fbpixel

Search icon
Search
Αυτές τις γιορτές επιλέξτε να κάνετε ένα δώρο πραγματικής σημασίας
FACE & BODY

Αυτές τις γιορτές επιλέξτε να κάνετε ένα δώρο πραγματικής σημασίας

Ανακαλύψτε το beauty product της Avon που κρύβει το μυστικό για την επαναφορά της σφριγηλότητας της επιδερμίδας


Εάν υπάρχει ένας βασικός λόγος για τον οποίο το contouring μας απασχολεί μετά από τόσα χρόνια, είναι ότι αναζητούμε συνεχώς τον τρόπο για ένα πιο σχηματισμένο πρόσωπο. Εξάλλου, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα facelift, εφόσον με την πάροδο των χρόνων η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται. Από hairstyles έως τεχνικές μακιγιάζ, αναζητούμε συνεχώς τρόπους να το επιτύχουμε. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, εάν υπήρχε ένα προϊόν που μπορεί να σας προσφέρει ένα άμεσο facelift effect; 

Ακριβώς αυτό υπόσχεται το Anew Platinum Lift and Tighten Serum της Avon 

mg-0767-enhanced-nr.jpg

Τι προσφέρει;

Ο ανανεωμένος αυτός ορός της Avon ανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα αποτελέσματά του επεκτείνονται και στο βάθος της εβδομάδας, αφού σε μια μόλις εβδομάδα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει την αίσθηση επαναφοράς της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Μάλιστα, ύστερα από δύο εβδομάδες θα παρατηρήσετε βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου σας, αφού βοηθά στη σύσφιξη και στην ανόρθωση του, αφήνοντας το περίγραμμά του να δείχνει πιο καθορισμένο. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από 132 γυναίκες οι οποίες εξέφρασαν γνώμη σε μελέτη χρήσης καταναλωτών.

Πώς επιτυγχάνονται αυτά τα αποτελέσματα;

Η μαγεία του συγκεκριμένου ορού κρύβεται στο γεγονός ότι τα βιοπολυμερή lifting δίνουν στην επιδερμίδα μία στιγμιαία ανανεωμένη όψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Εκτός αυτού, το προϊόν έχει σχεδιαστεί με τη βραβευμένη τεχνολογία Protinol για διπλή ενίσχυση κολλαγόνου, που βοηθά στην αποκατάσταση ετών απώλειας κολλαγόνου και ενισχύει την επιφάνεια της επιδερμίδας.

mg-0585-enhanced-nr.jpg

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Η χρήση του συστήνεται για πρωί και βράδυ. Εφαρμόστε μία δόση πιέζοντας την αντλία μία φορά, σε πρόσωπο και λαιμό, με ελαφρές ταμποναριστές κινήσεις - σαν να πιέζετε ελαφρά. Συνεχίστε εφαρμόζοντας την Anew Platinum Κρέμα Ημέρας ή Νύχτας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Αυτός ο πολλά υποσχόμενος ορός είναι ιδανικός για όσους ανησυχούν για την απώλεια σταθερότητας στο πρόσωπό τους, αλλά και για όσους ήδη έχουν επιλέξει - σοφά - τη χρήση της κρέμας ημέρας/νύχτας Anew Platinum. Επίσης, αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω, κατά την οποία παρατηρούνται και τα σημάδια έλλειψης ελαστικότητας στην επιδερμίδα.

    Ο τρόπος να ολοκληρώσετε το beauty routine σας 

    mg-0618-enhanced-nr.jpg

    Έχοντας αναφερθεί στην Anew Platinum κρέμα, για μια ολοκληρωμένη περιποίηση συστήνουμε το σετ, το οποίο περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας για ανόρθωση με SPF και την κρέμα νύχτας για αναπλήρωση. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα συνδυαστικά και με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω, τα αποτελέσματα που υπόσχεται ο ορός θα είναι ακόμη πιο ορατά και θα έχετε ένα effective beauty routine.

    Ένα δώρο που χαρίζει δύναμη στους ανθρώπους μας

    1232903-gs-001-gd-aug0723-rgb.jpg

    Η εποχή του χρόνου για να δείξουμε στους αγαπημένους μας πόσο νοιαζόμαστε με δώρα πραγματικής σημασίας πλησιάζει. Γι' αυτό η Avon έκανε και πάλι τα μαγικά της με ένα «δυνατό» δώρο, δημιουργώντας το απόλυτο σετ "Anew Renewal Power". Ένα δώρο που κρύβει δύναμη τόσο γι' αυτόν που το δέχεται όσο και γι' αυτόν που το προσφέρει, αφού έτσι στηρίζετε το μέλος της Avon που το παρέχει! 

    Info: Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα e-shop www.avoncosmetics.gr