fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι premium αφίξεις που θα χαρίσουν άρωμα πολυτέλειας σε κάθε στιγμή της ημέρας σας
EDITORS' CHOICE

Αυτές είναι οι premium αφίξεις που θα χαρίσουν άρωμα πολυτέλειας σε κάθε στιγμή της ημέρας σας

4 «ευωδιαστά» νέα που θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε


Τα αρώματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δικαίως, αφού χαρίζουν μια φανταστική ευωδία τόσο στις εμφανίσεις μας όσο και στους χώρους του σπιτιού μας. Κι ενώ οι τάσεις στα perfumes και τα αρωματικά χώρου διαρκώς ανανεώνονται και συμβαδίζουν με το πνεύμα της κάθε εποχής, εμείς κάναμε την αναζήτησή μας και σας παρουσιάζουμε τις πιο hot right now αρωματικές προτάσεις, για να κάνετε το lifestyle σας πιο μυρωδάτο και σαγηνευτικό. Συνεχίστε το scroll down και μάθετε όλα τα νέα που μας έρχονται τόσο από το πεδίο της ομορφιάς όσο και από το πεδίο της διακόσμησης. 

The Liquors by KILIAN PARIS

121135919-714457536088540-3318295986071092335-n.jpg
Image Source: @kilianparis

Τα νέα αρώματα Angels’ Share και Roses on Ice της KILIAN PARIS είναι εμπνευσμένα από τα θρυλικά liquors, κονιάκ και τζιν, αντίστοιχα, σερβιρισμένα σε refillable περίτεχνο μπουκάλι, ειδικά σχεδιασμένο για να θυμίζει τα πιο μυθικά μπαρ του κόσμου. Αποτελούν τα απόλυτα after-party αρώματα, αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή εκείνη που η διάθεση φτάνει στα ύψη και η πολυτέλεια διαχέεται στον χώρο.

Με την παρουσίαση της νέας αρωματικής οικογένειας The Liquors, ο ιδρυτής του Οίκου, Kilian Hennessy, ένιωσε ότι ήταν η στιγμή να τιμήσει την κληρονομιά του -όντας γόνος της διάσημης γαλλικής οικογένειας παραγωγών κονιάκ– αλλά και τα δικά του αρωματικά οινοπνευματώδη, που διαρκούν από το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτή η δημιουργία βρίσκεται χαραγμένη στην ψυχή και το μυαλό του ιδρυτή, στην πιο μυστήρια διάστασή της: «la part des anges» – ή “angels’ share”. Προϊόν της πρώτης συνεργασίας με τον Γάλλο αρωματοποιό Benoist Lapouza, το Angels’ Share περιέχει εκχύλισμα κονιάκ που του προσδίδει το φυσικό καραμελένιο του χρώμα. Οι νότες κορυφής αφήνουν την αίσθηση του cognac oil, σε συνδυασμό με ένα ξυλώδες μείγμα βελανιδιάς, κανέλας και tonca bean. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε σανδαλόξυλο, πραλίνα και βανίλια, που οδηγούν στις σαγηνευτικές νότες της βάσης του αρώματος, μια σπάνια αρωματική πρόσμειξη που μόνο άγγελοι θα μπορούσαν να βιώσουν.

Ποιος δεν αγαπά το άρωμα του gin όταν συνδυάζεται με τριαντάφυλλο και αγγούρι; Στην πρώτη του συνεργασία με τον αρωματοποιό Franck Voelkl, ο Kilian Hennessy ήθελε να αναδημιουργήσει τη γεύση του “gin on the rocks” με μία νότα από lime -αναπολώντας το αγαπημένο ποτό της γυναίκας του. To Roses on Ice αφήνει αρχικά την αίσθηση της αναζωογονητικής φρεσκάδας του αγγουριού και των ζωηρών κεδρόμηλων, οδηγώντας σε μια πιο «ψυχρή» εμπειρία υπό την επίδραση του πολυτελούς Rose Centifolia. Αποξηραίνοντας σανδαλόξυλο και musk η μυρωδιά αυτού του σπάνιου αρώματος εκφράζει τον οξυδερκή, αλλά και βαθύ χαρακτήρα του gin και των ιδανικών που προάγει.

