς RMS Beauty, να εφαρμόζει ένα έντονο κόκκινο κρεμώδες ρουζ, ενώ μιλούσε ποιητικά για τις μέρες της ως makeup artist για τη Victoria's Secret. "Έπρεπε να φαίνονται πολύ φυσικά. Είχαν μια όμορφη έκλαμψη χρώματος, και πολλοί άνθρωποι πάντα νομίζουν ότι είναι ροζ, αλλά δεν ήταν - ήταν κόκκινο", είπε καθώς στροβίλιζε το δάχτυλό της σε ένα από τα ρουζ Lip2Cheek της μάρκας.

Το βίντεο έχει σήμερα πάνω από 145 χιλιάδες likes, με εκατοντάδες λαμπερά σχόλια - και πυροδότησε μια τάση στο διαδίκτυο για το μακιγιάζ με κόκκινο ρουζ. Ο όρος "κόκκινο ρουζ" φέρνει χιλιάδες βίντεο στο TikTok, το καθένα με δεκάδες χιλιάδες -και σε ορισμένες περιπτώσεις εκατοντάδες χιλιάδες- προβολές.

@rmsbeauty Red blush all summer long ❤️???? Shop Beloved Lip2Cheek at @sephora, @Bluemercury and on our website! Use code TIKTOKRMS for 20% off! #RMSBeauty #IYKYKrms #cleanbeauty #makeuptipsandtricks #rosemarieswift #makeupartist #celebritymakeupartist #redblush #creamblush #victoriassecretmakeup ♬ original sound - RMS Beauty

Ένα από τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές προέρχεται από τη δημιουργό Toni Bravo με έδρα το Λος Άντζελες. Με μια ειδική σειρά βίντεο στο κανάλι της στο TikTok που την ονομάζει «CEO of Blush», η Bravo έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 χιλιάδες οπαδούς για τις ειλικρινείς κριτικές και τα tutorials μακιγιάζ της. Το αναψοκοκκινισμένο δέρμα είναι η ειδικότητά της και η τάση του κόκκινου ρουζ είναι μία από τις αγαπημένες της. "Ειδικά σε πιο βαθιές επιδερμίδες, είναι πλούσιο με έναν τρόπο που ορισμένα ροζ ή πορτοκαλί απλά δεν είναι", λέει για την απροσδόκητα δημοφιλή απόχρωση.

Ως μακροχρόνια λάτρης της ομορφιάς, είμαι επιφυλακτική απέναντι σε κάθε τάση που ισχυρίζεται ότι είναι "καθολικά κολακευτική" όπως αυτή. Και το κόκκινο ρουζ; Τελικά ταιριάζει όντως σε όλους!

Η τάση του κόκκινου ρουζ δεν περιορίζεται μόνο στο TikTok. Καταλαμβάνει και τον offline κόσμο. Στην επίδειξη μόδας Buci Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, τα μοντέλα φορούσαν το λεγόμενο "μακιγιάζ φράουλας", έναν όρο που έγινε δημοφιλής από την Hailey Bieber, με κόκκινα μάγουλα και χείλη σε απόχρωση berries. Η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ροδοκόκκινα μάγουλα με ένα ασορτί κόκκινο κραγιόν στο φετινό Met Gala.

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε τα red blushes που θα σας χαρίσουν αυτό το trending makeup look!

1

Glossier Cloud Paint - Spark

Glossier.com BUY HERE

2

Rms Beauty Lip2Cheek

Sephora.gr BUY HERE

3

Dior Backstage Rosy Glow Natural Glow Blush - Healthy Glow Finish 015 Cherry

Atticadps.gr BUY HERE

4

Rare Beauty Soft Pinch - Liquid Blush in Grateful

Sephora.gr BUY HERE

5

Haus Labs by Lady Gaga Color Fuse Longwear Glassy Lip + Cheek Balm Blush Stick - Blush crème in Glassy Watermelon

Sephora.gr BUY HERE

Πώς να εφαρμόσετε το trend

Το κόκκινο ρουζ μπορεί να φαίνεται σοκαριστικά έντονο, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε να φαίνεται φυσικό στο δέρμα. Η Swift συνιστά να ξεκινήσετε με ελαφρύ χέρι και να φτάσετε σιγά σιγά σε μια αδιαφάνεια με την οποία αισθάνεστε άνετα. "Προχωρήστε αργά και κρατήστε το ελαφρύ - χρειάζεστε μόνο λίγη ποσότητα", λέει.

Ακολούθησα την τεχνική της με ένα από τα αγαπημένα μου ρουζ από την Glossier-Cloud Pant στην απόχρωση "Spark" -για να κατακτήσω το look για μένα. Ξεκινώντας με λίγο από το προϊόν στην άκρη του δαχτύλου μου, χτύπησα τη φόρμουλα στα ζυγωματικά μου και πιο κοντά στο αυτί μου, πριν το εξαφανίσω με ένα πινέλο.