Τα νέα αρώματα της συλλογής The Liquors, όντας αναμφισβήτητα εθιστικά, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και σαν αντικείμενα «trompe l’œil» σε ένα art deco σκηνικό ενός κλασικού μπαρ. Σχεδιασμένο σαν αξεσουάρ που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει μέσα σε ένα speakeasy μπαρ, το εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι είναι χαραγμένο με το εμβληματικό αρχικό «Κ» αντανακλώντας το φως από όλες τις γωνίες, φινιρισμένο με μία χρυσή πλακέτα σε σχήμα διαμαντιού και λευκή χάραξη της ονομασίας του αρώματος.

Στην Ελλάδα, ο οίκος Kilian Paris είναι διαθέσιμος στα πολυκαταστήματα attica City Link, attica Golden Hall, attica Τσιμισκή, attica Cosmos στα Hondos Center Γλυφάδα, Hondos Center Σαντορίνη και online στο official site του attica

The Townhouse Collection by Jo Malone London

20c04-townhouse-franchise-portrait-collection-ge-rgb-72.jpg


Η Townhouse Collection της Jo Malone London είναι μια νέα αρωματική σειρά, ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι. Η συλλογή εμπνέεται τόσο από την ευωδιαστή καθημερινότητα, όσο και από τις γιορτινές στιγμές χαράς που διαδραματίζονται μέσα σε ένα τυπικό αστικό σπίτι του Λονδίνου: από τις φρεσκοψημένες λιχουδιές στο καθιστικό μέχρι τις γλυκιές ιστορίες που αντηχούν ανάμεσα στους αμπελώνες του θερμοκηπίου. Φανταστείτε ένα κλασικό εντυπωσιακό οικοδόμημα που μεταμορφώνεται σε ζεστό σπιτικό για όσους τολμούν να ονειρεύονται.

Η συλλογή αποτελείται από έξι κεριά, το καθένα για να χαρίσει μια μοναδική διάθεση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή για μια συγκεκριμένη στιγμή στο σπίτι. 

Τα αρώματα που υπάρχουν στην collection είναι τα εξής: 

  • WILD BERRY & BRAMBLE: Welcome Home. Ένα άρωμα για κάθε ώρα. Ένα στιλ για κάθε χώρο. Το χαρακτηριστικό άρωμα ενός σπιτικού.
  • PASTEL MACAROONS: Απογευματινό τσάι. Η γεύση του πειρασμού. Απολαυστικά γλυκίσματα σερβίρονται στο καθιστικό.
  • GREEN TOMATO VINE: Το θερμοκήπιο. Λουσμένο στο φως. Με κλήματα να κοσμούν περίτεχνα το εσωτερικό του. Ένας χώρος ηρεμίας.
  • GLOWING EMBERS: Μια βραδιά χαλάρωσης, καθώς γυρίζουν οι σελίδες ενός βιβλίου μπροστά στο αναμμένο τζάκι. Μια στιγμή που διεγείρει τη φαντασία.
  • LILAC LAVENDER & LOVAGE: Κυριακές αφοσιωμένες στη χαλάρωση. Οι σταγόνες της βροχής xτυπούν απαλά το παράθυρο. Η φρεσκάδα των καθαρών λευκών σεντονιών.
  • FRESH FIG & CASSIS: Ένα ηλιόλουστο πρωινό. Η νοσταλγία των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού. Συκιές που τις αγκαλιάζει ο ήλιος. Η δροσιά που φέρνει το αεράκι. Προσεκτικά επιμελημένα μέσα σε εξαιρετικά ανθεκτική κεραμική συσκευασία, τα νέα σχέδια παραπέμπουν στην πλούσια σε λεπτομέρειες γεωργιανή αρχιτεκτονική, από το γείσο και τις κολώνες, μέχρι τη διακόσμηση του τζακιού. Κάθε κερί διαθέτει φινίρισμα με ματ κεραμικό, παραπέμποντας στις περίτεχνες ταπετσαρίες των πολυτελέστερων σπιτιών του 18ου αιώνα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία πώλησης Jo Malone London. 

Baobab Collection 

43915423-279313019590955-4943190097390618568-n.jpg

Image Source: @baobabcollection

Τα μεθυστικά αρώματα που διαχέονται από τα κεριά της Baobab Collection και συγκεκριμένα από τις συλλογές High Society (μυρωδιές Gatsby, Louise & Swann), Les Exclusives (μυρωδιές Cyprium, Platinum & Aurum) και Twins, που κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές και μεγέθη, είναι τα must-have items που πρέπει να προσθέσετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ο λόγος; Αφήνουν φίνες μυρωδιές στον χώρο και γίνονται το απαραίτητο item ενός αληθινού «παραδείσου» που διαμορφώνεται στο προσωπικό σας καταφύγιο. Το μόνο που αρκεί είναι να βρείτε το ιδανικό για τα γούστα σας άρωμα και να το προσθέσετε στο interior design της κατοικίας σας. Από σανδαλόξυλο, american berry, grapefruit, γιασεμί, musk και κάρδαμο μέχρι acai berry, tonka, amber και πολλές άλλες αρωματικές εκδοχές, είναι σίγουρο πως θα βρείτε την ευωδία που σας αρέσει και θα απογειώσετε τις αισθήσεις σας. 

Τα απίθανα κεριά της Baobab Collection μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Grigio, Μορκεντάου 3 και Προξένου Κορομηλά γωνία στη Θεσσαλονίκη. 

Hand Wash Refill Collection by Molton Brown

120143222-182615199970823-4816997095927566872-n.jpg

Image Source: @moltonbrown

Ως μέρος των εντατικών προσπαθειών της εταιρίας Molton Brown να προστατέψουν τον πλανήτη μας, παρουσιάζουν με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τα νέα μυρωδάτα Hand Wash Refills. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να αναπληρώσετε τη συσκευασία του Fine Liquid Hand Wash με το νέο τους Hand Wash Refill, που σήμερα διατίθεται για τα δύο εμβληματικά αρώματα του premium brand: Orange & Bergamot και Coastal Cypress & Sea Fennel. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα αναπλήρωσης συμβάλλουν στη μείωση πλαστικού μιας χρήσης και των απορριμμάτων, καθώς απαιτείται 80% λιγότερο πλαστικό για την κατασκευή μιας συσκευασίας συγκριτικά με δυο μπουκάλια. Καθώς οι δεσμεύσεις της εταιρίας για βιώσιμες πρακτικές ολοένα και μεγαλώνουν, το πρόγραμμα αναπλήρωσης θα εξελιχθεί προκειμένου να περιλαμβάνει περισσότερα αρώματα και κατηγορίες προϊόντων. 

«Ως πιστοί υποστηρικτές της πολυτέλειας με θετικό πρόσημο, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, ενώ ταυτόχρονα εσείς να αισθάνεστε καλά με τη χρήση των προϊόντων μας. Το πρόγραμμα ανανέωσης προϊόντων είναι μέρος της συνεχούς εξελισσόμενης δέσμευσής μας στην βιωσιμότητα. Καθώς αναπληρώνουμε και επαναχρησιμοποιούμε τα προϊόντα, συμβάλλουμε έτσι στη σταδιακή μείωση κατανάλωσης πλαστικού και απορριμμάτων, ενώ παράλληλα φροντίζουμε τη διατήρηση των φυσικών μας πόρων». -Beatrice Descorps, Global Vice President, Marketing. 

Τις υπέροχες συσκευασίες μπορείτε να τις βρείτε πατώντας εδώ

Κεντρική φωτογραφία: The Liquors by KILIAN PARIS